Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
על כלה אומרת אשתי:

בכביש תהיה זונה - תן לכל אחד להכנס.

משעשע, עד עכשיו הייתי בטוח שזה בעצם המקצוע של אמם :)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מבול וראות לקויה, אני בנסיעה איטית של כ 20-30 קמ"ש והולך רגל שפשוט מתפרץ לכביש בריצה ומפתיע אותי מאוד.

התוצאה היא בלימת חירום שנעלה את הגלגלים שהמשיכו להחליק במים עד לעצירה, ובסוף עוד הולך הרגל עושה לי סליחה עם היד, כאילו אני הייתי נהרג.

אז לבחור היה חשוב לא להרטב בגשם אבל החליט לרוץ ולהתפרץ ל 2 מעברי חצייה.

[video=youtube_share;SJJ2WuMVpbw]

מצטער על האיכות הירודה

חפשו את הולכי הרגל במעברי החצייה במיוחד בתנאי גשם וראות לקויה.

נקודה למחשבה - אם ראית את הולך הרגל עוד ממעבר החציה הראשון, ויורד גשם שמרטיב את הבנאדם עד לשד עצמותיו, למה לא לעצור בניחותא ולתת לו לעבור? גם היית נמנע מהסיטואציה הלא נעימה, גם היית עושה לאיש טוב על הלב כי הוא נרטב קצת פחות, וממך היתה נחסכת העבודה של להעלות סרטון ליוטיוב.

תחשוב על זה.

*אני לא מצדיק את הולך הרגל, שיצא, בהעדר מילה טובה יותר, אהבל נוראי, אלא סתם מנסה לתת נקודת מבט אחרת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בזווית של מעבר החציה הראשון לא ניתן לזהות בבירור שזה הולך רגל(בראיה) אלא משהו שזז.

כמובן שאם היה במעבר החציה הייתי עוצר, אבל תבין שהוא רץ מאוד מהר ועוד לפני שהגיע לשפה של מעבר החציה השני הוא כבר חצה אותו.

Miata ND2

פורסם
עוד כוכב מבית היוצא של אלביט:

[video=youtube;9z7IRx-W0Sg]

צולם מהרכב הזה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?474058-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%99-CF-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%93%D7%91%D7%A7%D7%95%D7%AA&p=4569192&viewfull=1#post4569192

ובקשר לכיכר הזאת לא מפתיע בכלל, אני נוהג לשבת במרפסת של הבניין שמשקיף עליה ולצפות על מה שקורה שם. מרתק.

פורסם
בזווית של מעבר החציה הראשון לא ניתן לזהות בבירור שזה הולך רגל(בראיה) אלא משהו שזז.

כמובן שאם היה במעבר החציה הייתי עוצר, אבל תבין שהוא רץ מאוד מהר ועוד לפני שהגיע לשפה של מעבר החציה השני הוא כבר חצה אותו.

אה, אוקיי. פשוט מהתיאור המקורי שלך הבנתי את זה אחרת. נו שוין.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אז למי לתת קרדיט בחתימה?

ענק!

לבתיה, שנתנה את העצה בערב כאשר התקשרה לאשתי לברך אותה לאחר שעברה את הטסט, ואיזה 10 שנים לפני שפגשתי אותה.

עוד כוכב מבית היוצא של אלביט:

[video=youtube;9z7IRx-W0Sg]

בוא קצת למעגל התנועה בנחל הגבורים. 100 מ' מתחנת המשטרה, תנועה של כחולים בהתאם, אבל חיתוך נתיבים ביציאה על ידי 90% מהנהגים בנתיב הפנימי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...