Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הוא ביצע היגוי חד שמאלה במהירות גבוהה וניסה להתיישר. הרכב אמנם התיישר לרגע בגלל ההיגוי החד ימינה שעשה, אך מפאת "חוק ההתמדה" ואותו היגוי שבאמצעותו ניסה ליישר את הרכב, התחת נזרק. במילים אחרות, כן אור.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם
בהחלט בארץ - אולי מישהו מהדרומיים יזהה את המקום המדוייק (נראה כמו כביש 40 בצפון הנגב, אבל אולי כביש אחר באזור). נהיגה מתאימה לאוכלוסיית האיזור.

הלוחית קצת מטושטשת, עדיין ניתן לראות את דגל ישראל בתחתית הלוחית הרחבה של הB4, עם זיווד מקומי-אופייני, ותשתיות מאוד מע"ציות (יחד עם קווי המתח הגבוה). אם הייתי צריך להמר, הייתי מנחש שזה החלק הדרומי של כביש 25, גם ההתנהגות אופיינית יותר לאזור שמדרום לבירת הנגב.

פורסם
מה הקשר????

מה הקשר?? אני אסביר לך מה הקשר.

קודם כל לפי חוק הוא צריך לסוע בימני נכון? מסכים איתי?

דבר שני הוא היה אמור להאט כשראה אותו מנסה להשתלב..זה הכל

פורסם

אני ואתה ראינו את אותו סרטון?

אני רואה נהג שנסע בנתיב הימני ועבר לנתיב השמאלי בגלל רכבים שמשתלבים לכביש מימין.

מה הוא עשה בזה בעצם? הוא אפשר לנהגים להשתלב בבטחה לכביש, ועקף אותם משמאל.

מה לא בדיוק לפי החוק במקרה הזה?

למה הוא היה צריך להאט שהוא ראה את נהג הסקודה משתלב?????

נהג הסקודה היה צריך להשתלב לנתיב הימני, לא לחתוך ישר לנתיב השמאלי בלי להסתכל במראות ובלי לתת זכות קדימה.

פורסם
מה הקשר?? אני אסביר לך מה הקשר.

קודם כל לפי חוק הוא צריך לסוע בימני נכון? מסכים איתי?

דבר שני הוא היה אמור להאט כשראה אותו מנסה להשתלב..זה הכל

מי שהיה צריך לתת זכות קדימה הוא נהג הסקודה, וזה כולל, במידת הצורך, עצירה. המצלם היה אדיב ועבר לנתיב השמאלי , ונהג הסקודה נהג - איך לומר בעדינות - בפראות.

אם אתה מתעקש כי המצלם היה צריך לנהוג בנתיב הימני תשובתי היא כי הוא יצא לעקיפה, של הרכבים המשתלבים מימין, ועל כן הסטיה חוקית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פנייה ימינה, יש עומס ברחוב, כי יש בית ספר וכל ההורים באים לאסוף את הילדים, עקב היום הגשום.

אז יש פקק, אבל מה זה מפריע?, עוקפים וחותכים.

ד"א, ההונדה סיוויק, רצתה לפנות שמאלה, הפיג'ו והיונדאי, פשוט התעלמו ממנו, וגם ממני.

https://www.youtube.com/watch?v=qYLUPatbfX8&feature=youtu.be

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

במסגרת פינתנו "כמעט תאונה": עוד נהג יונדאי אמיץ במיוחד שנותן גז ומשתלב ישירות לשמאלי בזמן שנהג סיטרואן דוהר לכיוונו. בוצעה בלימה חזקה של נהג הסיטרואן כמו שניתן לראות, הוא התעצבן, צפצף ועשה תנועות ידיים. תקראו לזה ברכת בוקר טוב ישראלית קלאסית בכבישים.

מעניין איך זה היה מסתיים אם הכביש היה רטוב (לסיטרואן אין ABS).

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

כמעט מזכיר סרטי תאונות מרוסיה רק בלי התאונה עצמה והתהפכות אחד מהרכבים לאחר מכן

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הסרטון המצורף צולם היום באקראי.

שימו לב לשניה ה 30 ואילך. אם תסתכלו היטב תבחינו ממש ממול, ברכב הראשון שחונה במפרץ שמול המצלמה. מדובר בפאסאט חדשה או ג'טה חדשה. הנהג (ההורה) כנראה אמר לילדה "תיכנסי מאחורה" והיא רצה להיכנס מאחורה. אני ראיתי את זה בלייב, והייתי בטוח שהילדה נדרסת לי מול העיניים. כנראה שנהג הסקודה הבחין בה מאחר ורואים כשעוברים פריים פריים שהוא חתך לאמצע הנתיבים. או שהוא באמת ראה והתרחק, או שהיה לילדה הזו הרבה מזל.

בכל אופן, מייד בסוף הצילום באתי הביתה, הוצאתי את הכרטיס מהמצלמה, ועברתי עם הילדים על מה שאנחנו רואים.

מפחיד.

אח"כ אין באמת מה לראות. תחסכו לכם ת'זמן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...