Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן מסוכן... אבל במקרה הזה הילדה לא הייתה קרובה להפגע.

אגב, רמה"ש :-P

כן רמת השרון רחוב אוסישקין. וזו העיר בה צבע אדום לבן על המדרכה הוא כנראה נסיון להחיות מעט את האפור השולט, כי אף אחד לא חולם לקבל דו"ח על חניה אסורה. וחניה כפולה, לרוב לפני מעבר חציה וכמובן עם ג'יפים שמסתירים הכל, כיאה לסוציו אקונומיקה של העיר הזו, היא ענין מאוד שכיח ברחוב הזה ולמצוא הורה שמכניס את הילד מצד המדרכה ולא הכביש לרכב, גם לא ממש קל למצוא. אז למרות שלפחות הסירטון הזה לא מצביע על סכנה ממשית לילדה, בהחלט יש בו אינדיקציה לקלות הראש שבה מתייחסים שם לסכנות שבכביש.

פורסם
זו הסיבה שצריך לשים את בטיחות הילדים בעדיפות ראשונה- קודם תכניס את הילדים לרכב ותסגור את הדלתות (שאמורות להיות עם נעילת ילדים) ואז תטפל במה שמסביב- הכנסת ציוד לתא המטען וכו'.

אין דרך אחרת זולת מה שעידן כתב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מבול וראות לקויה, אני בנסיעה איטית של כ 20-30 קמ"ש והולך רגל שפשוט מתפרץ לכביש בריצה ומפתיע אותי מאוד.

התוצאה היא בלימת חירום שנעלה את הגלגלים שהמשיכו להחליק במים עד לעצירה, ובסוף עוד הולך הרגל עושה לי סליחה עם היד, כאילו אני הייתי נהרג.

אז לבחור היה חשוב לא להרטב בגשם אבל החליט לרוץ ולהתפרץ ל 2 מעברי חצייה.

[video=youtube_share;SJJ2WuMVpbw]

מצטער על האיכות הירודה

חפשו את הולכי הרגל במעברי החצייה במיוחד בתנאי גשם וראות לקויה.

Miata ND2

פורסם

חבל שהתקמצנת על המהירות של הווישרים... מהצילום נראה שעם מהירות גבוה יותר הראות שלך היתה משתפרת משמעותית. (או שאולי המצלמה מטעה?)

פורסם

חברים, בגשם בסביבת מעברי חצייה ובכלל, חפשו את הולכי הרגל.

אין חיה כזאת שתסכים לעמוד בלי לעשות כלום כשמים זולגים עליה ללא הפסקה. קר, רטוב, הולכי הרגל מתפרצים לכבישים ומסכנים את עצמם בשביל להגיע כמה שיותר מהר למקום מסתור.

פקחו עיניים.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
מבול וראות לקויה, אני בנסיעה איטית של כ 20-30 קמ"ש והולך רגל שפשוט מתפרץ לכביש בריצה ומפתיע אותי מאוד.

התוצאה היא בלימת חירום שנעלה את הגלגלים שהמשיכו להחליק במים עד לעצירה, ובסוף עוד הולך הרגל עושה לי סליחה עם היד, כאילו אני הייתי נהרג.

אז לבחור היה חשוב לא להרטב בגשם אבל החליט לרוץ ולהתפרץ ל 2 מעברי חצייה.

אתה ורכבך ממש נבחנים על גבולות היכולת, פעם קודמת תקרית ה"סופרב" ועכשיו זה. :?

מאחל לך שחורף הבא תתגלגל במכונה עם ABS (לכל הפחות) + ESP.

פורסם
חבל שהתקמצנת על המהירות של הווישרים... מהצילום נראה שעם מהירות גבוה יותר הראות שלך היתה משתפרת משמעותית. (או שאולי המצלמה מטעה?)

מסכים. ניגוב כל 5 שניות? איך ציפית לראות משהו?

פורסם

מה יהיה עם התגובות ה"חכמות" פה?

ניגב 14 פעם בשניה או 4 פעם בשעה.

יש כאן דוגמא להולך רגל אוגואיסט (ומטומטם) בזמן ראות לקויה, ואתם סופרים כמה טיפות הצטברו על השמשה?

אם Or05230 לא היה נזהר ונוסע לאט, המתפרץ היה מתחת לגלגלים.

ככל הנראה:

1. הניגוב שהתבצע הספיק בשביל לראות את המתפרץ ולעצור בזמן.

2. המהירות היתה מתאימה כי למרות ההחלקה הוא נעצר לפני מעבר החצייה.

פורסם

צודקים, התקמצנתי על מהירות הווישרים, כי אני פרסי וכל וויש עולה לי חמישה-שה שקלים.

לא, לא התקמצנתי, להפך, הווישרים המהירים מפריעים לי בזמן הנסיעה, את הולך הרגל עוד ראיתי במעבר החציה הראשון, הייתי במהירות כזאת שלא ציפיתי שיתפרץ לכביש (כן, ב 25 קמ"ש אתה לא מצפה שהולך רגל יתחיל ללכת), ובמקום זאת הוא המשיך לרוץ.

הראות הייתה בסדר גמור, ה SJ4000 מצלמת בצורה בינונית- בתנאי חושך ולכן רואים הרבה פחות טוב ממה שראיתי בפועל, הבלימה הייתה סבירה לגמריי לכל נהג ממוצע ומה שהציל אותי זה דווקא הראייה הרחבה שבה קלטתי את הולך הרגל, במקרה אחר זה כנראה היה נגמר בפגיעה בו, טעות מלאה שלו שאני יואשם בה בכל זאת.

Miata ND2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש גשם שגם ב700 ניגובים בשניה לא רואים טוב, ומה שהמצלמה רואה זה לא תמיד מה שהנהג רואה. כשיש טיפות על השמשה המצלמה לפעמים מתמקדת על זה ולא רואים את ההתרחשות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא סובל את הנהגים האלה שבדיוק כשאני מתקרב אליהם הם נזכרים לעבור לנתיב שלי ועוד ללא איתות!

המזל של הדביל המצולם שהייתי ערני, עקבתי אחריו עוד מלפני מכיוון שראיתי את הפלישה האיטית ומעבר הקו אליי. לאנשים כאלה אני קורא "מתלבטים" ואני עוקב אחריהם מראש.

פורסם

אתה צודק ב 100%, הוא נכנס לנתיב שלך וגם לא אותת - לצערנו, כמו אחוז ניכר מאוד מהנהגים בכבישי

ארצנו היפה.

מצד שני, צריך היה מאוד להתאמץ בכדי לא להבין שהוא הולך לעבור לנתיב בו אתה נמצא (זה לא מצדיק את מעשיו, אך

מקטין את מידת הכאילו "כמעט ונפגע").

פורסם

על כלה אומרת אשתי:

בכביש תהיה זונה - תן לכל אחד להכנס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה צודק ב 100%, הוא נכנס לנתיב שלך וגם לא אותת - לצערנו, כמו אחוז ניכר מאוד מהנהגים בכבישי

ארצנו היפה.

מצד שני, צריך היה מאוד להתאמץ בכדי לא להבין שהוא הולך לעבור לנתיב בו אתה נמצא (זה לא מצדיק את מעשיו, אך

מקטין את מידת הכאילו "כמעט ונפגע").

נכון, מסכים. השילוב של הנסיעה שלו אחרי המשאית + הנטיה שלו לנתיב השמאלי מרמזת על הכוונה שלו לעבור לשמאלי, ולכן הייתי דרוך. בוא נאמר שלא הופתעתי בכלל כשהוא עבר בסוף שמאלה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...