Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חציית כביש באדום , יכל להיגמר באסון!

אפשר לראות את הילדים שחוצים באדום, רצים אל העבר השני,

חלק מהילדים הצליחו לרוץ ולהגיע לצידו השני

ושנים מהילדים חוזרים אחורה

*הנהג היה צריך להאט יותר

נ.ב

בית חולים מאיר חמישים מטר מהאזור

עריכה: זה לא שהעליתי את הסרטון דקה לאחר צילום

אני עם שעון קיץ במצלמה עדיין

עריכה אחרונה על ידי KOBOKOBO
פורסם
-לא סרטון שלי-

*חובה צפייה עד הסוף.

WTF??

מן הסתם שמתם לב שיש באמצע חור של 10 ד'.

הצלם (או מעלה הסרטון) מזדהה בשמו. נדמה לי שניתן לזהות בבירור את מספר הרישוי של הבריון. טוב תעשה המשטרה אם תזמן את שניהם לחקירה לברר בדיוק מה קרה שם, וכן תפעל להחרמת הרשיון של הבריון להרבה שנים, ולפרסום המקרה.

פורסם

מכירים את הנהגים האלה שמאותתים ברגע האחרון ואז מפנים את ההגה כאילו הם לבד על הכביש? אז הנה אחד מהם.

לא מעניין אותו שאני אחריו, לא מעניין אותו שהנתיב לא פנוי, עוקף גם מהימין... העיקר להידחף.

מה עושים כשמתקרבים לפקק בכביש בין עירוני? לא מאבדים דקה ופותחים עוד נתיב על השוליים! (2 מקרים מחוברים):

[video=youtube;tgo-r6x0i4A]

פורסם

הוא רוקן על הנהג חצי מחסנית (באזור הראש והחזה) והנהג עוד מסוגל להרים ידיים ולצאת כאילו לא קרה כלום? מה הולך שם..

עריכה: עכשיו שמתי לב שהוא הזיז את הראש שמאלה (שלו), אבל עדיין נראה שכמה כדורים פגעו בו.

פורסם

אז הנה אני שבועיים עם מצלמת דרך כבר צריך לצערי להראות לכם פה עבריין או מטומטם- לבחירתכם.

[video=youtube;TW_5e-EmQ1I]

העניין הוא שהסקודה צריכה להשתלב בזהירות (כי התנועה מגיעה היישר מכביש מהיר ובמהירות גבוהה) ולא רק שלא השתלבה בזהירות, גם חתכה 2 נתיבים בסיבה לא מובנת, אני בדרך כלל הייתי חושב על דבר כזה ומאט אבל לא דמיינתי שהוא יגיע לנתיב שלי תוך שנייה בערך, התוצאה בלימה מאוד חזקה ואיבוד שליטה קל, הסקודה המשיכה לדהור ולחתוך בהמשך, מהירותי 80 מהירות מותרת 70 בקטע הכביש.

Miata ND2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...