Jump to content

slavaser

  • הודעות

    119
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי slavaser

  1. catalytic converter efficiency below threshold אם יש קשר בכלל בין ממיר קטליתי ללמדה שלפניו בכלל?
  2. על סיבובי סרק, מנוע בטמפ' עבודה , חיישן לפני ממיר על 1.5 וולט, ישר לגמרי, חיישן אחרי ממיר על 0.45 וולט כמעט ישר, יש קצת גליות. כן יש תקלה של יעילות ממיר קטליתי. רכב על 200 אלף קמ, ממיר וחיישנים מקוריים מאז שנת יצור.
  3. שלום. מישהו יודע להגיד מה המתח המדוד, שצריך להיות על חיישן למדה שנמצא לפני הממיר קטליטי במנועים הללו, בסיבובי סרק? כי במדידה שלי, דרך כבל דיאגנוסטיקה(VAGCOM), בסיבובי סרק, מודד 1.55וולט, והגרף הוא ישר(קבוע). לפי מה שידוע לי , המדידה צריכה להיות בין ערכים של 0.1-0.9 וולט והגרף צריך להיות בצורת גל. האם אני טועה? יש לי הרגשה של הספק ירוד מהמנוע. גרף מצורף. תודה רבה לעונים.
  4. שלום. רכב שלי עמד ללא ביטוח כ 7 חודשים, בגלל פסילה שהיתה לי. בסיום הפסילה באתי לחדש ביטוח, אך הסוכנת שלי לא הצליחה להסדיר לי ביטוח. לפי מה שהיא אומרת, שאף ביטוח לא רוצה לבטח רכב שעמד תקופה ללא ביטוח ובגלל שזה רכב ספורט(כולה לאון 4 מקורית). יש מישהו שגם נתקל בבעיה כזאת, או יש למישהו סוכן ביטוח שיכול להסדיר ביטוח במקרה כזה? תודה מראש לכל העוזרים
  5. 35 אמפר לשעה מציין קיבולת של המצבר, זה אומר שהמצבר יתרוקן יותר מהר מהמצבר שהוא 55 אמפר לשעה, אבל הוא עדיין מספק מתח של 12 וולט כשרכב כבוי. אני חושב שלא תיהיה בעיה עם חיבור של המגבר.
  6. שוב תודה רבה
  7. תודה רבה. נראה לי הבנתי. אז במקרה כזה, בשביל קומפוננט קדמי הבורר יהיה על hpf, בשביל סאב הבורר יהיה במצב של bpf?
  8. אתמול קיבלתי את הprecision power שלי, לוח כיוונים מאוד דומה למה שיש בתמונה מלמעלה. קצת לא ברור לי בבורר של ה bpf, full, hpf, הbpf-הכוונה זה לlow pass filter? אם כן אז למה רושמים כך?
  9. אני גם באמצע הבניה כזאות, אפשר לשאל כמה ליטר של פוליאסטר יצא לך לכל התיבה? אני רק אחרי שיכבה אחת, רק על הדופן של התא הבגז וכבר יצא לי ליטר פוליאסטר.
  10. הPUNCH קצת חלש בשביל רמקולים האלה. נותן 75 RMS לערוץ
  11. אני כרגע עם אותם רמקולים ואותה דילמה. ראיתי קודם פסט של snorlax בקשר ל ppi p9004, נראה לי אופציה לא רעה בכלל, חושב ללכת על זה
  12. תודה על התגובה, מתגובתך אני מבין שכדאי להיכנס לעניין של בניית פודים. לצערי, מבחינה טכנית לא רואה איך ניתן לחבר פוד לפח של הרכב, מקווה שהבניה תהיה מספיק קשיחה(אם תצאה לפועל ועם תצא, יהיו תמונות). אם יש עוד המלצות מהפורום השקט אשמח לשמוע
  13. שלום. יש לי קומפוננט של מורל הייבריד 6.5 ואני שוקל לבנות פודים מפיברגלאס בשבילם מכמה סיבות, למרות שיש לי בדלת מיקום מקורי לרמקול 6.5 אינץ. הסיבות הן: להוציא רמקול החוצה ושהדיפון פלסטיק של הדלת לא יהבה מכשול לצליל. ע"י בניה להכנות זוות מסויימת לרמקול כלפי מעלה(בתושבת מקורית הרמקול מכוון ישירות כלפי הרגליים ואפילו טיפה לכיוון הדוושות ). בנוסף, מסיבה איסטטית- אוהב איך זה נירא בחוץ על הפודים. הפודים יהיו פתוחים לתוך החלל שלהדלת וידפנו כלפי הדיפון של הדלת. השאלה שלי היא, האם כל מה שפירטתי פה באמת ישפר את איכות השמיע, או שאין טעם להשקיע בבניה ועדיף שרמקול ישב בתוך הפח אלומיניום של הדלת? שאלה שניה- יש הבדל משמעותי באיכות השמיע כאשר הסאב ישב בתיבה mdf אטומה או תיבה מפיברגלאס אטומה? חשבתי גם על תיבה מפיברגלאס על מנת לחסוך מקום בבגז. תודה רבה לכל המגיבים.
  14. אפשר חוות דעת על המגבר שלך, איזה רמקולים יושבים עליו? תודה
  15. זה כל הזמן יושב על המצבר, ללא סללת גיבוי?
  16. מוסג "אמפר-שעה" מציין קיבולת מטען חשמלי(ולא זרם ), במלים אחרות כמה מטען יכול המצבר להכיל. תקנו אותי אם טעיתי. מצלמה צורכת זרם-ביחידות אמפר שזה 1קולון לשניה.
  17. יש כאלה שמשתמשים בזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?440339-CAR-DVR-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%91%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91&p=4418878&highlight=%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A2#post4418878 נדמה לי שראיתי כאלה שרשמו שהמצלמה דולקת להם קבוע ואין בעיה עם זה,לא הצלחתי למצא עכשיו איפה רשמו את זה. מכיוון שאני גם שוקל לשים מצלמה ברכב וכנראה למקור מתח שלא תלוי בסוויץ(דולקת קבוע), עשיתי לך חישוב גס בשביל הסבורט, כמה אנרגיה צורכת מצלמה למשך 12 שעות בחניה, מול כמה אנרגיה עגורה בתוך המצבר כאשר הוא טעון במלאו. כמובן שלא כדי לרוקן מצבר קרוב ל 80 אחוז מקיבולת שלו וגם הבנתי שאי אפשר לרוקן את כל ה 100 אחוז ממנו, ככה קראתי באינטרנט.
  18. תוכל בבקשה לתת כמה דוגמאות למגברים שיתאימו להייברידים מבחינת הספק. התקציב הוא סביבות אלפיה +-. אם הרמקולים מוצהרים סביב 150 RMS, אז גם המגבר צריך לספק סביב המספר הזה לערוץ? אצלי למשל עכשיו ברכב ארבע מורלים פולס(120 RMS אם אני לא טועה) מוגברים על ידי מגבר ליטינינג 75 RMS לערוץ, והמגבר תמיד היה בערך על חצי GAIN, אף פעם לא הרגשתי שהמגבר לא מספיק חזק. עכשיו אחרי 8 שנים הרמקולים מתחילים למות. תודה
  19. אני גם חשבתי על הרעיון הזה. כש קראתי בשרשור הזה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?440339-CAR-DVR-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%91%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91, היו שם כמה אנשים שרשמו שהמצלמה שלהם עובדת 24/7 ואין להם בעיה עם המצבר. חוץ מזה יש מצלמות ללא מסך כמו mobius.
  20. מערכת חשמל שלי רגילה. התעניינתי בו משום שניתן להסיגו בסביבות 600 שח בארץ וזה רוקפורד, ניתן להפיק איתו סביבות 85 rms לערוץ(ראיתי כמה סרטונים ביוטויוב ). חשוב לי איכות סאונד, שאלה אם הוא יכול לספק זאת עם רמקולים שהזכרתי? אם יש אלטרנטיבות אחרות, אשמח לשמוע. תודה
  21. שלום. רציתי לשאל האם המגבר המוזכר בכותרת(http://tomcar.co.il/index.php?route=product/product&path=69&product_id=120) יהיה מספיק עוצמתי ל 2 רמקולים של מורל דוטק או אפילו הברייד ועוד זוג של 6×9 לדוגמא מורל טמפו. המגבר נראה נורא קטן ונתונים לא רעים, מאוד מפתע. אשמח לכל חוות דעת עליו. תודה רבה מראש לכל המגיבים
  22. אוי, תודה רבה!
  23. מצתרף לשאלה, מה הפרוצדורה ביבאו גאנטים מחול? אפשר קישור לבחור עם גי טי אי? תודה
×
×
  • תוכן חדש...