Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא הצבעתי לביבי (או לחבריו לקואליציה העתידית), אבל כל זעקות השבר ואזהרות על קץ המדינה פשוט מגוחכות, והתקשורת כמובן מתיישרת עם האג'נדה הזאת.

גם ההתנהלות של האופוזיציה העתידית (בראשות לפיד, גנץ וליברמן) חסרת אחריות לחלוטין - בחלק מהמקרים זה על גבול ההמרדה, וראינו דברים דומים גם בתקופת הקורונה (לא זוכר אם זה הגיע מליברמן או מלפיד שלא צריך להישמע להוראות הממשלה בנושא).

גם בואו, זה לא שממשלת לפיד הייתה טלית שכולה תכלת. מיכאלי הייתה שרת תחבורה גרועה, בר לב היה שר ביטחון גרוע וללפיד גם לא חסר (הצגת הסכם הגז עם לבנון כפריצת דרך, למרות שמדובר היה פשוט בהסכמה על דברים שממשלת נתניהו לא הסכימה להם, או אי הבאת ההסכם לממשלה, בטענה שהאופוזיציה מתנהגת בצורה "מופקרת").

הם דיברו הרבה ומאוד יפה, אבל מבחינת מעשים זה לא תמיד היה המצב.

אני ממש לא מת על הממשלה שעומדת לקום, אבל מכאן ועד דיבורים על קץ המדינה...

למשל בן גביר, שלמרות כל הזעקות, יהיה לדעתי שר בטחון פנים משמעותית טוב יותר מבר לב, ואולי יעשה סוף סוף סדר במשטרה הכושלת שלנו ובהיעדר המשילות בחלקים רבים של המדינה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 10 דקות, eladns כתב:

גורם לזה שהפשע ישתולל פה

העיקר כל פיגוע היה מגיע להראות את הפרצוף שלו- חביבי! הפיגוע נגרם בגללך!!!

עד לפני שנה הפשע לא השתולל? בדרום הכל היה בסדר? בדואים לא גנבו ולא השתוללו בכבישים? עבריינים לא היו סוגרים את החשבונות באמצע יום באמצע רחוב?  לא היו פיגועי טרור?

לפני כשעה, Night Driver כתב:

זה הרבה יותר עמוק מזה.

זו המסורת וההיסטוריה שלנו 

השאלה הייתה "במה זה מתבטא שאתה יהודי". אז אצלי זה מתבטא במה שכתבתי. חוץ מזה יהודי ברוסיה, פולין, גרמניה יכול בחיים לא ללכת לבית כנסת ולא להכיר את החגים היהודים אבל עדיין הוא יהיה יהודי. מאותה סיבה שהורים שלו יהודים. כאשר נאצים שלחו את היהודים למחנות ריכוז הם לא שאלו לאיזה אלוהים אותם יהודים מתפללים ואם הם שומרים על המסורת. הם בדקו את תעודת היוחסין, גנטיקה עד דור שלישי. 

פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

מדהים רמת הדיון כאן.

ועוד קיבלת על זה 6 לייקים. 

אגב משעשע לראות אתכם כותבים הררי מילים והשמצות העיקר לא לענות על השאלה הפשוטה.

במה זה מתבטא שאתה יהודי.

את התשובה אתה לא צריך לענות לי אדון  @פינדר אלא לעצמך. 

עכשיו יש קטע כזה שבפורום אנשים מביעים את דעותיהם מדי פעם. בשביל זה הוא קיים.

אם אין לך מה לענות לי כנראה שגם לעצמך אין 

יום טוב :)

אם הייתי יכול לבעוט לעצמי בראש הייתי עושה את זה...

אתה יודע כל מה שאנחנו עושים בעולם הזה, זה בשביל הדור הבא, לילדים שלנו,לנכדים. רוצים להשאיר להם עולם טוב יותר,בטוח יותר ממה שאנחנו קיבלנו.

מה אתם תשאירו לילדים שלכם? מי יטפל בהם בבתי חולים? מי יגן עליהם?, מי יגדל אוכל למענם אוכל?

מה ל #₪%₪#@ קשור באיך אתה מגדיר/מתבטא /תופס, את עצמך כיהודי?

לא מבין בכלל איך אתה שואל פה אנשים שאלה כזאת? כולנו פה ישראלים, כולנו מנסים לחיות במקום הזה. ואני האחרון שיגן על מי שבחר לעזוב, אבל ראבק!!! מבין אותם. אתה עושה לי חשק שוב לקום וללכת למדינה שלא הופכת את הדת לריבון.

ותאמין לי יהודים חרדים בגולה, לא גונבים ומעלימים מס, הם עובדים, יצרנים. זה נשמע שהכול משעשע אותך, תראו את החילוניים האלו, חה חה חה, אנחנו קונים בית בשחור, והם עובדים למוות כדאי לממן אותנו.

אז מצטער ידידי, אם אתה חושב שנהיה ילדים טובים לנצח וניתן לכם ככה לדרוך עלינו, אז לא במשמרת שלי!

אין שום פשרות, לא גם בפתחו של הארגמגדון.

רק תסתכל בעיניים של הילדים שלך ותקווה/תתפלל @vadim6385 ישאר פה לעבוד קשה לשלם מיסים, שיוכל לממן בית חולים ורופא, כנראה ערבי מוסלמי, שיטפל בו, ולא מאחל לאיש להזדקק לטיפול, ולעמוד לפני שוקת שבורה!!

אז אני פאקינג(סליחה על השפה, כתבתי בשפת הלא קודש) ישראלי, דור 6 מצד אבא שלי בארץ, דואג לאכול סופגניות בחנוכה, ו וכן לבוא אליך בשבת אם תצטרך עזרה, אההה ויהודי בן אדם.

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 28 דקות, mikyl כתב:

עד לפני שנה הפשע לא השתולל? בדרום הכל היה בסדר? בדואים לא גנבו ולא השתוללו בכבישים? עבריינים לא היו סוגרים את החשבונות באמצע יום באמצע רחוב?  לא היו פיגועי טרור?

ועדיין רוב חבריי מהשירות נשארו

בשנה האחרונה יש לי אולי חבר אחד שנישאר במשטרה.

השאר ברחו

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

כי אלה שנשארו חברים שלך בטח חושבים כמוך שצריך לחיות על חשבון אחרים. אלה שכן נשארו כמראה כבר לא חברים שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 דקות, eladns כתב:

בשנה האחרונה יש לי אולי חבר אחד שנישאר במשטרה.

אז זהו, אין יותר שוטרים? או שיש אבל הם שפשוט לא חברים שלך? 

פורסם

הוותיקים של ה15-20 שנה עזבו

אני חבר בכמה קבוצות סגורות של שוטרים.

גם החדשים עוזבים, אבל אני יותר מדבר על הוותיקים שעברו המון ונשברו ממש בשנה האחרונה

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אני לא שוטר, אבל יצא לי לעבוד עם משטרה (מדריך/מרצה חיצוני). וכבר לפני 25 שנים שמעתי בדיוק אותם דברים.

פורסם
לפני 21 דקות, eladns כתב:

די לחפור בחיאת

אתה משפיל את עצמך

תעבור לצד שלי

תרוויח

אין סיכוי.

יש לי עדיין את אמות המוסר שלי ואת היושרה שלי והם הדברים היחידים אצלי שלא למכירה ולא ניתנים למשא ומתן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

במה זה מתבטא שאתה יהודי

עוד אחד שתפס בעלות על היהדות ויקבע מי הוא יהודי ומי לא ובאיזה ציון היהדות  שלי נמדדת. כמו כל העסקונה החרדית - דתית.

מי אתה שתקבע אם אני יותר או פחות יהודי ממך?

כי אתה מתפלל שלוש פעמים ביום "מקיים מצוות" וחי על חשבון של אחרים ועוד גאה בזה?

החזירות ( כן, חזירות - אני יודע שאצלכם אפילו המילה חזיר טמאה - המילה עצמה) של כל העסקונה החרדית גורמת לכזאת שנאה עם הדרישות שלה שאתה אפילו לא יכול לתאר כמה. 

חשמל כשר, גז כשר, מעניין איזה עוד שטויות ימציאו בשם הדת.

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

אין סיכוי.

יש לי עדיין את אמות המוסר שלי ואת היושרה שלי והם הדברים היחידים אצלי שלא למכירה ולא ניתנים למשא ומתן.

אז לפחות תפסיק להתעצבן מזה שצד שני מרוויח.

יש מלא איוולות בעולם. דווקא על יחסי חרדים-חילונים נדבקת?

לך תצא נגד יצחק תשובה על הכסף שהוא לוקח ובגללו אנשים מפסידים

לך תצא נגד טייקונים שמנצלים את המערכת הייטב בגלל יועצי מס חכמים אש

לך תצא נגד כיל

לך תצא נגד הבנקים שמפוצצים בכסף ומפטרים ים אנשים

אבל לא, 

על 5 שקל של החרדים אתה מתפוצץ.

בחיאת.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לפני שעה, eladns כתב:

לא תרם לשירות המשטרה

לא אמרתי לא תרם למדינה

וכבר רשמתם שרמטכ"ל ממש לא מתאים לפוליטיקה.

אתם רשמתם - לא אני

מה שמתאים לצהל"ל לא מתאים למשטרה.

חד משמעית!

כשוטר לשעבר אני אומר לך שהמערכת שונה לגמרי!

רשמתי כבר לפני הבחירות בשרשור הזה

אני המלך!

אני זה שמקבל הכל בחינם או בסבסוד כי הצטרפתי לצד המנצח

אתם המפסידים

תמשיכו להפסיד ולאכול את עצמכם.

מדינת הלכה

הנה חנוכה הגיע

אם היית טרול מוצלח, מילא. 

אבל ניסיון טעון שיפור. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הלוואי 5 שקל. ראית את הדרישות? תוסיף כמה מליארדים.

והם עדיין לא נעצרו עם הדרישות. כל יום עולה דרישה חדשה.

ועל חשבון מי זה? ואיזה מגזר מקופח מכל הדרישות האלה?

פורסם (נערך)
בתאריך 13.12.2022 בשעה 09:47, Night Driver כתב:

מה שהחרדים לא מבינים זה שכשהם משתינים עלינו אנחנו נרטבים ומתעצבנים וכשנתעצבן מספיק כדי להשתין עליהם בחזרה הם יטבעו. אם ימשיכו ככה אז היום הזה יותר קרוב ממה שהם חושבים 

בתאריך 13.12.2022 בשעה 10:09, Gosser1860 כתב:

אני מניח שזה תלוי בנקודת מבט כשמשווים סחיטה אחת לאחרת. אין לי טענות כלפי כך שהחרדים משחקים את המשחק. הם בין השחקנים הכי טובים שיש לנו בפוליטיקה מבחינת יחס באוכלוסיה לכוח אלקטורלי/פרלמנטרי. אבל לא לעולם חוסן.

לפני כשעה, לירון .ה. כתב:

אז מצטער ידידי, אם אתה חושב שנהיה ילדים טובים לנצח וניתן לכם ככה לדרוך עלינו, אז לא במשמרת שלי!

אני לא מבין - כשאתם מסתכלים על הבחירות והגושים בממשלה, אתם באמת מרגישים שהמטוטלת זזה לכיוון שלכם?

מעבר לדימויים מעולמות סרטי האקשן, מה קונקרטית היא התכנית / סיטואציה במסגרתה יש שינוי? 

נתונים מהלמ״ס:

image.thumb.png.21fecde262195a2f17c833aedd0642a9.png

תרגום: 

ב2009 האוכלוסיה היהודית הצעירה מנתה 22.5% חרדים

ב2016: 24%

ב2020: 26.5%

מזהים את המגמה..?
עבר קצת זמן מאז שלמדתי חשבון, אבל לזכרוני: 25% מ120 זה 30 מנדטים, מדובר במגזר הכי מלוכד ו-hive-minded שיש, גם אם נניח קצת נשורה עדיין מדובר על 25 מנדטים בכיף כיופאק, בעתיד הלא מאוד רחוק. משם השמיים הם הגבול...

יותר גרנולריות? בכיף - הנה פילוח האוכלוסיה לפי שיוך (שימו לב לחלק התחתון, יכול לסייע בחיזוי העתיד)

image.png.8eead55e892b04728349ca70d6ad6b86.png

כמו כן הפריון הוא אינדיקטור מצוין נוסף:

ציטוט

בשנים 2017-2019 היה שיעור הפריון הממוצע של נשים חרדיות 6.6 ילדים לאישה. השיעור
הממוצע בעולם המערבי הוא פחות מ־2 ילדים בממוצע לאישה, והשיעור הממוצע של נשים
יהודיות בישראל הוא 2.3 ילדים לאישה. כאשר בוחנים את שיעורי הפריון בחלוקה לפי הגדרה
עצמית על הרצף החרדי–חילוני, מתברר כי אצל הנשים היהודיות שיעור הפריון הוא 3.4
ילדים לאישה דתית
; 3.0 ילדים לאישה מסורתית־דתית; 2.4 ילדים לאישה מסורתית־חילונית;
ו־2.1 ילדים לאישה חילונית. בישראל יש אפוא קשר ישיר בין רמת הדתיּות על פי הגדרה
עצמית על הרצף החרדי–חילוני של האישה לבין מספר הילדים שהיא יולדת במהלך חייה. 

ואיך אפשר בלי השכלה

image.png.425099590df2532419f5b263d29b728b.png

אין כאן שאלה, הדמוגרפיה לא מתעניינת בדעתי או דעתכם - דמוגרפית: מדינת ישראל הופכת ליותר דתית, ואם זה מגניב לכם אז מגניב ואם לא אז לא, אבל להתייחס לחילונים כאל השליט זה משהו שנשען על ההיסטוריה, לא על העתיד. ולחילונים המשכילים כאן - אם נראה לכם שהסיפור הזה לא משנה שום דבר בצביון מדינת ישראל אז לרמזי בולטון יש משהו לומר לכם

image.png.65a7c62392671ea5b381592f223f561d.png

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...