Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
1)

ערס מגעיל עם BMW מנסה להדחף לי לנתיב הפקוק.

https://www.youtube.com/watch?v=Hw00oYpr_QA

רק לי מפריע הרווח שנשאר מלפנים?

אם מדובר בנתיב פקוק, בצילום נראה שזה נתיב לפניה שמאלה, רווחים כאלה בין רכבים גורמים לפקק להתארך משמעותית ובסופו של דבר לחסום גם נתיב נסיעה ישר.

אני בעד לשמור מרחק, גם ברמזורים כמובן, אבל בין זה ללהשאיר מקום חניה לX6 לפניך, יש הבדל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
רק לי מפריע הרווח שנשאר מלפנים?

אם מדובר בנתיב פקוק, בצילום נראה שזה נתיב לפניה שמאלה, רווחים כאלה בין רכבים גורמים לפקק להתארך משמעותית ובסופו של דבר לחסום גם נתיב נסיעה ישר.

אני בעד לשמור מרחק, גם ברמזורים כמובן, אבל בין זה ללהשאיר מקום חניה לX6 לפניך, יש הבדל.

המצלמה נותנת תחושה של מרחב, אבל כן היה שם מטר מטר וחצי של שמירת מרחק.

בנוסף לכך מה שלא רואים בסרטון זה שהנהג לפנים הוא מסוג האנשים שעוצרים 10 מטר לפני הרכב שמלפנים ומתקדמים לאט לאט עד לעצירה,

לכך אני פשוט עוצר ונותן להם להגיע למחוז חפצים.

המרווח אכן מזמין חכמולוגים להכנס. סאחה על התגובה, רק רחמנות על הקלאץ'.

פול גאז על קלאץ לחוץ עושה את העבודה ברוב הפעמים :)

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם
1)

2) ערס מגעיל עם BMW מנסה להדחף לי לנתיב הפקק

אבל מה יוצא לך מלשחק איתו ככה ? זה מעצבן ברמות אבל כמו שכתבת - ערס - אז נראה לך שאתה תלמד אותו?!. שלא לדבר שאם הוא גם :brickwall: אז ייכנס בך עם הרכב שלו ולך תחפש להוציא ממנו הכסף אחרי זה או שבכלל יהיה ההיפך, אתה תשלם לו.

ואם אני מזהה נכון - ירושלים? אם כן אז בכלל אולי עדיף לא להתעסק.

אם באמת זה ירושלים, העיר הזו היא בכלל תופעה בקטע של הנדחפים - קורה באופן קבוע במקומות קבועים ונדיר לראות שוטרים שייתנו דו"חות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם (נערך)
פול גאז על קלאץ לחוץ עושה את העבודה ברוב הפעמים

עם איזה רכב אתה, שהצלחת להשתחל שם בינו לבין אי התנועה?

מקורות יודעי דבר מסרו שהוא פשוט המשיך בדרכו כאילו דבר לא קרה.

מאידך, יפה שהוא לא איבד שליטה כשחזר לכביש.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם (נערך)

זקנצ'יק חוצה קו לבן רצוף וכמעט מתנגש בשתי מכוניות:

[video=youtube_share;8ZF7xUou9EQ]

נסעתי אחריו זמן מה לפני כן, ונראה היה שהוא לא ממש מודע למה שמתרחש סביבו.

ועוד אחד טרי מהיום. רוכב אופניים לבוש בבגדים כהים בלילה, בלי אורות כלשהם, נוסע בנתיב הנגדי בכביש ראשי, ומשחק צ'יקן עם מכונית וכמעט נדרס. שימו לב לצד שמאל של הכביש אחרי הרמזור (שניה 9).

[video=youtube_share;azzUy3swBV0]

רק אציין שראיתי אותו לפני הבלימה, אבל לא חלמתי שהוא יהיה מטומטם מספיק כדי להכנס לנתיב מול מכונית שנוסעת לכיוונו, ולכן לא בלמתי מוקדם יותר.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם
אבל מה יוצא לך מלשחק איתו ככה ? זה מעצבן ברמות אבל כמו שכתבת - ערס - אז נראה לך שאתה תלמד אותו?!. שלא לדבר שאם הוא גם :brickwall: אז ייכנס בך עם הרכב שלו ולך תחפש להוציא ממנו הכסף אחרי זה או שבכלל יהיה ההיפך, אתה תשלם לו.

אם באמת זה ירושלים, העיר הזו היא בכלל תופעה בקטע של הנדחפים - קורה באופן קבוע במקומות קבועים ונדיר לראות שוטרים שייתנו דו"חות.

אכן ירושלים,

אני מאמין במערכת החוק בישראל, במידה והיה "התנגשות" הוא היה משלם כדין.

עם איזה רכב אתה, שהצלחת להשתחל שם בינו לבין אי התנועה?

אטוס ישנה.

רק אני שמתי לב שכשהוא התחיל לצעוק על הבחור ברכב השני הרדיו פתאום הגביר את עוצמתו והזמרת שרה "LET IT GO!!!" באופן אירוני ביותר?

הסרטון נערך והשיר נוסף באופן מתוכנן.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

בדיוק, ירושלים - וכבר שמעתי על תקריות בחלקן עם בני-מיעוטים מהעיר שרדפו אחרי נהגים "מתחכמים" (לעיתים בלי כוונה בכלל) לאורך כמה רחובות.

איך אומרים - בכביש תהיה חכם, אל תהיה צודק.

אגב, המשחק הזה רק מפריע לפינוי הנתיב מימינך ואתה שלא במכוון מפריע לאלה שנוסעים כחוק מימינך.

עזוב אותך בחייך מהטמבלים האלה ותתמקד יותר בכנופייה ובלהביא הוידאו לכאן בלי משחקים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
המצלמה נותנת תחושה של מרחב, אבל כן היה שם מטר מטר וחצי של שמירת מרחק.

בנוסף לכך מה שלא רואים בסרטון זה שהנהג לפנים הוא מסוג האנשים שעוצרים 10 מטר לפני הרכב שמלפנים ומתקדמים לאט לאט עד לעצירה,

לכך אני פשוט עוצר ונותן להם להגיע למחוז חפצים.

יכול להיות שהמצלמה קצת מטעה, אבל רואים שהיה לו מספיק מקום להכנס, הוא פשוט בא קצת מהר (כנראה תכנן לחתוך קרוב יותר לרמזור ואז זיהה את ההזדמנות שנתת לו). היה לך המון מקום להתקדם ולא לפתוח פערים סתם, שכמו שאמרתי קודם, גורמים בסופו של דבר לחסימת נתיבים אבל לך לא היה כוח לגלוש על הקלאץ' או שהיית עסוק במשהו אחר עד שראית שBMW נכנס לפניך ואז התעוררת.

אם אני מבינה את המצב נכון, מדובר באותו המשתמש מההודעה הזאת , ככה שתחסוך את האנרגיות שלך.

אם אני טועה, KFC קבל את התנצלותי הכנה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...