Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 44 דקות, אורח לרגע כתב:

חוץ ממה שמודגש באדום זו ההגדרה של חמאס/דאעש/(השלם את החסר).

לעזאזל, מתי אנשים יתפכחו מהדת הזאת? וממש לא משנה לי אם קוראים לו אללה או אלוקים או כל חרא אחר....

לאורך כל ההיסטוריה האנושית החרא צמח רק משם.

אין קשר לדת, יש קשר לאנושות.

הדת בדוגמאות שלך היא רק כלי אצל קיצוניים לשליטה על אחרים. 

כמו שכבר נתנו פה דוגמאות - יש מספיק כלים אחרים. 

להאשים את הדת ברוע זה כמו להאשים את המחבת בזה שדפקו אותה למישהו בראש.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 41 דקות, yd b-4 כתב:

לפעמים אני מפנטז על קצין חמום מח אחד שישגר 4 יריחו עם רש"ק גרעיני היישר לאיראן.

מכאן העניינים יסתדרו מעולה.

ביבי? יגיד לא ידעתי! הפעם אולי יאמינו לו.😄

זו בערך העלילה של הסרט ד"ר סטריינג'לאב.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 21 דקות, yor2 כתב:

כן הם כבר בתוך עידן פלוס, לא מבין את הקטע הזה. מילא שהיו כבר נותנים לערוץ 9 או 24 לתוך עידן פלוס.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

דיווחים בערוצים עזתיים: רבים מתושבי צפון הרצועה והעיר עזה שהתפנו דרומה מתארגנים יחד כדי לשוב מחר חזרה צפונה בשיירה גדולה כדי להראות לישראל שהם לא מוכנים שיגרשו אותם מבתיהם.

נשמע כאילו אפקט פתיחת המים כבר משדר להם שהלחץ הבינלאומי ובעל בית רופס מסמן שאולי הם לקחו אותנו רציני מידי…

• אהבתי 3
פורסם
לפני 3 דקות, Giant_TA כתב:

דיווחים בערוצים עזתיים: רבים מתושבי צפון הרצועה והעיר עזה שהתפנו דרומה מתארגנים יחד כדי לשוב מחר חזרה צפונה בשיירה גדולה כדי להראות לישראל שהם לא מוכנים שיגרשו אותם מבתיהם.

נשמע כאילו אפקט פתיחת המים כבר משדר להם שהלחץ הבינלאומי ובעל בית רופס מסמן שאולי הם לקחו אותנו רציני מידי…

לא הייתי אוכל את הדיווחים האלו בכזו קלות. נשמע כמו משהו שחמאס מפמפם כדי לגרום לאנשים באמת להתחיל להתארגן בשביל חזרה. אני בספק שאזרחים יעשו את הדרך מלאת התלאות הזו ואז יגידו "וואלה, חזרה"

זה דורש לא מעט משאבים שאין להם.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

אקטיביסטית אוסטרלית פרו-פלסטינית בראיון טלוויזיוני ברשת sky news australia

מדהים ששם הסיקור והנטייה הפוכים לגמרי מsky news הבריטי.

המנחה מראה לה את הסרטון מהפגנה בסידני שקראו לרצוח בגז יהודים

התגובה: לא ראיתי כלום.אח"כ עם קצת לחץ אומרת שזה קומץ לא מייצג. מסרים רגילים.

המנחה מעמתת אותה עם ציוץ שפרסמה "לישראל אין שום זכות קיום"

אז תגובתה - לשום מדינה אין זכות קיום. המראיינת מפספסת את ההזדמנות לשאול אותה אם זה תקף גם לפלסטין היקרה שלה.

כמובן לא מוכנה לגנות את פשעי החמאס ומאשימה ישראל ותוך כדי משתמשת בגזענות כלפי המראיינת "white ladies".

אבל סרטון שממש מרתיח את הדם זה לראות את המתקפה של עיתונאים על דובר מחלקת המדינה.

שאלות שמנוסחות בצורה ממש מנוולת. לא נותנים לדובר לענות. מפריעים. מציגים את ביידן כמי שתומך ברצח תינוקות. אני לא יודע כמה השלטון האמריקאי יעמוד בזה.

מוסלמית בהכחשה קשה:

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 20 דקות, Coro כתב:

אקטיביסטית אוסטרלית פרו-פלסטינית בראיון טלוויזיוני ברשת

מה המטרה של כל הסרטונים האלו שאתה משתף פה?

כולנו יודעים שיש הרבה שונאי ישראל. בין אם מוסלמים ובין אם שמאל קיצוני שהוא בעד זכויות אדם, כל עוד האדם הוא לא ישראלי. ויש גם ימין קיצוני נאציסטי.

לא נראה לי שמישהו פה תומך בעמדות האלו או לא מכיר אותן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 58 דקות, DareDevil כתב:

כן הם כבר בתוך עידן פלוס, לא מבין את הקטע הזה. מילא שהיו כבר נותנים לערוץ 9 או 24 לתוך עידן פלוס.

הוא נתן גם לערוץ 9. ו24 להיכנס ללא תשלום. אם אבנטי נכון מהכתבה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

האנשים האלו לא נמצאים בפוליטיקה.

אם אנשים כמו חילי טרופר בכנסת המעפנה שלנו אז אולי יש תקווה...

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, yor2 כתב:

הוא נתן גם לערוץ 9. ו24 להיכנס ללא תשלום. אם אבנטי נכון מהכתבה.

עכשיו קראתי את הכתבה ואכן אמורים להיכנס לתוך המערך.

הבעיה מתחילה בכך שלא צריך שיהיו גם שידורי רדיו. לטעמי צריך לעבור לשיטת שידור DAB+ [שידורי רדיו דיגטליים] (או הסטנדרט החדש שיש באירופה). בכך לשחרר תדרים שהם מצרך נדיר בארצנו.

להגדיל את התעבורה עבור כל ערוץ שנמצא בתוך המערך. האיכות די זוועה האמת. אז להוסיף עוד ערוצי טלויזיה ורדיו זה יהיה לעג לרש.

וכמובן לחייב שידורי 4K, כי אם הפלסטינים יכולים (האמת הם מציעים HD - לא בטוח אם מדובר בFHD) אז גם היאהוד יכולים. רוצים זה כבר משהו אחר..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

מה שאותי מדאיג זה מה יהיה עוד שבועים- שלוש- חודש. 

אני מקווה שאני טועה, אבל עם הזמן והגופות בעזה, הלחץ יתחיל לעלות ומהר מאוד ישכחו את ה-1400 מתים שיש בישראל. ואז מה עושים? מפסיקים? ממתנים את ההתקפות? 

אם זאת תהיה התגובה של ישראל, זה יהיה מסר מאוד מבהיל. מסר של "פעם הבאה תרצחו לנו 10 אלף, כול עוד אתם מתחפרים בין בתים של 2 מיליון איש, הכול טוב, אתם תמשיכו להתקיים"

• אהבתי 1
פורסם
Just now, davemustaine87 כתב:

מה שאותי מדאיג זה מה יהיה עוד שבועים- שלוש- חודש. 

אני מקווה שאני טועה, אבל עם הזמן והגופות בעזה, הלחץ יתחיל לעלות ומהר מאוד ישכחו את ה-1400 מתים שיש בישראל. ואז מה עושים? מפסיקים? ממתנים את ההתקפות? 

אם זאת תהיה התגובה של ישראל, זה יהיה מסר מאוד מבהיל. מסר של "פעם הבאה תרצחו לנו 10 אלף, כול עוד אתם מתחפרים בין בתים של 2 מיליון איש, הכול טוב, אתם תמשיכו להתקיים"

אני אבקש מאור  @oryo - להביא את גרף ההצטרפות מה30 ימים האחרונים לקבוצת הרילוקשיין שלו ואולי זה יתן קצת הסבר למה שיהיה..

חייב לציין שמאז שהדתי שראיינו בפאנל בערוץ 11, פתאום יש הרבה שמפריע להם שהתאגיד די מאוזן..

לא הפריע שהרשות השידור היתה גם מאוזנת..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

קראתי היכן שהוא שגלנט דוחף לפעולה מלאה ונתניהו מנסה לחשוב איך מחזלשי"ם לא יודע אם המקור אמין. 

אבל התחושה היא של חשש. 

אני מניח/ מקווה שלצבא יש כל הזמן תוכניות מעודכנות איך ומה לעשות במידה ויוחלט על כיבוש עזה לא ברור למה העיכוב כל כך גדול.

אצלי למשל זה נתפס כפחד פשוט פחד מכך שחיזבאלה יצטרף ללחימה, התחינה של גלנט לחזיבאלה לרסן את עצמו מבישה. אם באמת זה המצב לאשורו שצה"ל לא מסוגל להתמודד ב2 חזיתות עם ארגוני טרור אנחנו בברוך רציני. זו היתה הזדמנות לפרק את 2 האיומים הכי מציקים בבת אחת. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...