Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מיקום מאוד בעייתי.

שעולים בעלייה אז כולם מאיצים ולא שמים לב להולכי הרגל בעיקול. ובצד השני כולם מגיעים במהירות מטורפת בגלל הירידה.

פורסם
לאו דווקא במקום, אך בהחלט בנוסף.

אני מסכים.

אבל יצאתי מתוך נקודת הנחה שהשילוט הושם שם בגלל תאונות/תלונות בנושא ולא באופן אינטגרלי עם סימון מעבר החציה.

פורסם (נערך)

אני לא מסכים כל כך. כלומר, חפשי שיכסחו 5 מטרים נוספים של ראות, אבל אפשר לראות היטב את הולך הרגל. בצילום הוא מוסתר חלקית על ידי הרכב, הוא מאוד עירני והצליח למלט עצמו לאחור. לדעתי בהתחלה החוצה העריך בטעות שהנהג האדיוט מאט והולך לעצור כפי שנדרש על פי חוק, אבל הנהג פשוט שם זין על החוק, ובצדק מסויים - ישנה אכיפה מאוד מועטה בנושא, כפי שאפשר לקרוא בקישור בחתימתי. עוד אציין שהולך הרגל נראה עושה ג'וגינג להנאתו, בבגדים כהים מדי לשעת ערב חשוכה, נראה שדווקא בצד שמאל ענד מחזיר אור, לפחות הוא גבוה ופניו בהירות (לדעתי הנהג הבחין בו רק לא תאר לעצמו שהחצוף הזה יחליט להפריע לו בנסיעה ולחצות כחוק. פשוט תרבות קלוקלת!)

עריכה אחרונה על ידי Eily
פורסם
חלק 4.

31.12.2014 23:59

החלטה חדשה לשנה החדשה:

To get a life.

מה קרה עופר? תפסתי אותך באחד מהקטעים פה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כן, לא, אולי, ייתכן, אפשרי.

אני מעלה, ביקשו לעשות אוסף מסודר, סידרתי באורך של עד 6 דקות לחלק, הכנסתי את כל החלקים לאותה הודעה, עשיתי אינדקס ככה שאם מישהו רוצה לראות רק קטע מסוים ידע לאן לדלג, הכנסתי אזהרה על כל קטע ארוך, ובתיאורים של קטעים ארוכים אני כותב גם את הזמן שבו האירועים קורים בסוגריים.

יש עוד טענות?

אתה לא רוצה אל תקרא, אל תפעיל, תדלג להודעה הבאה, לכן הכל נמצא בהודעה אחת, להקל עליך אם תרצה לדלג לחלוטין על זה.

אגב בנושא "האם מישהו צופה בזה?" התשובה היא שלאוסף האחרון יש 73 צופים לחלק הראשון, ו-20 לחלק השני והשלישי כל אחד.

לשאר הסרטונים יש בין 16 ל-200 צפיות.

אז המסקנה היא כן, יש מישהו שצופה בזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אם במקום לשים שילוט מהבהב על המעבר חציה היו מעיפים את השיחים משם 5 מטר אחורה זה היה נמנע לדעתי.

לאו דווקא במקום, אך בהחלט בנוסף.

אני לא מסכים כל כך. כלומר, חפשי שיכסחו 5 מטרים נוספים של ראות, אבל אפשר לראות היטב את הולך הרגל. בצילום הוא מוסתר חלקית על ידי הרכב, הוא מאוד עירני והצליח למלט עצמו לאחור. לדעתי בהתחלה החוצה העריך בטעות שהנהג האדיוט מאט והולך לעצור כפי שנדרש על פי חוק, אבל הנהג פשוט שם זין על החוק, ובצדק מסויים - ישנה אכיפה מאוד מועטה בנושא, כפי שאפשר לקרוא בקישור בחתימתי. עוד אציין שהולך הרגל נראה עושה ג'וגינג להנאתו, בבגדים כהים מדי לשעת ערב חשוכה, נראה שדווקא בצד שמאל ענד מחזיר אור, לפחות הוא גבוה ופניו בהירות (לדעתי הנהג הבחין בו רק לא תאר לעצמו שהחצוף הזה יחליט להפריע לו בנסיעה ולחצות כחוק. פשוט תרבות קלוקלת!)

יש כאן שתי בעיות:

1. מפרדות עם שיחים או גדרות המסתירים את הולכי הרגל המגיעים מעברו השמאלי של הכביש הינן בעיה נפוצה מאד. הדוגמא הראשונה שקופצת לי לראש היא דרך הארבעה בכניסה לעכו, שן יש גדר רשת גבוהה המסתירה את הולכי הרגל, ומצד שני מעבר חציה כל כמה עשרות מטרים. הפתרון שמצאה העיריה - פסי הרעדה לפני מעברי החציה ובמעברים עצמם.

2. הספורטאים העושים ג'וגינג - מדובר בתופעה מסוכנת ביותר. בדרך כלל חובשים אזניות ואינם מודעים לנעשה סביבם (זו עבירה שכלל אינה נאכפת), מעדיפים לרוץ בכביש ולא על המדרכות וחוצים את הכביש בלי לבדוק אם הוא פנוי. לא הצלחתי לראות בסרטיון אם הולך הרגל עצר לפני שחצה, אבל מתוך היכרות רבת שנים עם התופעה אני בכלל לא אופתע אם גם הוא רץ בלי לעצור כדי לבדוק את התנועה, ולכן שני הנהגים הופתעו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^רואים שהאקסנט הלבנה מימין עוצרת עצירה מלאה-דבר שמלמד על כך שהולך הרגל כבר עמד באי התנועה ולא רק רץ לעברו.

לא ברור לי למה הוחלט שהוא עשה ג'וגינג, בסוף הסרטון רואים אותו חוצה את הכביש בהליכה ולא בריצה קלה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

צפיתי עכשיו בסרטון על מסך מלא ורזולוציה HD - ורואים באופן ברור שיש כאן שניים באופסייד: הולך רגל שמחכה במעבר ויורד לכביש דווקא כאשר מתקרב הרכב, ונהג שלא מרוכז במה שמתרחש סביבו, שכן רואים היטב את ראשו של הולך הרגל מעל השיחים. מחזיר אותנו לדיון של האופנטען מנס הרים: יש נהג עבריין, ויש קורבן פוטנציאלי פגיע שתנהג בטפשות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בסרטון האחרון האשמה (אולי לא הבלעדית אבל בכל זאת) היא על הולך הרגל שנכנס לכביש למרות שהוא ראה את הרכב המתקרב ולא ראה שום האטה של הרכב.

במידה והנהג הבחין באדם הוא היה צריך להאט, אך כמו שאמרו, השיחים די מפריעים כדי לקלוט את הולכי הרגל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...