Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מצב לשכוח אותם כבויים.

באופנועים מודרנים האורות מחוברים לסוויץ ונדלקים אוטומטית בהתנעה.

האלומה אולי פחות חזקה משל רכב (45W לעומת 55W ברכב שמותקנות בו נורות H7 מודרניות) אך זה נראה לך שאין אורות רק בגלל הצילום הזוועתי בחושך של המצלמה שלי (וזו דווקא מצלמת מותג ידוע ולא סיני) ובגלל האיכות הפחותה של יוטיוב.

הסתכלתי אתמול שוב בסרטון המקורי ואין ספק שם שהאורות דולקים.

פורסם
היום זה היה קרוב. יותר מדי קרוב. כל כך קרוב שננעל לי האחורי.

בדיעבד, גם לי יש אחריות לאירוע מכיוון שנסעתי מהר מדי. אין ספק שהנהג הוא טמבל אבל אני צריך לחשוב איך מלכתחילה לא הייתי מגיע למצב הזה וזה ע"י הורדת המהירות.

הלאה, עוד אחד שחושב שאני דנידין הרואה ואינו נראה:

אי מתן זכות קדימה שגוררת בעקבותיה סטייה מנתיב. שימו לב למשאית בנתיב הימני של הכביש:

נראה שאתה בכלל נוסע בלי אורות בסרטון הראשון מה שיכול להסביר למה לא ראו אותך.

חיפשתי וחיפשתי ולא ראיתי בכלל עלומת אור

תקן אותי אם טועה

פורסם
היום זה היה קרוב. יותר מדי קרוב. כל כך קרוב שננעל לי האחורי.

בדיעבד, גם לי יש אחריות לאירוע מכיוון שנסעתי מהר מדי. אין ספק שהנהג הוא טמבל אבל אני צריך לחשוב איך מלכתחילה לא הייתי מגיע למצב הזה וזה ע"י הורדת המהירות.

אי מתן זכות קדימה שגוררת בעקבותיה סטייה מנתיב. שימו לב למשאית בנתיב הימני של הכביש:

לגבי הראשון הסרטון יכול להטעות (עניין של FPS וכל מיני כאלה) אבל המהירות נראית בסדר, הבעיה נראית בתנועה הלא טבעית של הרכב (מה שהגיוני כי כיוון אי התנועה הוא לכוון אותו לנתיב הימני, והוא פנה לשמאלי), מה שמתבטא בכך שהתנועה שלו בהתחלה נראית לנתיב הימני (כי יש לו מצד שמאל אי תנועה) ואחרי זה חיתוך בזווית חדה שמאלה כדי לשבור לנתיב השמאלי.

לגבי השלישי - הלוקח (ז"ק) מלוקח (ז"ק) - פטור?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני דווקא בזול יחסית הייתי פותר את הבעיה ע"י תשתית סלחנית, משמע מאריך את ה"אוזניים" של אי התנועה, כלומר יוצר הפרדה בנויה שמכריחה את הרכבים הפונים להשתלב לנתיב הימני.

הרי לצורך העניין אם היית קרוב יותר וב-50 קמ"ש המותרים הוא עדיין היה יכול להיכנס בך, אפילו סביר מאוד להניח שזה מה שהיה קורה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שניות אחרי תאונה:

לפי המעורבים, שניהם נסעו בנתיב השמאלי ביותר שממשיך ישר לכיוון יקנעם כאשר רכב שנסע מימין לקיה הכהה סטה שמאלה על מנת לפנות שמאלה ברמזור לכיוון עפולה מה שגרם לנהגת הקיה לרדת על הבלמים והרכב שהיה אחריה (קיה כסופה צבאית) נכנס בה מאחור.

פורסם (נערך)

אני קצת מתחיל לצמצם את הפער של הסרטונים שיש לי

קצת התבלבל לי בסדר של הסרטונים כאן אז האינדקס שימושי.

אוסף של ה-8 וה-14 לחודש.

00:00-00:28

תאריך 8/10/14 בבוקר, ניתן לראות בתחילת הסרטון אוטובוס דן מס' 7659 שהשאיר את הדלת פתוחה (בונוס), אבל כוכב הקטע הוא הרכב הירוק שנוסע במקביל לטנדר, נוסע בנתיב השמאלי שממשיך שמאלה למנהרה, ברגע האחרון, עמוק בתוך האי תנועה הוא מחליט שהוא צריך ימינה, מה עושים? חותכים, בלי אלוהים, לפחות הוא אותת (00:19), לא ברור אם הטנדר אכל את זה בשוויון נפש או שאורות הבלמים שלו לא תקינים ולצערי לא רואים את מספר הרישוי של הכוכב שלנו.

00:28-00:36

תאריך 8/10/14 בפארק אזורים, איפה מחנים טנדר עם נגרר? על הנתיב כמובן, ורצוי להשאיר ממש ממש פתח צר למעבר (מתוך שני נתיבים שיש שם), הנגרר מסתיר את המספר רישוי שלו, ומספר הרישוי שעל הנגרר נמצא בזווית שלא ניתן לקרוא.

אגב זה סתם להיות בן יונה, כי היה לו עוד מטר וחצי או שניים לקחת רוורס בלי להפריע לאף אחד.

00:36-00:42

תאריך 8/10/14 ביציאה מפארק אזורים, עוד אחד שהוא סתם בן יונה, מאזדה 3 לבנה מספר 70-549-11 עומד באמצע נתיב האצה / האטה באדום לבן.

00:42-01:59

תאריך 14/10/14 ביציאה מבית שמש על כביש 38, שני נתיבים מתמזגים, אבל לנהג המשאית מרצדס מספר רישוי 38-633-66אין סבלנות לעמוד בתור, אז הוא פונה לכיוון הפיצוציה ומנסה להיכנס משם ולחתוך את הפקק, אנשים כמובן לא מקבלים את זה בהכנעה, אבל הוא נדחף ומכריח את המונית לבחור בין לעצור או להיכנס בו, הנהג מונית בחר לעצור.

כשהוא מגיע והמסחרית טרנזיט של סוסנה Moving מספר 24-511-35 מבין שהמשאית מתכוון להידחף מצד ימין (בניגוד לתמרור תן זכות קדימה שיש למשאית) הוא בוחר בפתרון הקל, הוא פשוט ייסע על שני נתיבים. אח"כ אגב נהג המשאית ניסה להדחף לפני המאזדה אבל זה לא הלך לו.

01:59-02:23

תאריך 8/10/14 (כאן הבילבול בסדר של הסירטונים) ערב חג

בתוך בית שמש, רחוב יצחק רבין ("הקשתות" בפי המקומיים), את סדרי החנייה אתם יכולים לראות לבד (מבחינה חוקית יש בצד שמאל רק חניות במאונך, מאחוריהם הפכו נתיב שלם לחנייה במקביל שחוסמת את החניות המאונכות), הבלאגן חוגג ונהג המאזדה 3 דור ראשון 31-726-59 יוצא מה"חנייה" שלו לכביש מבלי להסתכל, כשכבר עצרתי הוא הסתכל ואז עצר בצורה שחוסמת את התנועה עד שמהטור הארוך מאחוריי מישהו צפר.

לא מקל על הסיפור נהג המונית 97-531-26 בקיה ריו שפשוט עומד באדום לבן כדי לדבר.

02:23-04:30

תאריך 14/10/14

כביש 38 ליד צומת אשתאול, שימו לב למיצובישי 39-084-31 שמגיעה מצד שמאל (צובה וכו'), חותכת את הפוקוס שמחכה לפנות שמאלה (לא רואים בסרטון), מגיע במהירות כדי להידחף לפניי (02:50, אחרי שויתר להידחף מאחוריי), אז אני פשוט עוצר במקום ונותן לו להיכנס, אפילו לא 500 מטר לאחר מכן העבריין לא יחכה לרמזור, הוא בכלל צריך לפנות ימינה, מה עושים? נוסעים על השוליים (04:20 - שימו לב לרוחב השוליים).

04:30-05:16

תאריך 14/10/14

בתוך בית שמש, רחוב יגאל אלון ליד כיכר ה"אליפסה" החדשה, שני נתיבים לכיוון, ושני החוצפנים עוצרים על שניהם כי הם צריכים לדבר.

מאזדה לאנטיס 43-847-23 ויונדאי i30 מספר 19-785-11, שני הרכבים שלפניי עלו על אי תנועה כדי לעקוף אותם מהנתיב הנגדי, אני צפרתי, החוצפן ביונדאי מוציא את היד ומסמן לי לעקוף אותו (04:50), בינתיים הלאנטיס עף משם, אז גם הוא מתחפף, אני מבין שהוא מתכוון לעשות "דווקא" אז זז לנתיב הימני, בתגובה אפשר לראות שהוא מנסה לחסום אותי אבל זה מאוחר מדי (05:11), לסיום אפשר לראות את חברנו בלאנטיס נוסע על שני נתיבים במעגל התנועה.

------------------------------------------------------

אוסף של ה-15 וה-19 לחודש

00:00-00:12

פורד פוקוס כסופה שלצערי לא רואים את מספר הרישוי עומד באדום לבן על נתיב לפני צומת (שימו לב כמה חניות פנויות במרחק של פחות מ-50 מטרים ממנו, לא פחות מארבע או חמש) ומשם הוא מחליט שהוא מבצע פניית פרסה מהנתיב הימני ביותר!

00:12-00:36

קריאה לבעל הקטנוע 49-570-78 שעשה תאונה עם יונדאי אקסנט 24-059-11, אם אתה צריך תיעוד של "רגע אחרי" התאונה, איפה כל הכלים נמצאים וכו' תפנה אליי בהודעה פרטית, אני אשמח לספק לך את המקור.

00:36-01:06

GMC יוקון כחול 27-451-18 לבנאדם אסור לנהוג על כלי כזה, אין לו אומדן של רוחב הרכב, שימו לב איך הוא ממשיך ישר כשהוא חצי רכב בנתיב ישר וחצי רכב בנתיב שמאלה (00:43) רק בגלל שהסקודה הכחולה מחכה לצאת (שימו לב לקו שלי, אני לא עברתי לנתיב שמאלה), אח"כ חוצה את הצומת על שני נתיבים, וממשיך לנסוע על שני נתיבים עד הצומת.

01:06-01:28

הונדה סיביק כחולה 40-809-17 עם נהגת מבוגרת, עומדת בנתיב השמאלי ורוצה לפנות בצומת הבאה ימינה (קיצרתי את ההמתנה ברמזור), לא מסתכלת בכלל, החל מ-01:15 אפשר לראות אותה מנסה לעשות איתי תחרות ולדחוף אותי ימינה כדי להידחף במקומי, ב-01:18 אפשר לראות כמעט מגע, צפרתי לה וסטיתי בחדות ימינה והיא ויתרה על התחרות איתי.

בונוס: נהג מונית 97-823-25 שעוצר על הנתיב השני (כשהראשון גם הוא נתיב והמדרכה אדום-לבן), אבל הוא עוצר כשהוא בולט לנתיב השני כבר, ומיניבוס של דן מספר 56-740-69 מספר סידורי 5328 שעושה אותו דבר עם בליטה יותר לנתיב, ואחריו פורד קונקט של "פרקטU4" מספר 76-971-51 חונה לו על הנתיב לפנייה ימינה באדום לבן.

------------------------------------------------

אוסף של ה-20 לחודש

00:00-00:07

טויוטה קורולה (46-776-36? לא בטוח) קפא באמצע פנייה שמאלה כשהוא בולט לנתיבי התנועה וגורם לניסאן קשקאי לסטות קצת ולהגיע מאוד מאוד קרוב אליי.

00:07-01:39

אוסף קטעים המאזדה 6 הכסופה 51-698-58 פשוט סוטה לו מהנתיב כדי לא לעמוד מאחורי המשאית, גורם לי להיעצר כמעט על מעבר החצייה, ולרכב שמאחוריי להיעצר על מעבר החצייה כולו, לפחות עד שהוא הואיל בטובו לסיים את המעבר נתיב שלו.

אחריו גם המונית 96-579-25 והמאזדה 3 הכסופה 18-239-64, כולם לא רוצים לעמוד אחרי משאיות ומוכנים לחתוך אחרים בשביל זה.

אחרי זה אותה המונית עוברת לנתיב השמאלי אחרי קו העצירה של הפסי רכבת.

אחרי זה המאזדה 3 הכסופה מקבלת חיתוך ממערבל בטון 20-699-64 שלא נותן ז"ק בניגוד לתמרור, המאזדה 3 לא פראייר ועוקף אותו בכל זאת כשהוא נוסע על האי תנועה בכמה מ"מ, עד 01:24 שם הוא כבר עולה על אי התנועה בלי לחשוב פעמיים.

01:39-02:36

שימו לב לסוזוקי באלנו הכסופה 54-571-28 בצד ימין, עומד ראשון ברמזור שמאלה, מתחיל לבצע פרסה, הרכב שמאחוריו כבר פונה שמאלה, ואז הבחור מתחרט, עושה רוורס באמצע הצומת ופונה ימינה ממקום שאין בו ימינה!

בונוסים ברקע ביואיק (לקרוס? לוצרן? לא יודע) כסופה, מאזדה 3 שחור מטאלי, טויוטה אוריס לבנה, שברולט קפטיבה כסופה, וטויוטה קורולה כסופה 61-633-10 שכולם עולים על אי תנועה מצויר כדי לשפר עמדות לפני שיש רמזור ירוק לכיוון שלי.

02:36-02:40

משטרת התנועה, טויוטה אוונסיס מ-14-944? לא בטוח, הוא נסע כל כך מהר, נוסע במהירות הבזק חצי על השוליים חצי על הנתיב ימינה, למה? אלוהים יודע, אין לידו אף אחד שהוא צריך לעקוף מהשוליים, והמהירות בנתיב הימני נקבעה על ידי אותה ניידת שנסעה הכי לאט שם.

02:40-02:45

ניסאן מיקרה 70-138-12 חשוב מדי לעמוד בתור, אז הוא נוסע על נתיב שפונה ימינה, ועובר לנתיב שממשיך ישר ברגע האחרון, על אי תנועה.

02:45-03:32

יונדאי i20 מספר 39-596-11 חשוב מדי לעמוד בפקק, אז הוא נוסע בנתיב שליד שנוסע בערך פי 5 יותר מהר, ומאותת, אחריו מאזדה 6/3 מספר 22-196-76 שקצת יותר דחוף לו אז הוא נדחף ימינה בברוטליות ושולח את הרכב שלפני המאזדה 3 ואת המאזדה 3 שלפניי לבלימה חזקה, אני כבר

לפני כן הורדתי הילוך וחיפשתי פופקורן, מייד אחריו ה-i20 אוזר אומץ ועושה אותו דבר, המאזדה 3 שלפניי כבר היה מוכן ולא היה צריך לבלום, זה שלפניו כן היה צריך.

בונוס: מאזדה פרמאסי 66-859-16 שפשוט לא יודע לשמור על הנתיב, כמעט מגלח לי את האוטו לאורך מאותת ימינה, אבל הוא לא צריך בכלל את הנתיב שלי, סתם משחק עם משהו כנראה (המשיך ישר ויצא בבר-אילן).

03:32-04:02

ניסאן קשקאי שחורה 41-389-58 (?) חותך את הג'טה השחורה שלפניי ושולח אותו לבלימה, על הדרך כמעט גילח רוכב קטנוע.

אחרי זה יש לנו אודי לבנה 35-343-64 שממש רוצה לקצר את המקום שלו בתור לרמזור במכונית או שתיים, אז לחתוך את הג'טה זה לא סיפור, והפעם הג'טה צריך לסטות ימינה וכמעט מגיע עם הג'אנט למדרכה.

ברקע רואים את המונית קיה, שממש לא החליט אם הוא רוצה ישר או ימינה, אז הוא נעצר על האי תנועה (שכמובן לא מספיק רחב להכיל אותו בלי להפריע), ואחרי זה מחליט לפנות ימינה.

04:02-04:12

טויוטה קורולה 64-359-52 שחונה ממש בין תחנת אוטובוס ובין אדום-לבן, על נתיב כמובן, אחריו נהג מונית 54-355-25 שאפשר לראות טרי טרי חונה באדום לבן ויוצא מהרכב, ואחריו ניסאן מקסימה QX או איך שלא קוראים לזה 89-534-50 (? כמעט בטוח) שחונה עם שני גלגלים על המדרכה, שניים על הכביש, מפריע גם לנתיב וגם לרכבים שחונים בפנים ליד אלקטרו-רם (לא בטוח אם מותר להם או לא).

04:12-04:46

נהג אוטובוס של דן, 91-535-01 מספר סידורי 7529 יוצא מהתחנה וחותך את המונדיאו למרות צפירות ומחאות של המונדיאו, עד שהאחרון נעצר ונתן לאוטובוס לעבור.

04:46-04:56

מונית רנו פלואנס 91-173-26, נכנס לצומת מהנתיב הימני (שנסגר מעט אחרי הצומת), מנסה לעקוף את המאזדה CX5 שלפניו בצורה דיי ברוטלית, אבל המאזדה סוגר לו את הדלת.

04:56-06:14

מאזדה 6 (הלוגו קצת מסתיר אבל אפשר לראות) חוצה קו לבן כפול עם חצי רכב (למה? אין סיבה), אחרי זה נוסע על שני נתיבים, חוטף צפירה שיזוז לנתיב שלו ומתעלם, ואז מחליט שהוא בשביל לעמוד בתור של 2 מכוניות פחות עובר נתיב ומכריח אותי לרדת על הברקס, בדיוק כשממול מגיע סוזוקי בלאנו

ירוקה 60-436-28 שחוצה קו לבן (05:18), ואז סימנתי לו עם הידיים "מה אתה עושה לעזאזל?" והוא מסמן לי להירגע, ולא עוברת דקה (05:55) ומגיעה מונית פאביה מספר זכות ציבורית 16592 מספר רישוי 97-021-25 וחותך אותו, כמעט תאונה, המרחק ביניהם ב-05:59 אולי 5 ס"מ.

06:14-06:47

פארק אזורים, מצד שמאל משאיות ומסחריות וסתם חונים, לכל האורך, אבל בצד ימין יש לנו רנו פלואנס לבנה, שעוצרת במקביל למשאית וחוסמת את כל התנועה כדי להוריד איש מבוגר (06:29 בחלון של הטויוטה), אפשר היה להוריד אותו עוד כמה מטרים קדימה בלי להפריע, אבל ניחא, איש מבוגר וכו', אבל רגע, המבוגר ירד ומתחיל ללכת ברגל (06:35, דרך החניון אין כניסה) - אז מה עשינו בעצם? את הפלואנס עצמה רואים לקראת הסוף ב-06:45.

06:47-07:20

עלייה לכביש 5 לכיוון אריאל, יונדאי i35 לבנה שמספר הרכב 44-332-11 מחליט לעקוף אותי ואת הטנדר 100 מטר לפני הפנייה, כמובן שלא מספיק, חותך את הטנדר.

07:20-07:35

בית שמש, ליד גן יצחק (צמוד לשדרות בן זאב), פיאט כחולה 57-416-10, פשוט חוסם את הצומת, כשראיתי שלא זז צפרתי, וכשראיתי שזה לא עזר התחלתי לעקוף אותו, ואז הוא החליט לזוז משם

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יומני היקר (כי המחיר עלה מאז הפעם האחרונה שקניתי יומן, אז הוא היה יותר זול).

רציתי לשתף אותך במעשה שקרה לי היום (כי אני לא מסתדר עם פייסבוק. אני אולד-פאשן, יומן יותר כיף. זה עם עט וכאלה).

נוהג אני להנאתי, בנתיב הימני, במורדות בלפור בחיפה. אני נוהג (תרתי משמע) לעבור שם מדי יום בדרכי אל עבר ה"מטחנה" שבה משלמים לי לעשות כל מיני שטויות.

בנתיב השמאלי הזדחלה לה סקודה שחורה. לא יודע איך זה קרה, אבל המרחק ביננו התקטן. גם נהג הסקודה הבחין בפלא הנ"ל.

אז, נהג הסקודה החליט לבחון את האפקט הפלאי הזה מקרוב, ועבר לנתיב הימני (אבל רק חצי אוטו עבר לנתיב הימני. החצי השני שמור למשהו אחר כנראה).

יומני היקר (לא, לא היה קר), מה אגיד ומה אומר.

(בנקודה הזו היומן ביקש שאפסיק עם החרוזים, זה מביא לו עצבים)

מצאתי עצמי עובר חוויה דתית- השילוש הקדוש: צפירה, בלימה וסטייה.

אני חייב לציין לטובה את נהג הסקודה, הוא חסך לי הון תועפות על ביקור במוסך לביצוע כיוון פרונט (שעולה כמעט כמו מילקי בימינו)- בעקבות הסטייה, הגלגל הימני קדמי שלי נתקע במדרכה.

ואני חושב לעצמי, יומני היקר, אולי בכלל הפרעתי לו לפנות ימינה מהנתיב השמאלי ובגללי הוא פיספס את הפנייה? אולי הייתי צריך לעזור לו ולסטות שמאלה, כך שבפועל הייתי עוזר לו להסתובב לתוך הפנייה כך שיוכל להשלימה במהירות כדת משה בישראל? "זנב הדג" שמעתי שקוראים לזה. אז אולי לא הייתי צריך בעצם, כי אני לא הייתי רוצה למשל ריח של דג בתוך האוטו, במיוחד לא בתא המטען.

ועל זה, יומני היקר, יש לי קולגה שהיה אומר: "בגלל זה אני לא מסיע את הפקידה הבייתה אף פעם באוטו שלי".

מקווה שהבנת, יומני היקר (יום אתה, יומאני).

חתיכת צפירה דפקתי. אני בוש וניכלם.

אם אזכור, אנסה להעלות את הסרטון לדבר החדיש הזה, שנקרא "מירשתת". שמעתי שכיום אפשר להציג סרטים באמצעות מעין מקום כזה שנקרא "יו! צינור" או משהו. על זה דווקא הקולגה היה אומר, "כן- זה בהחלט מה שהפקידה אמרה".

רות, סוף.

על הקטינו. בליק-בליק-בום.

נדפק לי המח בעבודה היום.

לא רואים או משהו בטעות אני מקווה?...:shock2::lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היום נכנסתי לצומת בירוק, והיה מישהו משמאלי שעבר באור אדום - האידיוט עצר בתוך הצומת שניה אחת לפני שפגע לי בדלתות. המצלמה אני מניח לא קלטה כלום, היא מצלמת קדימה והאירוע קרה בצד.

ממש מרגיז שאני משקיע ברכב, שומר עליו, טיפולים בזמן, צמיגים, ווקס, שטיפות וכ', ואיזה דביל אחד יכול להשבית לי את הרכב בתאונה תוך שניה אחת.

פורסם
החזקתי מעמד מעט מאוד. אבל... ואגנר?!?

נ.ב. כמה פעמים נסעת רוורס עם נגרר?

לגבי המוזיקה עמך הסליחה החלפתי למוצרי, זה היה בחירה ברשלנות, בחרתי שיר שדומה באורך לסרטון אפילו לא הסתכלתי על היוצר.

לגבי הנגרר הוא היה חייב לעשות רוורס כדי להגיע למקום שבו חנה, עוד טיפה רוורס לא היה קשה לעשות, מה גם שרוורס עם נגרר כשההגה ישר זה פשוט.

כמובן שבגלל זה לא מקום לחנות בו, אבל אם כבר חנית לפחות תוודא שאתה לא מפריע לתנועה, זה להיות בן יונה פשוט.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...