Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

+1

מעבר לזה, השרשור הזה נהיה מפלצתי בגלל הניתוחים האינסופיים שרצים פה כמעט על כל סרטון. כולנו פה אנשים בוגרים ולא צריכים את ההסברים, מה גם שעוד לא ראיתי מישהו שצילם (שהעירו לו שהוא בעצמו לא בסדר), שקיבל את ההערות.

פורסם

היום זה לא מזיז לאף אחד.

בעתיד? אני רק יכול לקוות.

אני אמשיך להעלות סרטונים, ואשתדל לבדר כמה שאפשר, אך לא מתחייב לזה.

אם יהיה משהו יוצא דופן בסרט, אכתוב עליו בתגובה

פורסם

סרטון ראשון שלי עם הDOD LS460W וכבר נתפס נהג מרצדס שנכנס לכביש ללא איתות ועצירה, למה ? כי יש לו מרצדס ואני נהגתי במאזדה של ההורים, לא רק שהוא נכנס בביריונות לכביש אלא גם זרק עלי כפית או משהו קטן מפלסטק כי צפרתי לו(ד"א הורדתי את הסאונד בגלל עודף הקללות ברוסית ברקע)

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם
איזה ווינדוס יש לך? ב8.1 זה עדיין נקרא movie maker ולא DVD maker. מותקן דרך תוספות לווינדוס.

אחרי עזרה בה"פ מ-Tom_22 הבנתי שצריך להתקין את ה-Windows Essentials.

את הקובץ הבא אנסה איתה

בנוגע למאגר עבירות זה רעיון לא רע, לעשות מאגר כלשהו עם לינקים לסרטונים ביוטיוב ומספר הרכב, זה יכול מאוד לשמש בתאונות כדי להראות צורת נהיגה של נהג אחר.

בכל מקרה הרצון הזה "לראות דם" הוא לטעמי טיפשי ויגרום בסופו של דבר להרג השרשור, כי בסוף תדרשו לא להעלות שם דבר חוץ מתאונה עם הרוגים.

יש לשרשור הזה מטרה, יש לו כותרת, ויש לו הסבר בהודעה הפותחת.

רוצים רק סרטונים מסוימים? תפתחו נושא חדש ושם תפרסמו מה שאתם רוצים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

למי שרצה פחות מלל ויותר טקסט בוידאו בבקשה לכם, לכל וידאו התוכן שלו באופן מקוצר.

חלק 1:

[video=youtube_share;vhFtCguClE0]

* משאית עוקפת פקק מנתיב פנייה ימינה 94-877-67

* משאית של "מיה" עולה מהשוליים בלי לתת ז"ק או להסתכל. 87-252, לא קלטתי את שתי הספרות האחרונות.

* ג'טה לבנה עוקפת פקק מנתיב אחר ואז נדחפת 85-881-70

* סוזוקי אלטו ורודה 17-909-78 חוצה אי תנועה מצויר כדי לעבור לנתיב לא פנוי, צפירה החזירה את הנהגת לנתיב.

* רכב מסחרי לבן שחנה על המדרכה עם כל ה-4 גלגלים יורד מהחנייה של הוד מלכותו. רחוק מדי למ.ר.

* יונדאי i20 אפור כהה מנסה לעקוף אותי מימין על נתיב חסום ואז כמעט נכנס בי בצד, אז הוא לא מוותר עבר לנתיב שלי, לנתיב שמשמאלי, עקף את התור לפנייה ונדחף. 61-309-74. איתו כמובן עוד כמה שלא מסוגלים לעמוד בתור.

* איך נראית נהיגה של נהג שעסוק בטלפון הסלולרי שלו? קטע ארוך שהוא כמה וכמה סצינות של אותו נהג/ת ג'וק שחור 48-792-52. כמעט נכנס ברכבים בצד כמה פעמים.

* תאונה מאזדה 3 דור 2 שחורה 11-645-76 מאזדה לאנטיס מוזהבת 77-879-27 וטויוטה קורולה כסופה 87-069-66, אם אתם צריכים את הקטע וידאו תשלחו לי ה"פ.

* נהג בשברולט ג'יפ שחורה 69-305-12 נוסע לו סתם בנתיב השמאלי, אז אוטובוס חותך אותו מימין, ואחריו עוד מסחרית, והבחור מופתע.

* קיה סראטו כחולה 51-609-60 (נכון?) רוצה לעקוף תור ארוך לפנייה שמאלה, אז הוא מגיע ישירות למקום שבו הנתיב לפנייה שמאלה מתפצל לשניים, רוצה להיכנס שם, אבל למאזדה יש הפתעה בשבילו.

* איפה חונים כשמורידים ילדים? מסיעי שאשא חונים לרוחב כל המדרכה, כל החנייה, ובולטים לכביש, בטוח? בטוח שאיזה ילד ייהרג ככה, זה מה שבטוח 45-113-65 או 45-113-66.

חלק 2:

[video=youtube_share;0Wpsc6gAYyA]

* מיצובישי קולט לבנה 14-403-20 מגיע במהירות לנתיב ימני שחסום, מנסה להידחף לפניי ולא מצליח, מתעצבן עד מוות, דופק את הידיים בהגה (אולי אם הייתה לי מצלמה אחורית הייתם רואים), מקלל וכו'.

* אוטובוס אפיקים 31-604-78 קו 400 בחר בנתיב האמצעי, כשהוא בעצם צריך את השמאלי, ואז קיבל עוד הזדמנות לעמוד בתור מסודר לפנייה שמאלה, מוותר, רק אחרי שהוא עוקף את התור לפנייה הוא נזכר שהוא בעצם צריך לפנות שמאלה, אז הוא חוסם שני נתיבים עד שהוא יוכל להיכנס אחרי שעקף יותר מחצי מהתור.

איתו ביחד נהג קווים קו 55 99-708-50 שחוסם "רק" נתיב אחד אבל קיצר כמעט את כל התור.

* יונדאי i30 תכלת 59-373-66 נוסע על האי תנועה במשך שניות ארוכות, בסוף נשבר וחוצה את האי תנועה שני מטרים לפני שהוא מסתיים. WTF?

* סובארו DL לבנה 91-077-03 מגלה שיש רוכבי דו"ג על הנתיב שלו, מה עושה? עובר נתיב, רק לא מסתכל, לא מאותת, וחוזר לנתיב רק כשאני צופר לו, כמה ק"מ בהמשך הוא מגלה שהוא אחד מהחשובים שלא יכולים לחכות בתור, אז הוא עוקף הכל מנתיב אחר. לצורך כך כמובן חוצה אי תנועה מצויר, אחריו גם האיביזה.

* קנגו לבנה 43-241-63 של "עזרא" ניצל את העובדה שהיה תור להמשיך ישר ולא היה תור לפנות שמאלה בצומת של קניון איילון (שזה כמעט אף פעם לא קורה), אז הוא עקף את כל הפקק מהנתיב שמאלה, וכשהיה רמזור ירוק "נזכר" שהוא צריך בעצם ישר. אז הוא נכנס לצומת מהנתיב הלא נכון.

* רנו פלואנס שחורה 32-315-79 רוצה לפנות שמאלה כדי לא לעשות סיבוב בפארק, אבל יש אי תנועה, ועל אי התנועה יש עמודי ברזל, אז הוא חשב להיכנס ברוורס, וגם זה לא הלך. בסוף הוא ויתר ונסע מסביב כמו כולם.

* יונדאי i10 כסופה 76-340-31 נכנסת לצומת ברמזור אדום, הבין שהצומת חסומה וקלט פתאום תנועה מ-3 נתיבים מולו (כי כבר היה להם ירוק) אז הוא נעצר פשוט באמצע הצומת.

* פורד פוקוס כסופה 65-311-68 חוסמת את המעבר חצייה, הנהג מבין שהג'יפ יונדאי שלפניו תקוע באמצע הצומת, רואה שאני לא נכנסתי לצומת כי גם הנתיב שלי מלא, אז הוא מחליט שהוא ייכנס לצומת ויעבור לנתיב שאני בו. וכצפוי תקוע באמצע הצומת.

* שברולט ספארק כסופה 51-838-72 חותך אותי בנתיבי איילון, מכריח אותי להוריד אותי מ-40 קמ"ש בערך ל-0, וכמעט עושה את אותו דבר לאיביזה לבנה שם הנהג צפר לו, כשראיתי שזה לא עוזר והוא ממשיך לעבור נתיב הבהבתי לו, או שזה עזר או שהוא קלט שהוא תכף נכנס בו.

* אוסף של מכוניות חונות באדום לבן בבית שמש, אבל הגאון מכולם המאזדה 2 השחורה 59-697-71 שחונה גם באדום לבן וגם על המדרכה וגם על מעבר חצייה וגם על הנתיב (יש בונוס קומבו?). ההיי לייט - במרחק של פחות מ-10 מטרים יש חנייה מסודרת וכמעט ריקה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אנא ערוך הודעתך ובטל את הציטוט המיותר של הודעה מעליך.

וגם, אנא הבא מקור רלוונטי לאמירתך.

אסור לפרסם מספרי רישוי, זה כמו שאני עכשו מפרסם הרבה מספרי תעודת זהות.

לפי מספר רישוי אני יכול לדעת איפה אתה גר איך קוראים לך באיזה חברה אתה מבוטח ועוד הרבה דברים שאתה לא יודע

וכבר עשיתי דבר כזה שאיזה אחד היה חייב לי משהו.

פורסם (נערך)

תן לי סימוכין בבקשה לאמירה הזו שאתה חוזר עליה.

ואתה ממשיך לצטט הודעה מעליך! חדל בבקשה.

בהמשך לעריכתך, שמשום מה לא כללה מחיקה של הציטוט, דעתי היא שמי שנותן לך את המידע על אותו אדם הוא זה שעובר על החוק אם קיים כזה. לא מי שמציג מספר כזה או אחר שחשוף וגלוי לעין כל באופן ציבורי (ולא מקשר בדרך ישירה לשם אפילו).

והנה דיון שכבר התנהל בנושא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?443688-%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9D-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%99-%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%94-%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-(%D7%A0%D7%95%D7%94%D7%9C-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%91%D7%94%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%94-52)

כך שמיציתי את ההתכתבות בענין.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
אסור לפרסם מספרי רישוי, זה כמו שאני עכשו מפרסם הרבה מספרי תעודת זהות.

לפי מספר רישוי אני יכול לדעת איפה אתה גר איך קוראים לך באיזה חברה אתה מבוטח ועוד הרבה דברים שאתה לא יודע

וכבר עשיתי דבר כזה שאיזה אחד היה חייב לי משהו.

מאיפה הבאת את זה? זה שאתה כל כך בטוח בעצמך לא אומר שאתה צודק.

אין שום מניעה בפרסום וידאו שצילמת במקום ציבורי גם אם יש בו מספרי רישוי.

פורסם

אף אחד לא מכריח אותך להיכנס לפה.

ואם תעשה עברת תנועה,ותיתפס על ידי אחד מחברי הפורום אתה גם תופיע פה כמו גדול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אדון מיכאל, אם לא מתאים לך אל תכנס לשרשור.

תסלח לי, אני יכול לומר הרבה דברים על שוטרי מג"ב ובמיוחד על שוטרי השח"מ מבינהם. ידיעת חוקים היא לא אחת מהם. בטח לא בכל הנוגע לחוקים שלא עוסקים בעיסוק שלהם (שהוא שמירה על הגבולות ועל הסדר).

ממני, אחד שיודע.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...