Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיא הבנתי שסופרבוס נכנסים ליקנעם במקום נתיב אקספרס. זה מפורסם בתחנות האוטובוס. לא שזה כזה משנה כי בטח זה יהיו אותם הנהגים רק באוטובוס אחר.

פורסם

כשאגד עזבו את טבעון ויקנעם לטובת אומני אקספרס (נתיב אקספרס זאת אותה חברה), הרבה נהגים פוטרו או יצאו לפנסיה. חלק עברו לקווים של נווה שאנן.

החברה החדשה הביאה את הנהגים שלה מנצרת - שם המשרדים שלה היו, ואותם נהגים נהגו באזור שלנו כמו שהם היו רגילים לנהוג באזור שלהם.

בין העבירות המצולמות הם חציית צמתים באור אדום, חציית קו הפרדה לנתיב הנגדי כשבא רכב ממול, יציאה מתחנת האוטובוס ללא מתן זכות קדימה תוך חסימת נתיב ועוד ועוד.

בנוסף התרבו הדיווחים מתוך האוטובוסים על טיסה על פסי האטה, לקיחת סיבובים מסוכנים כשכל הנוסעים עפים בתוך האוטובוס ופעם אחת על תאונה של נהג אוטובוס כזה עם תמרור עצור במרכז הישן. כמו כן על יחס מגעיל לילדים (מתוך תלונות בפייסבוק).

מכיוון שבזמנו הם הביאו את הנהגים שלהם, אני מקווה שייקחו אותם חזרה ושחברת האוטובוסים החדשה תביא את הנהגים שלה. אנחנו כקבוצה של צעירים דיברנו עם ראש העיר והוא מודע מצוין לתופעת הנהיגה המסוכנת של הנהגים הנ"ל, ואף ראו שם את הסרטונים שלי.

נאמר לנו שסופרבוס תיכנס בתחילת דצמבר, אבל אני עדיין רואה מעולה את החברה הישנה טסה בכל מקום תרתי משמע...

פורסם
ערבי מפגר שחש גבר עם המנוע טורבו שלו ומחליט לעקוף רכב מימין ולבלום מ100 קמ"ש ל50 קמ"ש, רק בגלל שהוא נסע לאט בשמאלי לפי דעתו.

[ATTACH=CONFIG]406823[/ATTACH]

את הנהג הזה צריך להוריד מהכביש ויפה שעה קודם. יש לך מס' רישוי של הדביל הזה?

כמעט גרם לתאונת שרשרת, פשוט אידיוט.

אני יום יום עובר בכבש הזה וכל פעם נאלץ לעקוף מימין בגלל כל אלו שנוח להם בנתיב שמאלי,אחרת אני כבר לא יודע איך להתמודד איתם. אותי אישית זה פשוט מוציא מדעתי. אני לא מצדיק את הבלימה ל 50 קמש של שברולט, אך איפה שהו מבין את הכעס שלו.

פורסם (נערך)

עובר באדום בלי בושה. נמאס מנהגים בריונים כאלה(אגב שימו לב לקראת הסוף עוד 2 בריונים שהחליטו להדחף לתחילת התור כשמאחורי יש עומס). האם יש דרך להגיש תלונה במשטרה בעילום שם עם הסרטון(הוידאו באיכות גבוהה שמור במחשב)? כמו מצלמת רמזור שמצלמת אנשים שעוברים באדום, אני לא רואה סיבה למה מצלמה אחרת אינה יכולה להוות תחליף?

עריכה אחרונה על ידי ORrrr

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

לא תוכל להגיש תלונה בעילום שם. גם מצלמת רמזור אינה "בעילום שם" - היא נתונה לנוהל מסודר מאד שחריגה ממנו פוסלת את הדו"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עובר באדום בלי בושה. נמאס מנהגים בריונים כאלה(אגב שימו לב לקראת הסוף עוד 2 בריונים שהחליטו להדחף לתחילת התור כשמאחורי יש עומס). האם יש דרך להגיש תלונה במשטרה בעילום שם עם הסרטון(הוידאו באיכות גבוהה שמור במחשב)? כמו מצלמת רמזור שמצלמת אנשים שעוברים באדום, אני לא רואה סיבה למה מצלמה אחרת אינה יכולה להוות תחליף?

היי, לפחות הם אותתו! :roll:

פורסם
ערבי מפגר שחש גבר עם המנוע טורבו שלו ומחליט לעקוף רכב מימין ולבלום מ100 קמ"ש ל50 קמ"ש, רק בגלל שהוא נסע לאט בשמאלי לפי דעתו.

[ATTACH=CONFIG]406823[/ATTACH]

אולי כדאי להעלות לעמוד של משטרת ישראל? זה ממש פושע ברמת שיכולה להגיע לפגיע ואפילו לרצח

פורסם (נערך)

עבירות של רצח בפוטנציה לכאורה לא מעניינות את יחידת התנועה. תביא להם עבירות מהירות יהיה על מה לדבר.

פעם העליתי סרטון עם עבירה לא פחות חמורה כולל פסים לבנים ורמזורים אדומים וכתבו לי להגיע להגיש תלונה... כאילו, נראה לכם שיש לי זמן לבזבז על השטויות שלכם? יש מס' רישוי - רוצים תעשו את העבודה שלכם בעצמכם.

עריכה אחרונה על ידי stio

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...