Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה מהיום (בנסיעה אחת...):

1. הנדחף התורן.

2. ניסאן מיקרה שהתעורר ברגע האחרון.

3. כזה דבר מטומטם עוד לא ראיתי (וגם שומעים אותי אומר את זה בסרטון מרוב שוק). בקרית אונו יש זקנים\מתנדבים שממלאים תפקיד של 'משמרות הזה"ב' ועוזרים להעביר הולכי רגל במעברי חצייה ספציפיים.

אני מתקרב למעבר כזה ורואה שהמתנדב מעביר ילדים בירוק שלי\אדום שלהם (!). נכון, הייתי רחוק והיה מספיק זמן, אבל דחילק- מה עם חינוך לזהירות בדרכים? מה גם שברמזור הספציפי הזה, יש כפתור שהולך רגל לוחץ עליו ומקבל ירוק לאחר כעשר שניות. אז למה? למה להיות כל כך מטומטם?

פורסם
כשהרמזור נתקע על אדום דקות ארוכות מה נראה לכם שאני עושה? מתפלל שהתקלה תתקן את עצמה או נוסע בזהירות?

נו באמת.

תגדיר "דקות ארוכות".

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
ספיראל, כשאני מתקשר למוקד 106 במכשיר הנייד שלי הוא תמיד מעביר אותי למענה ממוחשב ששואל אותי לאיזו עירייה אני רוצה לפנות.

זה היה ככה בסלקום (כשהייתי מנוי שלהם) וגם בפלאפון כיום.

זה מעניין מה שאתה אומר. לאיזו חברה הטלפון שלך משוייך?

שלי באורנג', ואני לא זוכר אם זה היה שלי או של אשתי שבהוט.

אני גם זוכר את ה-IVR הזועתי של פלאפון, צריך לעבור איזה 4-5 רשימות כדי להגיע למועצה הנכונה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תגדיר "דקות ארוכות".

10 דקות בערך.

בינתיים, בשבוע הבא אני חוזר ללמוד ואז אחזור לעשות נסיעות ארוכות עם הרכב, ואז הסרטונים שלי יחזרו לככב :)

בזמן חופשת הסמסטר האחרונה של התואר כל מה שתפסתי אלו סרטונים של חסימות בחניה של העבודה, אבל את זה סיננתי בשלושה החודשים האחרונים.

מה שכן, יצאתי היום בסביבות 16:30 מהעבודה, מול הבניין עומדת דייהטסו סיריון של בחורה צעירה (הרכב עמד מול המצלמות של הבניין, כן דוד איפה שאתה חושב) עם תקר בגלגל.

הבחורה לא ידעה להחליף, ולכן קראה לשני גברים שיחליפו לה גלגל. אלה הוציאו את הגלגל הקטן מאחור, חיברו ג'ק, העלו את הרכב... אבל אז גילו שהבלם יד למטה והרכב נפל חזק על הדיסק, שהתעוות.

כשעברתי שם עמדתי בתדהמה מוחלטת מול השלושה, וששאלתי את שני הגברים "איך הגעתם למצב כזה", ענו ש"אין לה בלם יד". הייתי בהלם...

אם הייתי יכול להשיג את המצלמות של הבניין הייתם רואים שאי אפשר לסמוך על אף אחד, ושהגיע הזמן שכל הבנות ידעו להחליף גלגל לבד!

ולאותם 2 גברים: למה לא בדקתם שתיבת ההילוכים נמצאת על הילוך, ושבלם היד למעלה? זאת ועוד, מה לא ברור בכך שכבר מעלים את הרכב על הג'ק, שמים גלגל למטה כדי שגם אם הרכב ייפול, הוא ייפול על החישוק ולא על הדיסק בלימה...?

פורסם

בסרטון של יוחאי - לגבי 2, אם אני לא טועה, זה נמצא ביציאה מכביש 1 לכיון יהוד (שכחתי את המספר כביש, 492 או משהו). יש יציאה מכביש מהיר ופתאום כיכר. בד"כ רוב המכוניות לא נכנסות לכיכר, אז ההרגל הוא פשוט לנסוע. כמובן שמדי פעם מישהו כן צריך :D ואז נוצרים מקרים כאלו (לא שזה משנה כמובן, יש כיכר אז זכות הקדימה לזה שבכיכר). אגב בפניה ימינה מהכיכר יש התפלגות לצד ימין שם יש עליה די עצבנית בסיבוב - זה יפה לראות את המשאיות מתקשות שם :p

פורסם (נערך)

אם כל הRoad rage היו מסתיימים ככה העולם היה מקום טוב יותר:

בנוסף תמונה של נהג\נהגת שלא מצאו את עצמם בכביש.

facebook_1413810913380.jpg

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

היום בנסיעה על כביד 4 לצפון באיזור ראשון נהג משאית החליט לצאת מהשוליים לכביש מלא רכבים ומיד חסם שני נתיבים.

נאלצנו לעצור מ-100 קמ"ש כמעט עד עצירה מוחלטת.

אני לא יודע מה הסיבה שהוא עצר שם עם עוד 2 משאיות אבל בכל מקרה זה לא מצדיק את הצורה בה הוא התפרץ לכביש.

ŠKODA Fabia Monte Carlo 1.2TSI

פורסם (נערך)

מערבל בטון נוסע באור אדום. הרכב שפנה שמאלה מולו עצר ומנע תאונה.

[video=youtube_share;Qk3X-__nS8w]

משאית פונה שמאלה ולא נותנת זכות קדימה.

[video=youtube_share;MoRsoQNowB0]

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

אני כל יום עובר בצומת המחורבנת הזו וכל יום מפגר תורן עובר באדום

כנראה שהם רואים את הירוק של הפניה שמאלה ונוסעים

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

הצומת בסביוני דניה שונה לאחרונה - הענף הימני חדש. כנראה שזה תורם לבלבול.

מעבר לכך - בשנים האחרונות המשאיות המשרתות את הבניה ב"אלרום כרמל" מצפצפות על כל החוקים - נוסעות באדום, מבצעות פניות אסורות ומסכנות את התנועה. אחת הסיבות שבגללן אני מברך שעזבתי את האזור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...