Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כול הכבוד בן אדם!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

כל הכבוד אייל! אין דבר יותר כיפי מלצפות בסרטונים כאלה! :)

אני אישית שיתפתי את הסרטון בפייסבוק שלי :wink:

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם
זבל מי שמלכלך.

מומלץ לראות ברזולוציה המקסימלית ולהגביר רמקולים כדי להבין את המלל.

אתה משהו אתה.

כל הכבוד, באמת.

כל סרטון שאתה מעלה מוסיף לך מיליון נקודות אינטרנט

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח !!! באמת הסופרב הזה חש את עצמו למרות שאני מבין בגלל שעיקבתם את התנועה ...

בכל מקרה לגבי הסרטון אייל יצאת ענקקקק !! אגב אתה מתנדב במשטרה ?!

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
אייל, דווקא לסופרב בסוף שניסה לעקוף מהחניות החלטת לא להעיר?

למה שלא יעקוף?

עומדים לו שני נהגים ומדברים/מתווכחים באמצע הכביש. התנועה כבר זרמה והם עדיין עומדים.

נ.ב

מה מספר התקנה שמאפשרת לרוכב אופנוע לנסוע על הקו המקוקו בין הנתיבים כאילו זה נתיב?

פורסם

מתוך פורום אופנוענים בביקור של עו"ד אבנר גולוב - עו"ד לתעבורה:

הבנת הנקרא כתב:

האם יש איזושהי תקנה מפורשת* האוסרת על מעבר של דו"ג בין כלי רכב עומדים או נוסעים (מה שקוראים לעתים גם "שיתוף נתיבים")?

(*הכוונה לא לתקנות כלליות כמו זהירות, קלות ראש, אי-הפרעה וסיכון אחרים, התאמה לתנאי הדרך וכד'.)

בתשובתך אנא התייחס לשני מקרים:

- מעבר בין טורי כלי רכב עומדים בפקק;

- מעבר בין כלי רכב נוסעים (כאשר הדו"ג מהיר יותר).

אם מעבר כזה אסור - על פי איזו תקנה/ות הוא אסור? עבירה על איזו תקנה/ות תירשם בדו"ח כזה?"

עו"ד אבנר גולוב כתב:

"אין תקנה ספציפית המתייחסת לדו"ג האוסרת השתחלות . השוטר אשר יבחין בנהיגה מסוכנת ולא סבירה יגיש כנגדך דו"ח בגין עבירה על תקנה 21(ג) לתקנות התעבורה - נהיגה בחוסר זהירות

ובאם הנהיגה הינה פרועה יגיש דו"ח בגין עבירה על סעיף 62(2) לפקודת התעבורה - נהיגה ברשלנות.

האמור לעיל יחול רק כאשר רוכב האופנוע מסכן את עצמו ואת שאר המשתמשים בדרך.

ואולם אם מדובר בפקק בו המכוניות עומדות ולא נוסעות לטעמי אין מקום להגיש דו"ח כנגד דו"ג העובר בזהירות בין טורי המכוניות ובין הנתיבים."

פורסם (נערך)

טוב, אני הולך לרשום דו"ח לעצמי. :roll:

ובכל מקרה אני לא מעוניין לפתוח פה עוד צוהר לשרשורי הענק של מכוניות נגד אופנועים שהפורום כל כך אוהב.

עריכה אחרונה על ידי eyals05

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...