Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, eladns כתב:

גם אני הייתי מגזר מקופח

עברתי צד

למה אתה לא?

למה?

הטרייד אוף לא משהו.

ד"א הייתי פעם במסגרת חרדית (פנימיה של חב"ד).

אז אני מכיר גם את הצד שלכם.

Never again.

אם הילדים שלי יגדלו בארץ, אני מוציא אותם משיעורי דת ומלמד אותם C ואסמבלי, יותר יעזור להם בחיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 31 דקות, יבגניפ כתב:

נ.ב. למה אתם מאכילים את הטרול? 

image.png.5ac6b24884a8058aeb421e8cd792ba86.png

• מצחיק 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

1809568861_MemeKing(3).png.9428ae391e1171038a893ccd4a440aa3.png

יהודי אני לא מרגיש שאני אחד כזה, אפילו לא יכול להגדיר את עצמי בתור יהודי חילוני, כן כיף לחוות את המנהגים של החגים עם המשפחה אבל זה לא העיקר אצלי.

אז מה אני? ישראלי , ימין קפיטליסטי, ליברל. 

ולצערי אני לא רואה את עצמי ממשיך לגור במדינת ישראל

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 שעות, פינדר כתב:

מקווה שלימדו אותך פילפולים קצת יותר מועילים מטיעונים ברמת גנון.

אם לא אז תבקש את הכסף חזרה. אה שכחתי, לא אתה ולא ההורים שלך שילמתם על הלימודים שלך.

אגב אצל החרדים לימודים יקרים יותר כי אין תקצוב מלא.

לפני 8 שעות, לירון .ה. כתב:

מה אתם תשאירו לילדים שלכם? מי יטפל בהם בבתי חולים? מי יגן עליהם?, מי יגדל אוכל למענם אוכל?

מה ל #₪%₪#@ קשור באיך אתה מגדיר/מתבטא /תופס, את עצמך כיהודי?

לא מבין בכלל איך אתה שואל פה אנשים שאלה כזאת? כולנו פה ישראלים, כולנו מנסים לחיות במקום הזה. ואני האחרון שיגן על מי שבחר לעזוב, אבל ראבק!!! מבין אותם. אתה עושה לי חשק שוב לקום וללכת למדינה שלא הופכת את הדת לריבון.

ותאמין לי יהודים חרדים בגולה, לא גונבים ומעלימים מס, הם עובדים, יצרנים. זה נשמע שהכול משעשע אותך, תראו את החילוניים האלו, חה חה חה, אנחנו קונים בית בשחור, והם עובדים למוות כדאי לממן אותנו.

אז מצטער ידידי, אם אתה חושב שנהיה ילדים טובים לנצח וניתן לכם ככה לדרוך עלינו, אז לא במשמרת שלי!

אין שום פשרות, לא גם בפתחו של הארגמגדון.

מי מטפל ביהודים בברוקלין?

חשבת לעצמך למה חרדים בארץ מתבדלים מבחירה (מה שמשאיר הרבה מקצועות מחוץ לתחום) ובברוקלין כולם עובדים במה שהם רוצים?

התשובה היא בגללך (כמובן לא אתה ישירות בדווקא)

כיון שאנו אחים ואוהבים הקירוב לבבות הטבעי הזה יגרום להתמוססות החרבה החרדית בכללותה.

מה שאין כן בברוקלין למשל שם אין שום חיבור רגשי בין ג'ון למשה ולכן אין שום בעיה "להתערבב" בהכל. כיש שמן ומים לא מתערביבם.

אז לשאלתך שלא תהיה פה או יותר נכון הרוח החילונית שעקרה בכפיה!!! יהודים דתיים מדתם. החרדים יעשו כמו בכל מקום אחר בעולם. אל דאגה חרדים יכולים ללמוד....לא פחות מהציבור הממוצע הישראלי.

• מצחיק 1
פורסם

מי מאיתנו לא גונב כסף מהמשפחה שלו? הרי זו הנורמה.

רק שימו לב שאם אתם גונבים בשבת אז רק מזומן, לא לעניין להשתמש באפליקציות אלוהים מסתכל והוא ממש לא סבבה עם חשמל ביום הקודש.

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 6 שעות, DareDevil כתב:

ולצערי אני לא רואה את עצמי ממשיך לגור במדינת ישראל

גרת פעם בחו"ל?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אוטובוס, קו 71, נכנס בטעות למאה שערים, הותקף על ידי חרדים וחולץ על ידי יסמניקים. כשהחרדים קוראים להם נאצים.

מעניין אם זו חלק מבעיית המשילות שבן גביר רוצה לטפל בה ביד חזקה ובזרוע נטויה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

כיון שאנו אחים ואוהבים הקירוב לבבות הטבעי הזה יגרום להתמוססות החרבה החרדית בכללותה.

תשמע, עם אחים כמוכם עדיף להיות בן יחיד.

לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

מה שאין כן בברוקלין למשל שם אין שום חיבור רגשי בין ג'ון למשה ולכן אין שום בעיה "להתערבב" בהכל. כיש שמן ומים לא מתערביבם.

אז תחשוב שאין לנו שום חיבור רגשי אליכם.

עכשיו שחררו ולכו לעבוד.

לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

מה שאין כן בברוקלין למשל שם אין שום חיבור רגשי בין ג'ון למשה ולכן אין שום בעיה "להתערבב" בהכל. כיש שמן ומים לא מתערביבם

במילים אחרות - שם אתם לא יכולים להתעלק על המקומיים, אז צריך לעבוד

• אהבתי 4

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 שעות, yd b-4 כתב:

חשבת לעצמך למה חרדים בארץ מתבדלים מבחירה (מה שמשאיר הרבה מקצועות מחוץ לתחום) ובברוקלין כולם עובדים במה שהם רוצים?

אין שם מדינת רווחה שמאפשרת להם להיות פרזיטים. וגם שם יש קהילות סגורות שבהן עדיין מדברים אידיש. וגם שם יש זרמים שבהם הילדים לא לומדים דבר חוץ מתורה. ולא צריך להיות מומחה לסוציולוגיה או כלכלה כדי להבין שזה לא יכול להחזיק לנצח. וכבר היום גם שם לא חסרות משפחות עניות.

וגם אם מה שכתבת היה הסיבה היחידה לבידול בארץ, זה משאיר באוויר את השאלה שאתה לא מצליח לענות עליה: מה הופך אותכם לישראלים, חוץ מזה שאתם חיים על חשבון משלם המיסים הישראלי? ואם התשובה שלך היא "אנחנו מתפללים הרבה למען ישראל", אז כפי שאתה יכול ללמוד גם מהתגובות פה - לאף אחד אין צורך בזה, תודה

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

עבודה שלך?

זה לא נראה לי כמו ירושלים.

ואפשר לספור על יד אחת מתי הייתי באיזור המרכז בשנים האחרונות.

אני לא מפסיק לצוק על השרשור של כביש 1. אני רושם שם כאילו אני כל שעה על נתיב+3 החדש ונוסע על 60.

לא היה ולא נברא וכולם מתפוצצים שם

הצמיג של הוולוו שלי לא יודע איך נראה האספלט של כביש 1 והיא אצלי כבר 3 שנים+

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

רוצים שהחרדים יעבדו? סבבה. יעבדו.

נסדר להם משרות בשירות המדינה. צריך תואר? נכיר ב״תעודות״ אלטרנטיביות כשוות לתואר. לא משנה אם הם לא למדו אנגלית או חשבון.

הם רוצים לטפל באנשים, אבל לא בא להם להשקיע בלימודים. נכיר בהכשרה של ״מטפלים״ שיוכלו לטפל בקהילה בלבד.

אגב, כבר היום יש הרבה ״מטפלים״ שנותנים יעוץ פסיכולוגי או טיפול זוגי ללא שום הסמכה רשמית וגורמים המון נזק. עכשיו נהפוך אותם למוסמכים...

image.thumb.png.12ca6ebe04d4f8f989605b1c5ce4a091.png

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקיצור נעשה מהם עובדי מדינה וניקח מהמגזר הפרטי יותר מיסים כדי לשלם להם. אחלה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...