Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חם מהתנור: הנהג הזה שם עליי פס אחד גדול מהרגע שראה אותי, גרם לי להכין את הרגל על הבלם מהרגע שנכנסתי לכיכר (היה נראה כאילו הוא מתלבט אם לעבור או לעצור), אכן נכנס לכיכר בכוח וגרם לבלימה שלי עד כמעט עצירה מוחלטת.

אם זה לא מספיק, הוא עוד מסתכל עליי ועושה לי עם הניד "תחכה!". וואלה?! למה שאני אחכה?! תחכה אתה!

למען הסר ספק, הייתי עם איתות שמאלה עובד, כולל אורות חזית ואורות ערפל דולקים, אז אין דבר כזה שהוא "לא ראה".

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
אז הנה אני שבועיים עם מצלמת דרך כבר צריך לצערי להראות לכם פה עבריין או מטומטם- לבחירתכם.

סקודה סופרב שחורה מ.ר. 56-520-12 יש להוסיף. :twisted:

בכל אופן נהיגה שלך ראויה לשבח אם כי אולי היה מקום להאט קצת מראש.

מהירותך נראית יותר כמו -120 מאשר -80.

כבר התדיינו כאן מספיק על כך שמצלמה רחבת זווית מעוותת את התמונה וגורמת לאשליית מהירות גבוהה מהמציאות.

השאלה היא האם במשטרה יתייחסו לצילום כאלו כראייה?

אם אור יגיש תלונה ויקח מזמנו לכלל התהליך, אולי יש סיכוי.

פורסם

בנוגע לסרטון של אור:

לא ברור למה הרכב איבד שליטה ועלה על האי תנועה משמאל (או החליק מעט שמאלה), בכל מקרה תגובה יפה.

לכל הגולשים שחושבים או יחשבו שיש צורך להגיש תלונה: אתם מודעים לכך שזה גודל זמן של מצלם הסרטון, אולי הוא יצטרך להגיע להעיד בהמשך, והחמור מזה אם זה עבריין אתם תגנו עליו אח"כ? אני ממליץ לא להתעסק בזה ולתת למשטרה לעשות את העבודה שלה. אם הם ירצו הם יכולים לטפל בעבריין גם בלי שום תלונה.

פורסם
בנוגע לסרטון של אור:

לא ברור למה הרכב איבד שליטה ועלה על האי תנועה משמאל (או החליק מעט שמאלה), בכל מקרה תגובה יפה.

לכל הגולשים שחושבים או יחשבו שיש צורך להגיש תלונה: אתם מודעים לכך שזה גודל זמן של מצלם הסרטון, אולי הוא יצטרך להגיע להעיד בהמשך, והחמור מזה אם זה עבריין אתם תגנו עליו אח"כ? אני ממליץ לא להתעסק בזה ולתת למשטרה לעשות את העבודה שלה. אם הם ירצו הם יכולים לטפל בעבריין גם בלי שום תלונה.

אין דרך להלחם בהם אה? חבל:-(

פורסם (נערך)

כי אני בספק שיש לאימפרזה שלו ABS שלא לדבר על ESP.

וחוסר איזון בבלימה או במתלים עשוי להוביל לכך.

בהחלט יגזול זמן וגם ציינתי זאת.

אני בספק שהמשטרה תעשה משהו בנידון אלא אם היא בדיוק צריכה איזו "תמונת ניצחון".

שיעלה להם את זה בפייסבוק ויחכה לתגובתם הסטנדרטית להגיש תלונה בנושא.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

באשר לסרטון עם הסקודה (האם זאת סופרב? בצפייה ראשונה היתה נראית לי כמו הונדה אקורד, והתקשיתי לזהות):

זה רק אני? או שיותר נהגי סופרב הם סופר חארות יותר מהמקובל באוכלוסיה הכללית?!?

אני הייתי מצפה מהרוכשים שיתאימו לפרופיל של רוכשי רכב יוקרתי סולידי יחסית.

חם מהתנור: הנהג הזה שם עליי פס אחד גדול מהרגע שראה אותי, גרם לי להכין את הרגל על הבלם מהרגע שנכנסתי לכיכר (היה נראה כאילו הוא מתלבט אם לעבור או לעצור), אכן נכנס לכיכר בכוח וגרם לבלימה שלי עד כמעט עצירה מוחלטת.

אם זה לא מספיק, הוא עוד מסתכל עליי ועושה לי עם הניד "תחכה!". וואלה?! למה שאני אחכה?! תחכה אתה!

למען הסר ספק, הייתי עם איתות שמאלה עובד, כולל אורות חזית ואורות ערפל דולקים, אז אין דבר כזה שהוא "לא ראה".

מרגע שנכנסת לכיכר הרכב לא הפסיק להתגלגל. אין לי שום ביקורת על ההתנהגות שלך, רק חולק על הפרשנות.לא הייתה פה שום הפתעה (ואני כלל לא בא להצדיק את ההתנהגות שלו), גם לא נראה שממש הופתעת.

פורסם (נערך)

אנחנו דווקא מסכימים - לא היתה הפתעה, לא הופתעתי בכלל, הייתי מוכן על הרגל על הברקס וגם עקבתי אחריו מהרגע שנכנסתי לכיכר כי ההתנהגות שלו היתה נראית לי חשודה, אז ציפיתי לאי מתן זכות קדימה.

מה שלא ציפיתי ובאמת הופתעתי, זה שהוא עוד עושה לי תנועות ידיים כאילו אני אשם שלא מחכה שכבודו יעבור... זה הכניס אותי קצת להלם ושצפרתי לו זה היה מעצבים על התנועות ידיים.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם (נערך)
מהירותך נראית יותר כמו -120 מאשר -80.

הייתה 100 ולפני הרמזור האחרון הייתה 85-80 בגלל שעזבתי מצערת

בנוגע לסרטון של אור:

יכול להיות שהרכב עלה טיפה על האי תנועה ואכן אין ABS והרכב איבד טיפה איזון

למי שדיבר על משטרה הם לא יעשו כלום עם החומר הזה.

והמקרה הזה היה ה PAYBACK מהקורס נהיגה מתקדמת שלקחתי לפני 3 שבועות, ממליץ לכולם, הדוושה הושתלה ברצפה ביחד עם הקלאץ' למתן קונטרה , מנע לי את הכאב ראש של תאונה והפסד גדול ואולי גם פציעה שלי.

STIO מקרה כמו שקרה לך קורה לי על בסיס יומי בכיכר ליד ביתי שבדרך כלל מי שחותך אותי הם נהגי אוטובוס.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם
אז הנה אני שבועיים עם מצלמת דרך כבר צריך לצערי להראות לכם פה עבריין או מטומטם- לבחירתכם.

[video=youtube;TW_5e-EmQ1I]

העניין הוא שהסקודה צריכה להשתלב בזהירות (כי התנועה מגיעה היישר מכביש מהיר ובמהירות גבוהה) ולא רק שלא השתלבה בזהירות, גם חתכה 2 נתיבים בסיבה לא מובנת, אני בדרך כלל הייתי חושב על דבר כזה ומאט אבל לא דמיינתי שהוא יגיע לנתיב שלי תוך שנייה בערך, התוצאה בלימה מאוד חזקה ואיבוד שליטה קל, הסקודה המשיכה לדהור ולחתוך בהמשך, מהירותי 80 מהירות מותרת 70 בקטע הכביש.

חבל שלא נסעת בנתיב הימיני, רוב הסיכויים שזה לא היה קורה.

פורסם

מה הקשר? נראה שהוא עבר נתיב על מנת לתת לרכבים להשתלב בבטחה. אני לא רואה איך זה היה משנה את ההתנהגות של הנהג השני שבכל מקרה כנראה היה מתפרץ.

פורסם (נערך)
חבל שלא נסעת בנתיב הימיני, רוב הסיכויים שזה לא היה קורה.

מן הסתם וכפי שצויין, הוא עשה זאת בכדי לאפשר לחבר'ה מימין להשתלב בבטחה. זה משהו שאני גם עושה כדרך קבע במידה והתנאים בנתיב משמאלי מאפשרים זאת.

אילו היה בימין, המפגש עם הסופרב (שהנהג שבה בכלל לא מסיט את הראש ובספק רב אם בכלל פוזל לכיוון מראות הצד) ככל הנראה שהיה נגמר אחרת, חו"ח.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...