Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדאבונינו לא כזה מוזר. לאחרונה אני נתקל יותר ויותר בנהגים שככל הנראה תפיסתית חושבים שזה בסדר להשתחל לצמתים ולהתקדם עם כיוון התנועה החוצה כשהרמזור שלהם עוד אדום. הכוכבים הם כמובן הדו-גלגליים, אך גם בעלי רכבים פרטיים/מסחריים.

פורסם
לא התחלף, אבל לא כזה נורא...

מוזר, אצלי זה מראה כבר מוצרט, יכול להיות שהוידאו היה עדיין תחת עריכה של יוטיוב בזמן התגובה שלך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ROEi1

אתה לא מבין כמה אנשים כמוהו וכמוך מעצבנים אותי,שכל עוד יש אדום מתקדמים כל פעם עוד קצת ועוד קצת עד שהם חוסמים את מעבר החציה לגמרי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
ROEi1

אתה לא מבין כמה אנשים כמוהו וכמוך מעצבנים אותי,שכל עוד יש אדום מתקדמים כל פעם עוד קצת ועוד קצת עד שהם חוסמים את מעבר החציה לגמרי.

ככל הנראה אין לך מצלמה כי זו טעות נפוצה למי שלא מכיר את זווית הצילום של מצלמות הרכב.

אתה צודק לגבי הבהמות שעומדים על מעבר החציה (ויש יותר מידי כאלו).

אבל במקרה זה,

התקדם במהירות איטית עד קו העצירה.

פורסם

סרטון ראשון - הטרופר נכנס לצומת, ראה אוטובוס של דן, נבהל ונעצר באמצע הכביש...מזל שהאוטובוס הפרטי, לא היה יותר מהר.

[video=youtube_share;8Jz-S16kjD8]http://youtu.be/8Jz-S16kjD8

סרטון שני - 2 אשמים, קודם הבלאנו שכמעט ונסע לגמרי באור אדום, השני הוא הסובארו שהתקדם (כמו שכל אחד בארץ הזו מתקדם בפקק, שיש לו סנטימטר לזוז, ואני ש-ו-נ-א שנדבקים אלי מאחורה)

[video=youtube_share;p36J-31IQH4]http://youtu.be/p36J-31IQH4

פרנקופיל מושבע!

פורסם

זה רק אני או שהסובארו עם מכה מקדימה בתחילת הסרטון?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הפעם בדקתי טוב שאין ואגנר

אוסף של ה-21-22 לחודש פרק 1:

[video=youtube;qo6Wg_u40-M]

00:00-00:46

דיהטסו סיריון 73-925-64 עקפה באלגנטיות פקק במנהרת אלוף שדה (כולה 5 דקות כן?) וחותכת את המאזדה 2 שלפניי שבולמת כמעט לאפס קמ"ש.

אבל זה לא מספיק, למה שבעל סיריון יחכה ויעבור נתיב כמו בעל מאזדה 2? הוא עובר דרך האי תנועה (00:17).

00:46-01:02

דוגמא למופת מבית משטרת התנועה, בוחן תנועה ברכב משטרתי מ-80-065 מראה לנו בדיוק איך (לא) פונים ימינה, אז לא מתחילים מהנתיב השלישי, ואחרי זה גם לא עולים על אי תנועה (00:56).

01:02-01:55

אוסף איפה לא חונים, פורד פוקוס כסופה 73-130-71 באדום לבן על הנתיב, מפריע? בוודאי שמפריע.

טויוטה אוונסיס 31-881-56 כנ"ל.

ולסיום מאזדה 3 כחולה 10-540-76 שגם חוסם רכבים חונים וגם נתיב תנועה ואחרי זה עוד זורק Stinky Eye, כולנו נחכה לכבודו, ב-01:50 הבנתי שאם הגברת מגיעה לחלון הוא לזוז - לא מתכוון, אז בזהירות עקפתי.

01:55-02:13

שימו לב למסחרית, נוסע על שני נתיבים זה שממשיך ישר וזה שפונה שמאלה וגם חוצה ככה את הצומת. למה? אלוהים יודע, בסוף רואים שהוא יודע לאמוד יופי את רוחב המסחרית.

02:13-03:02

אוטובוס של דן מספר סידורי 7292 עוקף מימין פקק ומתחיל לחרוג מהנתיב שלו (בלי לאותת, למה לאותת?) אחרי צפירה חזר לנתיב שלו (בתוספת כמה סימנים עם הידיים), ואז החליט לנסות עם איתות.

03:02-03:11

וולוו לבנה שהמספר שלה לא ברור בכלל לא החליטה אם היא רוצה לפנות או לא, וכדי לחזור לכביש עולה על האי תנועה ונכנס בלי לתת ז"ק וגורם לרכב הכחול (שרואים את הגלגל שלו בפינה השמאלית) לסטות לנתיב השמאלי.

03:11-03:17

איפה אפשר להחנות מונית? חצי על חניית פריקה וטעינה וחצי על הנתיב כמובן, מהזווית הזו לא רואים את מספר הרכב, אבל מספר הזכות הציבורית הוא 13201.

03:17-05:54

קטע ארוך!

נהג משאית פול טריילר של מרצדס מספר רישוי 14-030-54 נגרר שני מספר רישוי 92-396-57 (כנראה, הלוחיות מטונפות) מחליט לעקוף את הפקק דרך המעבר לפיצוציה, לוקח ז"ק מהמאזדה 2 שלידי ומנסה להיכנס לנתיב שלי (03:44 והלאה), אפשר לראות שהוא כבר היה בנתיב שלו והמשיך ישר לנתיב שלי במקום לסובב את ההגה ימינה ולהתיישר בנתיב.

אח"כ הוא ממשיך להתפרע ונדחף לפני המאזדה MPV שלפניי בלי לתת ז"ק (05:30 והלאה).

בונוס: שם החברה - "כסאמכו בע"מ", מתאר בהחלט את מה שהרגישו לא מעט נהגים מסביב כלפי הנהג הזה.

פרק 2:

00:00-00:15

קנגו עם משהו כחול על הגג, חוץ מזה שזה נראה יותר ממטר לגובה והגלגלים האחוריים תכף משתפשפים בבית הגלגל, האוטו נראה כמו אחד מהזרבובים.

00:15-02:36

קטע ארוך!

משאית של מאפיות ברמן, נוסע בנתיב השלישי (השני שממשיך ישר), עובר לנתיב השני בלי דרמות, לנתיב הראשון (שפונה רק ימינה) דווקא בלי לתת ז"ק וגורם לשני רכבים לבלום (האימפרזה שלפניי, והראב4 שלפניו), עוקפים את כל הפקק שממשיך ישר, ואז גם הראב4 46-059-38 וגם המשאית שלא רואים את לוחית הרישוי שלה חותכים שמאלה לנתיב שממשיך ישר , אני אם תהיתם לעצמכם פניתי ימינה (המשך בקטע הבא).

בונוס: משאית עם מנוף שעושה בדיוק אותו דבר.

02:36-02:44

בפנייה שמאלה של מסובים יש עוד פנייה שמאלה לכיוון אשדוד, עמוס שם, מה עושה הפיז'ו החכם 55-218-64? בא קדימה קדימה ועוקף את כל התור, ואז נעמד על נתיב שממשיך ישר וחוסם אותו.

02:44-03:02

נהג הפוקוס השחורה 64-045-16 החליט שמשום מה הוא צריך להיות בנתיב השמאלי, עכשיו, וזה לא משנה שיש תנועה בנתיב הזה, גם צפירה לא גרמה לו לוותר, רק הוציא יד מהחלון כאילו מבקש סליחה, אם היית נכנס בי מה הייתה עוזרת לי הסליחה שלך? תסתכל לפני שאתה עובר נתיב, ואם צופרים לך אל תמשיך לעבור.

03:02-03:08

נהג מונית 84-900-25 מספר זכות ציבורית 13693 מצא את המקום לעמוד, על הנתיב באדום לבן.

03:08-03:35

נהג של דל במיצובישי אאוטלנדר שחורה, מספר רישוי חוצה את הצומת על שני נתיבים (לא חצי חצי, אבל עדיין היה מפריע לרכב שרוצה לפנות שמאלה, 03:16), לאחר מכן הוא פשוט נוסע על שני נתיבים עם חצי רכב פה וחצי רכב שם (החל מ-03:17), גם הבהוב וצפירה לא עזרו, ברגע שהתאפשר לי לעקוף אותו בלי לחצות את האי תנועה זה בדיוק מה שעשיתי, בתור לרמזור שאלתי למה הוא נוסע על שני נתיבים, התשובה הסתומה "שיהיה לך יום טוב".

יהיה לי יום טוב כשנהגים כמוך לא יהיו על הכביש, מבטיח לפתוח שמפניה ביום הזה.

03:35-04:50

מלחמות המאזדה 2 במאזדה 2, מספר רישוי 68-935-11 מגיע מהנתיב הלא נכון לצומת וחושב שחייבים לו משהו, אחריו גם קנגו לבנה (יכול להיות 71-507-62, לא בטוח) ומאזדה לבנה של אלדן 32-695-71. שני האחרונים בהחלט חצו אי תנועה.

04:50-05:00

פארק אזורים שוב, הפעם קיה סיד סטיישן 81-879-74 שנעמדת על שני נתיבים, חוסמת את הנתיב לפנייה ימינה, ובאדום לבן.

05:00-05:09

יציאה מפארק אזורים, טויוטה קורולה כסופה / תכלת 32-476-74 מתחילה בפנייה שמאלה כשאין פנייה שמאלה, ואז פשוט נעמדת על הנתיב (הנגדי!) צמוד לאי תנועה.

05:09-05:17

פורד פוקוס לבנה 87-864-75 ברחוב היצירה בפתח תקווה, עומדת בחנייה כפולה, על הנתיב.

05:17-05:26

יש פיצוציה, מה יש ליד כל פיצוציה? חנייה בכל מיני צורות. טרנספורטר לבן 61-089-76 על הנתיב וחוסם רכבים אחרים, מיד אחריו אינפיניטי 73-333-72 (רוצים

לשרשור לוחית זהב?) שחונה חצי על המדרכה (וביחד עם הרכבים האחרים הופך אותה ללא שמישה בעליל), וחצי על הנתיב וגם חוסם את הרומסטר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמיטב המסורת, אוטובוס של "אומני אקספרס" חוצה לנתיב הנגדי תוך כדי סיבוב, ומאלץ אותי לרדת עם כל הרכב לתוך מפרץ חניה כדי להתחמק מתאונה.

לא בוצעה בלימה, כן בוצעה הסטת כל הרכב עם כל הגלגלים לתוך מפרץ החניה.

[video=youtube;oM-E1-WJzNI]

פורסם (נערך)

והפעם רוכב קטנוע שלא עוצר בעצור, אחר כך פונה ימינה ברמזור שמורה רק שמאלה וכמובן שהקסדה שלו לא רכוסה ובסוף זוכה למפגש עם שוטר.

כמובן שאמר לי שזו הפרנסה שלו ושאני לא אפגע בה.

חבוב, לא הבנת, אני לא זה שפוגע לך בפרנסה... זה אתה.

[video=youtube;6zluQ-N-QMM]

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם
והפעם רוכב קטנוע שלא עוצר בעצור, אחר כך פונה ימינה ברמזור שמורה רק שמאלה וכמובן שהקסדה שלו לא רכוסה ובסוף זוכה למפגש עם שוטר.

כמובן שאמר לי שזו הפרנסה שלו ושאני לא אפגע בה.

חבוב, לא הבנת אני לא זה שפוגע לך בפרנסה... זה אתה.

[video=youtube;6zluQ-N-QMM]

איזה אח אתה 8)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...