Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

האורות שלי בסדר, זו המצלמה שמצלמת לא משהו בלילה (אם אפשר לקרוא לשש בערב לילה - damn you, שעון חורף!).

את הסרטון הבריטי ראיתי כבר לפני כחודש. היתה מעורבת שם מהירות מטורפת. לשמחתי (או לצערי), האופנוע שלי לא מסוגל להגיע למהירויות כאלה.

פורסם

אייל, אתה רוכב עם אפוד זוהר במקרה?

אם לא, ממליץ לך.

או מעיל ממוגן עם פסים כסופים מחזירי אור בכל אזור: זרועות, גב, חזה.

בנוסף ממליץ לך להחליף את נורת הסטוק בנורה מאיכות טובה עם ביצועים יוצאים מהכלל של חברת osram או philips.

אם תרצה, אשמח להמליץ לך על דגם, מכל חברה, שנותן אור (צהבהב-לבנבן) כמו שצריך, שניהם חוקיים לחלוטין. גוון של בערך 3500K-3700K.

Osram nightbreaker plus unlimited

או

philips x-treme vision

עולם אחר.

פורסם

לגבי היציאה בטבעת פז - מקום מועד לפורענות, והרבה יותר גרוע מהמצטלם בסרטון.

ראשית - הרבה מאד שמגיעים בנתיב הימני (המיועד לנסיעה לחוף שמן) וחותכים שמאלה, לכיוון גשר פז.

שנית - משאיות שיצאות באופן חוקי בנתיב הימני, אבל רוצות לפנות שמאלה אחרי תחנת הכיבוי, וצריכות לחצות שלושה נתיבים.

ושלישית - היציאה מהסמטה לפני העליה לגשר פז אחרי הרמזור (ליוצאים מהסמטה אין רמזור).

לגבי אי מתן זכות קדימה - אתמול היה לי ארוע דומה שבנס הסתיים בלי תאונה - ואן שירד ברופין ופנה לכיוון הגרנד קניון לא האט ובודאי לא נתן זכות קדימה, וכאשר ביצעתי את השילוש הקדוש (בלימה, סטיה לשמאל וצפירה) הסתכל עלי כאילו הגעתי על מטאוריט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הלוואי שהנורות שמותקנות באופנוע היו H7.

לצערי הנורות שם הן מהמאה קודמת מסוג שאין לי מושג אפילו איך קוראים להן.

ניתן לראות אותן פה: http://www.ebay.com/itm/Honda-CB100-CB125S-S110-S90Z-XL100-CL100-XL175-XL125-Head-Light-Lamp-Bulb-12V35W-/181283178467?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item2a3551c7e3&vxp=mtr

לא ברור לי מה הונדה חשבו כשהם התקינו נורה כזו באופנוע מודרני.

במקור יש מקדימה שתי נורות של 35W כל אחת.

המכונאי שלי הצליח למצוא נורות של HELLA שכל אחת היא 55W. אין ספק שזה שיפור אך עדין קצת חלש מדי אך מבחינת הנראות כלפי רכבים אחרים אין לדעתי כל בעיה.

מעניין אם יש איזו אפשרות לארגן שם נורה מודרנית עם איזשהו מתאם אם קיים.

פורסם

ליד הסרטונים של אייל זה פרווה לגמרי, אבל בכל זאת; מילא נדחף, אבל לפחות שיאותת. רק בגלל זה לא נתתי לו (וצפרתי):

אגב, הוא המשיך לעשות את זה לנהגים מאחורי, ראיתי במראה.

פורסם

אוי נורות מזעזעות! במגעים זה נראה כמו נורה לאור בלם.

אבל משהו חשוב מאוד: אם במקור יש לך נורות וצמה והכל שם שמותאם ל35W, אל תרכיב נורות חזקות יותר מ 35W.

אתה יכול להרכיב נורות שאתה חושב שיתאימו ובטעות תשרוף לעצמך את כל חוטי החשמל (במקרה הטוב).

ואני בטוח שניתן להרכיב נורות מודרניות. בטוח שיש מתאמים כאלה מהשטות הזאת לנורה נורמלית.

מה שכן, H7 לא יתאים לך.

H4 כן - מגעים כפולים \ להט כפול - לאור נמוך וגבוה באותה הנורה.

המכונאי שלך חשמלאי רכב מוסמך? אם כן והוא מצליח לאשר לך שהכבלים מתאימים גם ל55W, אז מעולה.

עכשיו נשאר רק המתאם.

פורסם (נערך)

המכונאי שלי הוא גם מכונאי מוסמך וגם חשמלאי מוסמך.

האמת, בשקט בשקט אני יכול לומר לך שהוא אפילו חשמלאי טוב יותר מאשר מכונאי (ואפילו במכונאות הוא תותח).

הוא בהחלט אמר לי שאין בעיה עם וואט גבוה יותר עם הצמה המקורית של האופנוע שלי.

הנורות החזקות יותר, מותקנות על האופנוע כבר יותר משנה, בינתיים ללא בעיות כלשהן.

אני אשאל אותו לגבי מתאם והחלפה ל-H4.

עריכה: הלכתי למחסן להסתכל על הקופסא של הנורה. מדובר בנורה שנקראת HB396 (על שם השנה בה היא הומצאה - 396 לפני הספירה).

בכל אופן הנורה המשופרת של הלה היא 45W ולא כפי שרשמתי מקודם.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

אייל הגעתי למסקנה שאתה צריך אופנוע גדול ומאיים יותר.

יש נהגים שפשוט לא שמים עלייך וזה ממש מרתיח,הקיה/יונדאי הכסופה שלא נתנה זכות יכלה בקלות לפגוע בך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אייל, שאנחנו מכירים מפולגז, רוכב על האופנוע הכי גדול בקטגוריה שלו, אבל כפי שהוא כותב, הבעיה היא לא ברכב...

שמעו, עוד מכר מפולגז הוא פאראמדיק במקצועו- הבחור אומר שהוא כבר לא מתפלא על כלום אם כאשר הוא מגיע מאחורי נהגים עם נט"ן צהוב, גדול, מהבהב באורות ועדיין לא רואים אותו- אז איך יראו אופנוע?

פורסם
אייל, שאנחנו מכירים מפולגז, רוכב על האופנוע הכי גדול בקטגוריה שלו, אבל כפי שהוא כותב, הבעיה היא לא ברכב...

שמעו, עוד מכר מפולגז הוא פאראמדיק במקצועו- הבחור אומר שהוא כבר לא מתפלא על כלום אם כאשר הוא מגיע מאחורי נהגים עם נט"ן צהוב, גדול, מהבהב באורות ועדיין לא רואים אותו- אז איך יראו אופנוע?

צחוק צחוק, אבל היחס שרוכבי הדו גלגלי מקבלים מנהגים בארץ מכעיס מאוד. אני לגמרי מבין את התסכול וחוסר החיבה כלפי נהגי הפחיות מצד תורמי האיברים :)

אייל, בסרטון הראשון, דמיינתי או שהגבת טיפב מאוחר? אולי אני שמתי לב כי ידעתי שמישהו לא ייתן לך זכות קדימה, אבל זה נראה כאילו בלמת טיפה מאוחר. אני אגב, מאוד מסכים עם הגישה של "הוא אידיוט, אבל מה אני יכול לעשות כדי להימנע מהסיטואציה". זה מראה על נהג ברמה גבוהה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אייל, גם לי נראה שבסרטון הראשון אתה נוסע בלי אורות, בייחוד אחרי שהשוויתי לאלומה שהאיר הרכב החותך וגם על האלומה שאתה מאיר על הרכב שחתך אותך בסרטון השני.

תבדוק שוב, כנראה שבאמת שכחת אותם כבויים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...