Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהופך את הנהג בנתיב השמאלי לעבריין הוא העובדה שהנהג מימין עצר - מה שמחייב גם אותו לעצור, בכלל בלי קשר לכך אם ראה או לא ראה את הולך הרגל על המפרדה.

מצב שבו רכב עצר צריך להדליק נורה אדומה שאולי יש הולך רגל החוצה מימין!

כפי שכתבתי קודם - הולך הרגל הוא טיפש, וזאת ב-understatement.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העליתי בעבר צילום של נהג בג'יפ שעשה סלאלום מהנתיב הימני לשמאלי (כי חנתה משאית בנתיב) וחזרה (כי אני עצרתי להולך רגל, אז הוא שבר ימינה ונתן גז) וכמעט דרס את ההולך רגל.

כששאלתי אותו ברמזור התשובה הייתה "כן כי אני באמת אחכה שהוא יסיים לעבור" :shock:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
"אתה פושע, אתה טרוריסט, אותך למשטרה!" :lol:

אכן תגובה עניינית.

ראוי שהמשטרה תטפל בעבריינים מסוג זה. מדובר בעבירה חמורה, בגלל התוצאות החמורות שעלולות להגרם בגללה. להולך הרגל בצילום הרבה יותר מזל משכל. גם לנהג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כן, לא, אולי, ייתכן, אפשרי.

אני מעלה, ביקשו לעשות אוסף מסודר, סידרתי באורך של עד 6 דקות לחלק, הכנסתי את כל החלקים לאותה הודעה, עשיתי אינדקס ככה שאם מישהו רוצה לראות רק קטע מסוים ידע לאן לדלג, הכנסתי אזהרה על כל קטע ארוך, ובתיאורים של קטעים ארוכים אני כותב גם את הזמן שבו האירועים קורים בסוגריים.

יש עוד טענות?

אתה לא רוצה אל תקרא, אל תפעיל, תדלג להודעה הבאה, לכן הכל נמצא בהודעה אחת, להקל עליך אם תרצה לדלג לחלוטין על זה.

אגב בנושא "האם מישהו צופה בזה?" התשובה היא שלאוסף האחרון יש 73 צופים לחלק הראשון, ו-20 לחלק השני והשלישי כל אחד.

לשאר הסרטונים יש בין 16 ל-200 צפיות.

אז המסקנה היא כן, יש מישהו שצופה בזה.

חביבי אני רושם הכל, אתה יודע כמה קליקים בגלגלת של העכבר אתה כבר חייב לי?!

נסה קורס פיסול בחרס או משהו...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

m3x7r3m3

אמנם אתה משקיע המון בכתיבה ובעריכה של הסרטונים, אבל מה שאתה עושה שקול להצגת סרט אילם שלצידו מונחת ערימת דפי תסריט.

אני מניח שככה הרבה יותר קל ונוח לך לפרסם את הסרטונים, אבל לי לפחות (ונראה שלעוד כמה אנשים פה) לא ממש מושך לצפות בהם.

בהתחלה כן צפיתי קצת במה שהעלית , אבל מאז שהחלו המגילות, אני כבר מוותר מראש.

קח את זה כביקורת בונה.

אני למשל בסרטונים שפרסמתי הוספתי כיתוב וסימונים על גבי הסרט, הקפאתי את התמונה או עשיתי הרצה מהירה אם צריך , הכל כדי שהסרטון יזרום, לא ישעמם, ויקל על הצופה להבין מי העבריין ומה העבירה עם כמה שפחות מלל.

אין צורך באמת לתאר את כל ההתרחשות, הצופים יבינו בעצמם רק עם 10% מהמידע שאתה כותב.

ודבר נוסף, אני משתדל שלא להעלות כל עבירה שאני מצלם.

אגב, אין באמת חובה להוסיף כיתוב כחלק מהסרט כמו שאני עושה בעורך הסרטים.

אתה יכול לייצר קובץ כתוביות טקסטואלי ולצרף אותו לסרט שלך ב YouTube, כך תוכל גם לשדרג את הסרטים הקודמים שלך (ואני מעריך שיהיה לך זמן לזה [emoji6])

פורסם
חביבי אני רושם הכל, אתה יודע כמה קליקים בגלגלת של העכבר אתה כבר חייב לי?!

נסה קורס פיסול בחרס או משהו...

תביא לי בפרטי כתובת אני אשלח לך Microsoft Basic Optical חדש.

אגב אתה יכול גם להשתמש בכפתור Page Down, יגלול למטה מהר יותר.

m3x7r3m3

אמנם אתה משקיע המון בכתיבה ובעריכה של הסרטונים, אבל מה שאתה עושה שקול להצגת סרט אילם שלצידו מונחת ערימת דפי תסריט.

אני מניח שככה הרבה יותר קל ונוח לך לפרסם את הסרטונים, אבל לי לפחות (ונראה שלעוד כמה אנשים פה) לא ממש מושך לצפות בהם.

בהתחלה כן צפיתי קצת במה שהעלית , אבל מאז שהחלו המגילות, אני כבר מוותר מראש.

קח את זה כביקורת בונה.

אני למשל בסרטונים שפרסמתי הוספתי כיתוב וסימונים על גבי הסרט, הקפאתי את התמונה או עשיתי הרצה מהירה אם צריך , הכל כדי שהסרטון יזרום, לא ישעמם, ויקל על הצופה להבין מי העבריין ומה העבירה עם כמה שפחות מלל.

אין צורך באמת לתאר את כל ההתרחשות, הצופים יבינו בעצמם רק עם 10% מהמידע שאתה כותב.

ודבר נוסף, אני משתדל שלא להעלות כל עבירה שאני מצלם.

אגב, אין באמת חובה להוסיף כיתוב כחלק מהסרט כמו שאני עושה בעורך הסרטים.

אתה יכול לייצר קובץ כתוביות טקסטואלי ולצרף אותו לסרט שלך ב YouTube, כך תוכל גם לשדרג את הסרטים הקודמים שלך (ואני מעריך שיהיה לך זמן לזה [emoji6])

תוכנת העריכה שאני משתמש בה (AVS Video Editor) לא תומכת בהקפאה או הרצה מהירה של קטע (או שלא מצאתי את זה עדיין).

אם יש לך המלצה על תוכנת עריכה אחרת אני אשמח.

אגב מה שאני מעלה זה אפילו לא עשירית מהעבירות שאני מצלם :shock:.

לא סתם רוב העבירות מתרכזות על פחות או יותר אותם מקומות, אותם קטעי כביש, מתוך 60 ק"מ של נסיעה לכל כיוון.

שאר העבירות הן הרבה יותר "סטנדרטיות" (שזה כואב לי לכתוב דבר כזה על עבירות תנועה).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הוחלפה ב-DVD Maker ב-Windows 7, אבל הבעיה היא שהיא לא תומכת בקבצי MOV.

אתה ממיר את כל הקטעים לפני שאתה מחבר אותם?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כן תומך ב mov.

שים לב שמדובר בגרסה שמותקנת כחלק מחבילת

Windows live essentials 2012

בעת גרירת הקובץ לתוכנה, היא מבצעת המרה לפני שתוכל להתחיל את העריכה.

אני גורר כמה קבצים ביחד, והולך לשתות קפה בינתיים.

פורסם

אוקיי אז הוא תומך בגרירה אבל לא דרך Add items

אני אנסה לאוסף הבא :)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...