Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

על המשך הקו מחשבה שלך, אם אני בתור אזרח צופה ברכבך עושה עבירה, ובמקרה היתה לי מצלמה ביד (ולמי אין היום בטלפון), ואז הלכתי למשטרה להתלונן כנגדך, מה תעשה אז?!

פורסם

הוא יתבע אותך ותישאר בלי רישיון,הוצאה לפועל,באן מהפורום.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צודק. אסור לפרסם סרטים עם מספרי רכב וזו עברה חמורה על החוק. המשטרה תסגור את האתר הזה ברגעים הקרובים וכל מי שפירסם פה סרטון יוצא נגדו צו מעצר.

אפשר להמשיך הלאה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במקום לערוך את השרשור תחסמו כבר את הילד FXP הזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שלום חברים. לא סיפור גדול, אני פשוט רוצה לוודא שאני לא דביל.

עמדתי בנתיב ימני בצומת T עם כוונה לפנות שמאלה ואז להשתלב בנתיב שמאלי כהכנה לרמזור ירידה לאיילון דרום במחלף ההלכה.

מר בחור 5741111 אלפא רומאו משמאלי, כנראה רצה לחתוך אותי לפני זה ולפנות לירידה לאיילון צפון. ונראה שהפרעתי לו וביציאה מהרמזור נסעתי במקביל איתו.

הוא היבהב לי כמה פעמים, ואז גם צפר ונופף בידיים. עד כמה שאני רואה בוידאו, זכותי המלאה היה לנסוע בדיוק איך שנסעתי ולא ראיתי שאני חוצה נתיבים במקרה.

האם אני טועה ויש טעות מהצד שלי במקרה הזה?

[video=youtube;Bbwpx-jhxI0]

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם

לא יכול לענות לך על זה אבל יש לי שאלה קצת לא קשורה לנושא.

יכול להיות שראיתי אותך באזור רמת ישי? נסעתי ביום ראשון וראיתי ששוטרים הולכים לשיחים בצד הכבישש,שם היה בחור עם חצובה ומצלמה והם דיברו איתו.

ישר חשבתי עלייך :hihi:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לא יכול לענות לך על זה אבל יש לי שאלה קצת לא קשורה לנושא.

יכול להיות שראיתי אותך באזור רמת ישי? נסעתי ביום ראשון וראיתי ששוטרים הולכים לשיחים בצד הכבישש,שם היה בחור עם חצובה ומצלמה והם דיברו איתו.

ישר חשבתי עלייך :hihi:

מעניין, לא, אני ביומיום לא עובר את קו ההלכה צפונה :) שלא לדבר על רמת ישי :)

פורסם (נערך)
...

עד כמה שאני רואה בוידאו, זכותי המלאה היה לנסוע בדיוק איך שנסעתי ולא ראיתי שאני חוצה נתיבים במקרה.

...

אני עובר בצומת הזה כל יום בדרכי הביתה, וגם אני פונה שמאלה בשביל להשאר בהלכה ולא לרדת ימינה לאיילון (אני יורד בהמשך לאיילון דרום).

ברמה החוקית, אין לך מה להתלבט- נהגת כשורה, הנתיב שעמדת בו פונה לנתיב שממשיך ישר ולא פונה ימינה לאיילון. יתרה מזאת, הבחור עם האלפא טיפש כי הוא צריך לימין ומתחיל את הפניה מצד שמאל, אין בזה הגיון בכלל.

מה שכן- ורק בגלל שאני נוסע שם כל יום (ויודע מה הולך בצומת הזה) אני אומר; אם אני רוצה להמשיך ישר על ההלכה לאחר הפניה, אני תמיד פונה בפניה זו מהנתיב השמאלי, בגלל שאני מכיר את הצומת ויודע מה שנעשה אחריה. הרבה פעמים אני מתפתה לפנות מהימני אבל יודע שאצטרך "להילחם" בטפשים נוסח נהג האלפא הנ"ל. לכן אני מתגבר על היצר ונעמד בשמאלי לפני הרמזור, גם אם זה אומר שאני עומד מאחורי כמה רכבים והנתיב הימני פנוי.

מה שנקרא, תהיה חכם ולא רק צודק (כאמור, צריך להכיר את הצומת בשביל לעשות את זה).

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם

מה שכן- ורק בגלל שאני נוסע שם כל יום (ויודע מה הולך בצומת הזה) אני אומר; אם אני רוצה להמשיך ישר על ההלכה לאחר הפניה, אני תמיד פונה בפניה זו מהנתיב השמאלי, .

נכון, היום היה מקרה נדיר שאני הייתי בנתיב הימני, מכיוון שיצאתי מרחוב אהליאב, היו כבר רכבים משמאלי, לא היה נכון להידחף, וגם מישהי יצאה מרחוב הבונים וונעמדה 90 מעלות לתנועה על מנת להיות בנתיב השמאלי וכמובן תקעה את התנועה עד לא התיישרה עם הכיוון. טוב אז אני רגוע.

מלא להבהב באורות, אבל הוא גם צפר באגרסיביות כאילו הוא צודק. :)

פורסם

זה שהוא לקח בסוף ימינה זה סיפור אחד, אבל נראה כאילו שאתה גולש/עובר לנתיב השמאלי ביותר די מהר לאחר סיום הפניה.

אני מניח שהוא כבר היה מאחוריך בשלב זה, אבל אולי עברת קצת קרוב מדי אליו?

פורסם

מקובל שאם אתה יודע שאתה צריך לפנות אחרי פנייה עם שני נתיבים שמאלה/ימינה, לבצע את הפנייה מראש בנתיב המתאים בכדי לחסוך מצב כמו שקרה לך שבו יוצרים איקס אחרי הצומת בניסיון להשתלב - לא מקובל בארץ מהניסיון שלי, אבל זה מה שההיגיון הפנימי שלי אומר (וגם מה שהמורה נהיגה שלי לימד, כן כן, המורה נהיגה שלי לימד גם לנהוג ולא רק לעבור טסט)

פורסם
ולא ראיתי שאני חוצה נתיבים במקרה.

לא חצית נתיבים, אבל עברת נתיב החל מ-00:20 בערך.

אבל לא נראה שיש בעיה כלשהי עם המעבר נתיב שלך.

לא נראה ככה, אם אתה היית טועה הוא לא היה צריך לעבור על אי התנועה כדי לפנות ימינה.

הוא טעה והיה צריך לקחת את הנתיב הימני (שבו אתה היית) ומיד לאחר הפנייה לעבור עוד נתיב ימינה ולהשתלב מאחורי ההונדה השחורה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...