Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אולי גם אני עליתי על הפס הלבן באחד הסיבובים בלי לשים לב, טעות אנוש.

מה אתה רוצה שאעשה בתור רכב מצלם שנוסע מאחור? אין, זה לא אמיתי. הזוי...

תהיה בריא.

1. בגלל טעויות כאלה אנחנו מקבלים סרטונים של ״כמעט״ מכביש הערבה כאשר רכב שמסיע משפחה נתקל בזמן עיקול ברכב אחר שמחליט לצאת לדריפט יזום, אוטובוס שמחליט לעקוף על פס לבן, ושות׳. או גרוע מזה...

2. אחד משני דברים. או שתעלה את זה כמו אחד הסרטונים האחרים שאתה מעלה בשרשור הזה, על עבירות תנועה, כי חציית פס לבן, אלא אם יש צורך (למשל הנתיב חסום וקיבלת הוראה משוטר לחצות אותו), היא עבירה מהמסוכנות ביותר. או, שלא תעלה את הקטע שבוא נראים המשתתפים בטיול כולל אותך חוצים פס לבן.

אתה לא יכול מצד אחד להתעלם מעבירה אחת בסרטון אחד עם התירוץ של אי היותך שוטר, ובסרטון אחר להציג עבירה זהה כמה שהיא באמת, עבירה. זה נקרא צביעות.

ובכלל, כמו שכתב מלומדי מעלי, לא יכולים לא לעלות על הפס הלבן? תורידו שניים שלושה קמ״שים. גם ככה נהיגה ספורטיבית נכנסת לתחום אפור מפוקפק, לפחות תשמרו כמה שניתן על אקסטרה מקדמי בטיחות.

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

פורסם
1. לכאורה. לדעתך. דייק בבקשה.

2. הסרטונים שלי ימשיכו לעלות בהתאם לחוקי הפורום כל עוד העבריינים ימשיכו לבצע עבירות. אלו פני הדברים.

3. מהירות "מופרזת" לא מסכנת אף אחד, בטח ובטח לא במעט מעל המותר.

4. אם רוצים למגר את תופעת מירוצי המכוניות צריכים לסלול מסלולי מירוץ. כל עוד אין מסלולים - יהיו מרוצים. זה מה יש.

5. איחלתי למשתמש בהצלחה בהמשך שמירה על המהירות המותרת.

אני לא שומר על מהירות מותרת תמיד, לא טענתי שאני כן. אבל אני כן מודע שבעודי דוהר במהירויות מטורפות אני מסכן את עצמי ואת הסובבים. הסיכוי שלך לגרום לתאונה עם תוצאות הרסניות יותר גדלה. אתה יכול להתווכח עם זה עד מחר ולהיות הכי פופוליסטי שאפשר (מצדיק מרוצים כי אין מסלולים), אבל זה לא הופך אותך לצודק, אין מה לעשות.

אגב, גם את האנשים שאתה מגדיר עבריינים, אפשר לקטלג ככאלה שמוציאים את תסכולם בכביש על היעדר מסלולי מרוץ, אז טכנית לא בטוח שהם עבריינים.

פורסם

טוב, תראו: זה נראה שיש כאן מס' חברי פורום שעסוקים לכאורה בזמן הפנוי שלהם בהעלבה, השפלה וכמו כן בויכוחי סרק ממושכים על חברי פורום תמימים אחרים, באמצעות צפייה בסרטונים שהייעוד שלהם הוא הפוך ממה שאמור להיות מוצג בשרשור הזה, ושמלכתחילה אינם מוצגים בשרשור הזה שמטרתו הוא עברייני תנועה ותאונות תוך התאמצות אדירה למצוא עבירות תנועה שלא קיימות.

אני אדם לומד, עובד, עושה פרקטיקום של התואר ומנסה גם לבלות – כך שאין לי זמן לדיוני הסרק הנ"ל, מה גם שזה מוביל לסכסוכים מיותרים בין חברי הפורום שכן מנסים ליהנות במסגרת החוק וכן מכביד על השרשור. איני מתכוון לנהל דיונים שמטרתם האשמת חברי פורום אחרים בעבריינות תנועה.

הטיול האחרון בוצע תוך שמירה על חוקי התנועה, לא בוצעו עבירות תנועה וכל החברים נהגו בתאם לחוקי התעבורה.

כאמור, אני את הדיון המיותר הזה סיימתי. יום טוב.

פורסם

לא הוא לא. אם בסרטון שהעלת רואים אנשים חוצים פס לבן, בוצעו שם עבירות תנועה.

אבל לא בזה מתרכז הדיון, עדיין לא הבנת, וכאן קבור הכלב.

אתה לא יכול להעלות סרטון עם עבירה x בשרשור אחד ולטעון שזה לא בסדר, ואז להעלות סרטון עם אותה עבירה x בשרשור אחר ולטעון שזה בסדר.

לא מעליבים, לא משפילים, מנסים להסביר לך את הסוגיה, ואתה מסרב להבין.

!AWDSOME

פורסם

מה שנקרא אל תשפוט משהו (בטח שלא בחומרה) כשאתה עושה את זה בעצמך.

אני יודע לדוגמא שאני נוסע מהר, אני לא אשפוט אנשים שעוברים את המהירות המותרת.

אני כן אשפוט אותם אם הם חותכים מבלי לאותת או אם הם מתנהגים כמו חוליגנים על הכביש כשיש אנשים סביב- כי אני יודע שאני בחיים לא אתנהג ככה.

ואם אתה רוצה להיעלב זה בסדר רק אל תיקח קשה ביקורת, בגלל זה היא ביקורת.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

אמנם לא סירטוני "סכנת נפשות" אבל:

1. נהג הסעות שחוסם צומת (עדיין בירוק שלו), ומחליט שאני לא אעבור לפניו ויהי מה!

היה במרחק ציפורן ממני ובגלל שאני לא רוצה תאונה עצרתי לאפשר ל"נהג הכבוד" לעבור לפני.

2. יש אנשים שפשוט חסרי סבלנות, עלייה על אי תנועה מצוייר רק כדי לחסוך... כלום. דביל.

פורסם

ערבי מפגר שחש גבר עם המנוע טורבו שלו ומחליט לעקוף רכב מימין ולבלום מ100 קמ"ש ל50 קמ"ש, רק בגלל שהוא נסע לאט בשמאלי לפי דעתו.

1111.jpg

פורסם

שילוב של מתנחל שמאל מצוי ביחד עם ערס עצבני מניב את הסרטון הזה.

אם הסקודה באמת מתנחל, צריך להוריד את שניהם מהכביש.

המתנחלים בשמאל הם מטרד שגורם לעבירות בריונות כמו שרואים בסרטון.

פורסם

בלי עין הרע נתקלתי השבוע במעל 10 מקרים, אבל מחוסר זמן אביא לכם רק את המעניינים ביותר.

והיום בפינתנו "כמעט תאונה":

1. אוטובוס של "נתיב אקספרס" פשוט משייט על אמצע הכביש תוך כדי סיבוב, מה שאילץ אותי לבלום ולרדת עם כל הרכב קומפלט לתוך מפרץ החניה מימין, ואח"כ גם להספיק לחזור לנתיב שלי מספיק מהר כדי לא לפגוע ברכב שחנה שם. השארתי קצת את הדיון המרתק שהיה אח"כ בתוך הרכב.

אני מאוד מקווה שראש העיר יקיים את ההבטחה שלו ויעיף אותם מפה לכל הרוחות בהמשך החודש.

2. נסיעה שגרתית לכיוון עפולה - אני בימני, אך הרכב משמאל גילה שרכב לפניו לא נותן לו זכות קדימה ומשתחל לו לנתיב, אז מה יעשה הנהג הממוצע? כן - יברח ימינה מבלי לבדוק קודם מה קורה שם.

התוצאה: אני שראיתי את האלטו הלבנה גולשת לכריזמה לנתיב הייתי מוכן כבר עם הרגל על הבלם - אז פשוט ירדתי לשוליים עם חצי רכב ובלמתי במקביל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...