Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל הוא לא מופיע בסרטון בגלל שהוא שכח לאותת.

הוא מופיע בסרטון בגלל שהוא עקף את כל הרכבים שהיו בנתיב הימני דרך הנתיב השמאלי, ואז חזר לנתיב הימני בשביל לפנות ימינה.

פורסם

אז האוטובוס עצר לא ליד התחנה ובזבז לך דקה (!!!) מהחיים. אז מה?

זו אולי הפעם העשרים שזה נכתב פה, אבל בצדקנות שלכם איבדם כל טיפה של פרופורציה, וזה הולך והופך לגרוע מיום ליום.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני נהג סבלני, שלא תבין אותי לא נכון, אחרת לא הייתי ממתין בתור הארוך לפניה ימינה( בקטע אחר בסרטון)

בדרך כלל יש מכוניות בתחנה שמונעות מהאוטובוס להכנס למפרץ, אך מדי פעם אין.

לנהגים יש כבר הרגל מגונה לחסום את הנתיב ולא להכנס למפרץ גם כשהוא ריק.

הדקה הזאת לא באמת קריטית, אלא העובדה שיש מפרץ במיוחד עבור האוטובוס, והנהגים בכל זאת חוסמים את הנתיב שלא לצורך.

פורסם

אומנם לא מפה (מברזיל), אבל עבודה מרשימה של השוטרים.

[h=1]מרדף משטרתי אחרי חמוש על קטנוע [/h][h=2]מצלמה שהייתה מותקנת על קסדתו של אחד השוטרים הצליחה לתעד את המרדף המסוכן אחרי השודד החמוש, שניסה להימלט בדרכים מסוכנות במיוחד[/h]http://news.walla.co.il/item/2799329

פורסם

יש בכבישים אנשים מוזרים, מוזרים מאוד וגם מסוכנים:

1. המקום הטבעי של קטנוע לעקיפה - מדרכה.

2. נהגת מסוכנת ומטומטמת:

סיבוב פרסה קרוב מידי לצומת, על קו לבן כפול עם חסימת נתיב נגדי.

יופי נחמה.

3. שלוש דקות אומללות משיעור נהיגה בירושלים.

אחר כך לא מבינים איך מופיעים נהגים גרועים על הכבישים - הוותיקים "מלמדים" אותם איך צריך להתנהג בישראל בכביש.

- מאזדה 3 בסדר, אחריה טנדר עוקף אותי ותלמיד נהיגה (לא הייתי מעלה את זה אם לא היה המשך)

- זכות קדימה לא נותנים לתלמידי נהיגה (פוקוס נתקעת מסיבה לא מובנת מול רכב הלימוד)

- סוזוקי עוקפת אותי ואת התלמיד נהיגה ועולה על אי תנועה מצוייר (כמעט על אי תנועה פיזי)

- טויוטה "בבון ישראלי" עוקף אותי ואת התלמיד בנתיב נגדי לא פנוי ודוחף 2 מכוניות מהנתיב

- הונדה ג'אז יוצאת מהחניה דווקא מול האף של התלמיד (זכות קדימה זה לחלשים)

וכל זה ב-3 דקות!

והתלמיד נוהג בקצב טוב וממש בסדר.

למה להתעלל בו?

[video=youtube;rprOD-nZ_hw]

פורסם
יש בכבישים אנשים מוזרים, מוזרים מאוד וגם מסוכנים:

1. המקום הטבעי של קטנוע לעקיפה - מדרכה.

2. נהגת מסוכנת ומטומטמת:

סיבוב פרסה קרוב מידי לצומת, על קו לבן כפול עם חסימת נתיב נגדי.

יופי נחמה.

3. שלוש דקות אומללות משיעור נהיגה בירושלים.

אחר כך לא מבינים איך מופיעים נהגים גרועים על הכבישים - הוותיקים "מלמדים" אותם איך צריך להתנהג בישראל בכביש.

- מאזדה 3 בסדר, אחריה טנדר עוקף אותי ותלמיד נהיגה (לא הייתי מעלה את זה אם לא היה המשך)

- זכות קדימה לא נותנים לתלמידי נהיגה (פוקוס נתקעת מסיבה לא מובנת מול רכב הלימוד)

- סוזוקי עוקפת אותי ואת התלמיד נהיגה ועולה על אי תנועה מצוייר (כמעט על אי תנועה פיזי)

- טויוטה "בבון ישראלי" עוקף אותי ואת התלמיד בנתיב נגדי לא פנוי ודוחף 2 מכוניות מהנתיב

- הונדה ג'אז יוצאת מהחניה דווקא מול האף של התלמיד (זכות קדימה זה לחלשים)

וכל זה ב-3 דקות!

והתלמיד נוהג בקצב טוב וממש בסדר.

למה להתעלל בו?

[video=youtube;rprOD-nZ_hw]

סרטון אחרון, במקרה של חלק מהעוקפים, היה יכול להיות לא נעים להיפגש איתם בכביש ערבה. לגבי האישה בסוף הסרטון, היא בכלל הסתכלה לפני שחצתה את מעבר החצייה?

פורסם

^ למה אתה מצטט את כל הודעתו של זה שמעליך?!

נדב - גם הולכת הרגל ממש בסוף הסרטון האחרון נראה שלא טרחה להסתכל לפני שהתחילה לחצות (ועוד טיפה לפני מעבר החציה).

פורסם

נדמה לי שזה תקף רק אם היא מביעה כוונה לחצות. מה שאכן נראה ככזה.

אבל אם זה לא היית אתה אלא מישהו אחר כמו אלו שעקפו קודם לכן בסרטון, זה היה יכול להיגמר אחרת.

פורסם (נערך)

תום, סליחה, מדובר בהרגל מגונה מתקופת FXP הארורה.

נדב, זה רק עניין של זמן עד שהיא תידרס וזה לא פעוט בכלל. אני נתקל במקרים כאלו כל הזמן, האנשים האלה חיים בעולם משלהם. כשחוצים כביש, צריך להסתכל לא רק לפני החצייה, אלא גם תוך כדי.

בעבר, לאחר שסיימתי לחצות מעבר חצייה בתור הולך רגל, הסתכלתי לאחור וראיתי ילד בן 14 שעומד לחצות בדיוק את אותו מעבר החצייה והיה עסוק בטלפון, מיד הרגשתי אחריות לבדוק אם המעבר נקי בשבילו, כדי לוודא שהוא לא ידרס חלילה (בצעתי את הבדיקה שהוא אמור היה לבצע) וזהיתי מכונית מתקרבת לשם שלפי איך שהיא נסעה, לא התכוונה לעצור. צעקתי לו ומנעתי כאן תאונה. אחר כך הוא הודה לי.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם
נדב, זה רק עניין של זמן עד שהיא תידרס וזה לא פעוט בכלל. אני נתקל במקרים כאלו כל הזמן, האנשים האלה חיים בעולם משלהם. כשחוצים כביש, צריך להסתכל לא רק לפני החצייה, אלא גם תוך כדי.

ברור שזה לא פעוט אבל בהמשך למה שקרה קודם, כהשוואה לעבירות שבוצעו, זה נראה כפחות חשוב.

אתה לא צריך לשכנע אותי לגבי איך עוברים, כבר ניצלתי לא מעט פעמים מפגיעת מכונית כי אני מסתכל לפני ותוך כדי.

רק חבל שבארץ יש זכות קדימה לרכב או לבריון לפני שיש זכות להולך רגל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...