Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, borsood כתב:

כלומר איסור חטיפה ומכירה לעבדות.

וזה לא מה שהם עושים לנו החילונים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעה, borsood כתב:

"לא תגנב" - בגונב נפשות הכתוב מדבר. (רשי שמות כ י"ב)

חטיפת מדינה שלמה ומכירה לעבדות מיסים, לא נחשב?

זה ליטרלי כבר קורה 

20 אחוז משלמים מיסים עבור כאשר 80 אחוז לא משלמים מיסים בכלל.

צריך לעשות לדעתי מס הכנסה אחיד לכולם. 17 אחוז נשמע לי די טוב..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עוד קצת מהמו"מ של הימין על מלא.

לחרדים אין איפה לגור. אף ראש עיר נורמלי לא רוצה שכונות לחרדים בעיר שלו מכל הסיבות שפורטו.

הפתרון של יהדות התורה - לכפות בכל פרויקט בניה "גדול" ש15% מהדירות יתאימו לחרדים. 

לא יודע מה זה פרויקט גדול, אבל רוצה להאמין שזה לא יצליח מהסיבה הפשוטה שלאף אחד חוץ מהחרדים לא יהיה עניין בפרויקטים שיענו להגדרה הזו. 

שיהרסו את בני ברק ויבנו אותה מחדש וזהו. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

שיהרסו את בני ברק ויבנו אותה מחדש וזהו

בוא נתחיל קודם עם להרוס אותה.

פורסם

זה כבר די קורה ועניין של זמן עד שיקרוס שם בניין לא חוקי, ושוב כולם יהיו אשמים חוץ מההנהגה החרדית

תמונה מייצגת:

318882628_10159139317012006_776391188730

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, borsood כתב:

"לא תגנב" - בגונב נפשות הכתוב מדבר. (רשי שמות כ י"ב)

בידיוק. כתוב שחור על גבי לבן ״לא תגנוב״. בא איזה ״פרשן״ 1000 שנה אחרי שסיימו לכתוב את התנך ומפרש את זה לאיזה שטות של עבדות. והופס, מותר לגנוב…

איזה שטויות

אם אתה כבר מאמין בתנך, בעשרת הדברות, אז לפחות תקיים גם את הדברים הטובים שכתבו בו, לא רק את השטויות שיש שם…

• אהבתי 3
פורסם

לפני 12 שעות, yd b-4 כתב:

חיזקת נהדר את מה שאמרתי. לא רציתי להיכנס לזה אבל יוצאי בריה"מ הם דוגמא טובה לכך.

באלימות רבה מנעו מהוריך (לאו דווקא הישירים) יהדות.

באותה אלימות הפכו את הוריך (לאו דווקא הישירים) לאנשים דתיים. ההבדל העיקרי בין רב לקומיסר זה שלאחד יש כוכב על המצח ולשני כיפה על הראש.  

לפני 12 שעות, yd b-4 כתב:

אם אין לך רגש למדינה ולדת במה בדיוק מתבטא שאתה יהודי חוץ מלספוג אנטישמיות בעולם. ולמה לעזאזל אתה לא בונה את עתידך  ועתיד ילדיך במדינה שמתאימה לך יותר. עם אנשים בצבע הנכון והדעות הנכונות.

יש הבדל עצום בין דת למדינה. אים מדינת ישראל הייתה נראית כמו בני ברק/מאה שערים/מודיעין עלית או אירן רוב מוחלט של עלים מברה"מ (ולא רק) לא היו מגיעים לארץ.  

פורסם
לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

ליהודים שמורי מצוות יש זיקה חזקה מאוד לארץ ישראל. ואפילו יש מצווה כזו....יתרה מכך יש איסור לצאת לחו"ל ללא סיבה.

והתשובה האמיתית שאם זה היה תלוי בחרדים לא היתה קמה מדינת ישראל בכלל. גם אם היתה לציבור החרדי אפשרות לעשות את זה צבאית מדינית וכלכלית.

סליחה, איך זה מסתדר ביחד?

מבחינתי ארץ ומדינה זה בא באותה בעסקת חבילה.

אבל נגיד ולא, נגיד והיו שולטים פה טורקים או ערבים, אתם עדיין הייתם רוצים לחיות פה?

משהו אומר לי שלא.

לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

סה"כ הבאת ידיעה שמסבירה שגיוס לצה"ל זה קו אדום בוהק.

ולכן אם יהיה גיוס חובה של לומדי תורה נאלץ לזוז מפה.

דרך צלחה.

אולי גם לא אעשה רילוקיישן אם זה יקרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בהצלחה עם רילוקיישן בלי לדעת אנגלית ובלי מקצוע.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

בהמשך לדו-קרב היצרי והמגעיל על עתיד המדינה, דבר אחד בוודאות יקרה יותר מהר ממה שחזו. מחירי הדירות ירדו בנג'י, מה שבהחלט יכול להחשב כהישג ראשון של ביבי עוד לפני שחזר לבלפור.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

ובמה מתבטאת היהדות שלך?

לעבור על הציווי הראשון והקדמון של אלוהים לאדם ישירות ולא דרך שום מתווך (בזיעת אפך תאכל לחם)?
בלעבור על לא תגנוב?

היהדות שלך כולה סממנים חיצוניים ואפס תוכן. היהדות שלי כולה מהות ואפס סממנים חיצוניים.

לעבור בבית חולים ולצעוק מהדלת רפואה שלמה כדי להחתים את כרטיס המצוות זו לא יהדות אלא לזהות אדם שזקוק לסיוע ולסייע לו בשקט בלי לעשות מזה סיפור.

שנים התנדבתי בגמ"ח ובאלול כולם שם התפללו ואמרו סליחות ואני לא השתתפתי. עאנשים שאלו אותי למה אני לא משתתף וכשאמרתי שאני לא מאמין וגם לא צם הם שאלו אז למה אתה מתנדב. אני הסברתי שאני מתנדב כי אני מאמין שצריך לסייע לאלה שלא שפר עליהם גורלם ולא כי זו מצווה.

אחר כך כשנפצעתי תוך כדי פעילות התנדבותית והייתי מאושפז תקופה לא קצרה רצו שאגיד הגומל וסירבתי. הלכתי לעשות מה שמוגדר מצווה, ניסה להרוג אותי, לא הצליח ואני צריך עוד להגיד לו תודה שנכשל?

מדהים רמת הדיון כאן.

ועוד קיבלת על זה 6 לייקים. 

אגב משעשע לראות אתכם כותבים הררי מילים והשמצות העיקר לא לענות על השאלה הפשוטה.

במה זה מתבטא שאתה יהודי.

את התשובה אתה לא צריך לענות לי אדון  @פינדר אלא לעצמך. 

עכשיו יש קטע כזה שבפורום אנשים מביעים את דעותיהם מדי פעם. בשביל זה הוא קיים.

אם אין לך מה לענות לי כנראה שגם לעצמך אין 

יום טוב :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, yd b-4 כתב:

במה זה מתבטא שאתה יהודי.

יותר חשוב להיות בן אדם יהודי, מאשר רק יהודי.

• אהבתי 6

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בר-לב חשף בשידור מידע רגיש על מדיניות המשטרה; היועמ"ש: "אני מודאג מזה" (msn.com)

היועץ המשפטי של המשטרה תנ"צ אלעזר כהנא נכנס לדבריו, הרים את קולו ואמר "אני לא חובש שהדיון שווה את חשיפת המידע הזה, אני מודאג מזה". בר-לב השיב לו: "אז תהיה מודאג".

הוא לא כשיר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 דקות, yd b-4 כתב:

במה זה מתבטא שאתה יהודי

אם לא הבנת אז אסביר לך שוב.

המהות של המצוות זה לעזור לחלש, לכבד את הסובבים אותך ולהיות בן אדם גם אם זה גובה ממך מחיר. רק לאור מה שכתבת פה אתה נכשלת בזה.

המהות היא לא התפילות, הפיאות, הזקן והיללות בכיפור. ישות כל יכולה לא צריכה את התפילות שלך שאף אחת מהן לא נדרשה על ידי אלוהים אלא על ידי אלה שמינו את עצמם להיות הדוברים שלו.

• אהבתי 3

• תוכן חדש...