Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדון אוראו לא הבנתי דבר

אפשר שוב?

לפני 18 דקות, asix כתב:

הלוואי 5 שקל. ראית את הדרישות? תוסיף כמה מליארדים.

והם עדיין לא נעצרו עם הדרישות. כל יום עולה דרישה חדשה.

ועל חשבון מי זה? ואיזה מגזר מקופח מכל הדרישות האלה?

גם אני הייתי מגזר מקופח

עברתי צד

למה אתה לא?

למה?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

כי נשאר לו איזה שביב של חוט שדרה מוסרי?

מילים קשות, אני יודע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למה לא?

כי אני לא מאמין לכל ההמצאות שהרבנים מחרטטים אתכם. ( חשמל כשר, גז כשר).

לא מאמין באוכלוסיה שלא רוצה להתקדם מימי הביניים וללמוד דברים שעוזרים בחיים.

לא מאמין באוכלוסיה שאין לה דעה ומחשבה עצמאית ועושה רק מה שהרב שלה אומר לה לעשות גם אם הם יודעים שזה לא טוב להם.

לא מאמין לכל הפטנטים שהם ממציאים כמו גוי של שבת ועוד.

אני כן אדם מאמין אבל ברגע שמתחילים לדרג מי הוא יהודי וכמה הוא יהודי - איבדתם את זה לגמרי.

ואין לי בעיה שתחיו ככה - אבל אתם לא צריכים לחיות על חשבון של אחרים ולא, שאתה עובד אבל מקבל שכר בשחור זה לא אומר שאתה משתתף עם כולם. זה אומר שאתה טפיל פעמיים. גם מרוויח כסף, גם מקבל קצבאות וגם לא עוזר בלשלם את הקצבאות.

פורסם

לא אמרתי לך שתלך לבית כנסת ותיהיה בישיבה

שים את הילדים בממלכתי דתי

רד בכמות שעות העבודה. תבלה יותר עם האישה והילדים.

שהמשכורת לא תעבור את ה6 אלף ואז הארנונה תיהיה 20% לתשלום 

גנים חינם

בתי ספר על גבול החינם 

צהרון 75 שקל

לא אמרתי לך להתחרד.

כן אני אומר לך לשחק את המשחק.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני 5 דקות, oryo כתב:

אני לא מבין - כשאתם מסתכלים על הבחירות והגושים בממשלה, אתם באמת מרגישים שהמטוטלת זזה לכיוון שלכם?

הפוך גוטה, הפוך. אני התכוונתי שהצד השני (קרי חרדים) מזיזים חזק את המטוטלת לצד שלהם. מריחים את הגבינה והחליטו לגדוש את הסאה.

אני מכיר את הדאטה די טוב (יש סיכוי טוב שבדירוג כמות הגרפים בהודעות בשרשור אני מקום שני, אחריך :) ). למזלנו דמוגרפיה וחינוך אלו דברים הפיכים.

אני די בטוח שכגודל העוצמה של תנועת המטוטלת הנוכחית תיהיה תנועה נגדית. אולי בהמשך תיהיה גם אלימות כדי לייצב את ה"ריבון". אולי לא. גם עתיד של פדרציה או קנטונים אפשרי.

----

אני בן למהגרים וצריך מצב קיצוני במיוחד כדי שאעשה זאת בעצמי, כמובן שאני גם עובד על תוכנית ב' וביתר שאר (במיוחד לאור* הדאטה). אבל העדיפות היא הבית, במובן הבית הציוני. 

*ראית מה עשיתי שם? ;)

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 40 דקות, eladns כתב:

אז לפחות תפסיק להתעצבן מזה שצד שני מרוויח.

יש מלא איוולות בעולם. דווקא על יחסי חרדים-חילונים נדבקת?

לך תצא נגד יצחק תשובה על הכסף שהוא לוקח ובגללו אנשים מפסידים

לך תצא נגד טייקונים שמנצלים את המערכת הייטב בגלל יועצי מס חכמים אש

לך תצא נגד כיל

לך תצא נגד הבנקים שמפוצצים בכסף ומפטרים ים אנשים

אבל לא, 

על 5 שקל של החרדים אתה מתפוצץ.

בחיאת.

תרויח חופשי אבל אתה לא מרויח אלא גונב ממני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בסדר, גנבו ממני והחלטתי שלא עוד.

ממני לא יגנבו

אני לא יאכל את עצמי ויראה הורדות של מס הכנסה וארנונה 5000 שקל בשנה, איך שנגמר התשלומים הופ שוב פעם 5000 ,יאללה.

תודה רבה לא יהרוג את עצמי

אתה תהנה מטוסון חדשה, אני יהנה לנסוע באוטובוס

אתה תתעצבן מלשלם 100% ארנונה ו3000 שקל לילד בית ספר, ואני יהנה מלא לשלם

סימפל אז דיס

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני 15 דקות, eladns כתב:

לא אמרתי לך שתלך לבית כנסת ותיהיה בישיבה

שים את הילדים בממלכתי דתי

רד בכמות שעות העבודה. תבלה יותר עם האישה והילדים.

שהמשכורת לא תעבור את ה6 אלף ואז הארנונה תיהיה 20% לתשלום 

גנים חינם

בתי ספר על גבול החינם 

צהרון 75 שקל

לא אמרתי לך להתחרד.

כן אני אומר לך לשחק את המשחק.

לא רוצה לשחק במשחק שלכם. כמו שאני לא רוצה שתשחקו במשחק שלי אם אתם לא מעוניינים.

אבל את המשחק שלכם תממנו מהכסף שלכם ומהמיסים שאתם לא משלמים.

לא רוצה לחיות כמו מסכן ( כן, החרדים והדתיים חיים כמו מסכנים). אלה שלא חיים כמו מסכנים תהיה בטוח שלמדו לימודי ליבה ועובדים נורמלי כמו כולם.

רק אלה שלא למדו וגאים שהם טפילים חיים כמו מסכנים. 

פורסם
לפני 5 דקות, eladns כתב:

בסדר, גנבו ממני והחלטתי שלא עוד.

ממני לא יגנבו

אני לא יאכל את עצמי ויראה הורדות של מס הכנסה וארנונה 5000 שקל בשנה, איך שנגמר התשלומים הופ שוב פעם 5000 ,יאללה.

תודה רבה לא יהרוג את עצמי

אתה תהנה מטוסון חדשה, אני יהנה לנסוע באוטובוס

אתה תתעצבן מלשלם 100% ארנונה ו3000 שקל לילד בית ספר, ואני יהנה מלא לשלם

סימפל אז דיס

אם כולם (איזה כולם? כמה עשרות בודדות של אלפים) מהציבור התורם כלכלית ינהגו כמוך, המדינה לא תתקיים תוך שבוע בערך.

עם יד הלב (או על התנך) , אתה לא חושב/מבין שאני צודק?

פורסם
לפני 4 דקות, mikyl כתב:

איך עושים את זה? שמים כיפה כמו כל העבריינים בבית משפט? 

הורדתי הילוך ממרדף החיים

חי צנוע תמיד רגוע

Just now, MZN כתב:

אם כולם (איזה כולם? כמה עשרות בודדות של אלפים) מהציבור התורם כלכלית ינהגו כמוך, המדינה לא תתקיים תוך שבוע בערך.

עם יד הלב (או על התנך) , אתה לא חושב/מבין שאני צודק?

לא מעניין אותי.

אם המדינה עדיין גורמת לבנקים לטרוף מיליארדים מהמינוס וכל הטייקונים אוכלים ואוכלים אז מה איכפת לי.

לך קח תכסף של המיסים מבני שטיימיץ ותחזור אליי.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

לא הצבעתי לביבי (או לחבריו לקואליציה העתידית), אבל כל זעקות השבר ואזהרות על קץ המדינה פשוט מגוחכות, והתקשורת כמובן מתיישרת עם האג'נדה הזאת.

גם ההתנהלות של האופוזיציה העתידית (בראשות לפיד, גנץ וליברמן) חסרת אחריות לחלוטין - בחלק מהמקרים זה על גבול ההמרדה, וראינו דברים דומים גם בתקופת הקורונה (לא זוכר אם זה הגיע מליברמן או מלפיד שלא צריך להישמע להוראות הממשלה בנושא).

גם בואו, זה לא שממשלת לפיד הייתה טלית שכולה תכלת. מיכאלי הייתה שרת תחבורה גרועה, בר לב היה שר ביטחון גרוע וללפיד גם לא חסר (הצגת הסכם הגז עם לבנון כפריצת דרך, למרות שמדובר היה פשוט בהסכמה על דברים שממשלת נתניהו לא הסכימה להם, או אי הבאת ההסכם לממשלה, בטענה שהאופוזיציה מתנהגת בצורה "מופקרת").

הם דיברו הרבה ומאוד יפה, אבל מבחינת מעשים זה לא תמיד היה המצב.

אני ממש לא מת על הממשלה שעומדת לקום, אבל מכאן ועד דיבורים על קץ המדינה...

למשל בן גביר, שלמרות כל הזעקות, יהיה לדעתי שר בטחון פנים משמעותית טוב יותר מבר לב, ואולי יעשה סוף סוף סדר במשטרה הכושלת שלנו ובהיעדר המשילות בחלקים רבים של המדינה.

השותפים הטבעים בממשלה הנכנסת מרדו רשמית במדינה במהלך הקורונה. הציגים שלהם בכנסת התגאו שעושים מה שהרב אומר (אבל משום מה כל הרבנים בחרו ללכת לקבל טיפול או להתפגר במערכת הבריאות הציבורית). בדיוק כמו שהנציג שלהם פה מתגאה בזה שעובדים בשחור כי לא ברור אם המדינה הזו באה להם טוב בעין או לא.

הימין הביביסטי בנה אידיאולוגיה שלמה בימין האחרונה שעיקרה הוא "אתם מצביעים ימין אבל מקבלים שמאל כי האליטות האשכנזיות מישראל הראשונה שותות קפה ברוטשילד ודופקות אותכם". וזה שהכותבים זה גדי טאוב או אבישי בן חיים, זה קצת כמו שברוסיה יש לך את סולוביוב וסימוניאן שנואמים כל ערב לאומה. זו לא המרדה. זו פשוט חתרנות נגד כל מוסד רשמי של המדינה. וזה כמובן גם הולך ומתפתח לעוד כיוונים.

שום מממשלה לא תהייה מושלמת. מיכאלי היתה שרה גרועה. בר לב כנראה באמת צריך לפרוש בשלב הזה. אי אפשר להשוות שום אלטרנטיבה - אלא אם אתה ליאור שכתב פה ברצינות תהומית שאם לא בן גביר אז עוד רגע יש כאן מדינת הלכה מוסלמית - למה שיהיה עכשיו בפועל. קץ המדינה? לא יודע. לבנון השכנה עדיין מדינה רשמית אחרי 4 עשורים של מלחמות אזרחים, מלחמות איתנו והתפוררות איטית. אז מה?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...