Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עוד רוסיה -

1:00 - זה פשוט מזכיר לי סרטים מצויירים רק שבמקום רכבת מופיעה משאית

https://www.youtube.com/watch?v=l_w2LS9kZlo

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
מירוץ מכוניות בכביש 70 לצפון על 220 קמ"ש... האימפרזה ניצחה.

ממשטרת התנועה נמסר שהנושא בבדיקה.

אפשר לדלג על השטויות שאומר מנכ"ל אור ירוק.

http://reshet.tv/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Domestic/internal/Article,171815.aspx

מרגיז שהכתבים מוסיפים בשר שלא קיים בשביל להעצים את "העבירה". חוץ מהמהירות שגם היא מתאימה לתנאי הדרך לא מרגשת במיוחד

משתוללים בכביש ועורכים מרוץ מסוכן. אחד מהם צילם את התחרות הפרועה

וואה אל תשאלו, ממש דחיפות וקפיצה מרמפה.:roll:

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

מפסיד לתחרות עם רוכב אופניים - כי הוא עובר את כל הרמזורים באדום

[video=youtube_share;hQ2ruhv40ZQ]

מכירים את זה שאתם עוברים צומת מליון פעמים, ואז פתאום אתם קולטים שיש רמזור גם בצד הרחוק של הצומת, רק שמו אותו מאחורי עמוד חשמל?

[video=youtube_share;gH3uT-gHOpc]

פורסם
מירוץ מכוניות בכביש 70 לצפון על 220 קמ"ש... האימפרזה ניצחה.

ממשטרת התנועה נמסר שהנושא בבדיקה.

אפשר לדלג על השטויות שאומר מנכ"ל אור ירוק.

http://reshet.tv/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Domestic/internal/Article,171815.aspx

וואלה. אם הוא אומר שטויות, אז הדברים שאתה מעלה לפה (כל סרטון קטן של סטיות מנתיב וכדומה) זה האמא והאבא של השטויות.

הוא צודק לגמרי. נהיגה במהירות מופרזת ומרוצים בכבישים ציבוריים מסכנים אותי ואותך ואת כל מי שמסביב.

פורסם

בסרטון הראשון שלך רותם נראה שהוא יצא במהירות בגלל האדרנלין ואולי בהמשך יהיו לו כאבים או פגיעה משמעותית, אבל הוא כמובן יצא בנס בזה שהוא לא מת או משותק.

Miata ND2

פורסם
וואלה. אם הוא אומר שטויות, אז הדברים שאתה מעלה לפה (כל סרטון קטן של סטיות מנתיב וכדומה) זה האמא והאבא של השטויות.

הוא צודק לגמרי. נהיגה במהירות מופרזת ומרוצים בכבישים ציבוריים מסכנים אותי ואותך ואת כל מי שמסביב.

1. לכאורה. לדעתך. דייק בבקשה.

2. הסרטונים שלי ימשיכו לעלות בהתאם לחוקי הפורום כל עוד העבריינים ימשיכו לבצע עבירות. אלו פני הדברים.

3. מהירות "מופרזת" לא מסכנת אף אחד, בטח ובטח לא במעט מעל המותר.

4. אם רוצים למגר את תופעת מירוצי המכוניות צריכים לסלול מסלולי מירוץ. כל עוד אין מסלולים - יהיו מרוצים. זה מה יש.

5. איחלתי למשתמש בהצלחה בהמשך שמירה על המהירות המותרת.

פורסם

הצביעות פה פשוט בלתי נשלטת, אה?

אדם אחד התחיל לדחוף את השרשור הזה לכיוון של "אני הנהג שלא טועה אף פעם וכולם מעצבנים אותי".

אחריו, כמגפה של ממש, החלו לצוץ כאן מאות סרטונים, בהם רואים עבירות איכותיות במיוחד, כמו עצירה של אוטובוס מחוץ לתחנה ל-5 שניות בדיוק.

אותו האדם מעלה בשרשורים אחרים סרטונים שלו ושל חבריו מטיולי נהיגה שונים, בהם נראים בבירור חבריו חוצים פס הפרדה לבן, כאילו היה להמלצה בלבד בחוק הישראלי.

כשנשאל למעשה, ענה שהוא "לא שוטר".

מדהים, לא? בשרשור אחד חושף עבריינים, בשרשור אחר "לא שוטר".

לא הייתי טורח לכתוב את זה, אם לא הייתי נתקל גם היום בבוקר בסרטון טיול חדש, בו רואים בברור את אחד מהחברים מרקד עם הרכב שלו סביב הפס הלבן, אפילו בקטעים של ישורת כמעט מוחלטת.

מהירות גבוהה לא מסכנת. חציה של פס לבן, דווקא כן. חבל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

באמת יש כאן צביעות.

אתה הוא זה שהעלת לכאורה סרטון בו רואים באופן ברור רכב עומד בצומת ולא נוסע מסיבה כלשהי, ואתה יושב לו על הזנב עם יד על הצופר ועוד בשטח עירוני, נכון? זו צורה של התנהגות בשטח עירוני? אתה יודע מה אומר החוק לגבי צפירה בשטח עירוני? היה חשש מתאונה שצפרת? מה היתה הבעיה לעקוף אותו? אנא עשה בדק בית עם הסרטונים שלך ואח"כ תבוא לשפוט את סרטוני "קו הלבן" של החברים שלי.

בנוגע לעניין הפס הלבן: אני עונה לך שוב - אני לא שוטר.

הנה, שוב: אני לא שוטר.

אולי גם אני עליתי על הפס הלבן באחד הסיבובים בלי לשים לב, טעות אנוש.

מה אתה רוצה שאעשה בתור רכב מצלם שנוסע מאחור? אין, זה לא אמיתי. הזוי...

תהיה בריא.

פורסם

אתה הוא זה שהעלת לכאורה סרטון בו רואים באופן ברור רכב עומד בצומת ולא נוסע מסיבה כלשהי, ואתה יושב לו על הזנב עם יד על הצופר ועוד בשטח עירוני, נכון?

לא, לא נכון. אין לי מצלמה ברכב, אני לא מעלה לכאן סרטונים, גם לא לכאורה. צר לי.

אולי גם אני עליתי על הפס הלבן באחד הסיבובים בלי לשים לב, טעות אנוש.

מה אתה רוצה שאעשה בתור רכב מצלם שנוסע מאחור

זה מאוד פשוט. או שעבריינות היא לעולם לא בסדר, או שאתה מבין שלפעמים יש טעויות אנוש.

אבל אצלך זה מתחלק בדיכוטומיה מופלאה: כשזה אתה והחברים שלך - אתה לא שוטר, העבריינות לא מעניינת, בטח שלא מעצבנת וזו טעות אנוש.

כשזה מישהו אחר - זה חייב להיות מתועד ומפורסם, רצוי עם הסברים מנומקים איך אתה היית מתנהל אחרת.

מה אתה יכול לעשות בתור רכב מצלם שנוסע מאחור? בדיוק את מה שאתה עושה בתור רכב מצלם שנוסע מאחור בכל אחד מהסרטונים שהעלת, רק בעולם האמיתי: להסביר לחברים שלך שיורידו את הקצב, אם הם לא מסוגלים לשמור על הנתיב בלי לטעות, ולנהוג כך גם בעצמך.

תהייה בריא גם אתה. ולפני שאתה זורק את הססמאות על מהירות, ראוי שתפנים שמי שדוגל בהן, מדבר על המהירות בלבד, בלי טעויות אנוש ועבירות זולגות נלוות. אתה לא מסוגל לנהוג במהירות איקס ולהשאר בנתיב שלך? תוריד את הרגל מהגז, או תחסוך קצת בדלק וקח איזה שיעור נהיגה מתקדמת, לפני שאתה רץ להטיף לכל העולם איך להתנהל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...