Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ישארו סרטונים "איכותיים" עם פואנטה שאייל נותן דו"ח לאיזה ערס או פעלולים בסגנון אמא רוסיה. זה בידור.

עם כל הכבוד לצלמים, תפסתם מישהו עבר באדום והצומת היתה פנויה אז הוא עבריין, אבל מה זה מעניין אותי כצופה?

אם הוא עבר באדום וכמעט נכנס במישהו (כמו בסרט האחרון), זה כבר סיפור אחר.

......

פורסם

אנחנו לא מחפשים בידור - אנחנו מחפשים דביליים ע"פ כותרת השרשור, משמע פועלים ע"פ חוקי הפורום. חציית צומת באדום היא עבירה קטלנית ובטח ובטח כוללת את המונח "דביל".

היה ומישהו משתעמם הוא מוזמן לא להפעיל את הסרטון או לצאת מהשרשור - אני קורא לצלמים להמשיך להעלות את כל הסרטונים של כל הדביליים, עד שתתקבל הנחיה אחרת ממנהלי הפורום, אם תתקבל.

איחלתי למשתעממים בהצלחה במציאת סרטונים לא משעממים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אנחנו לא מחפשים בידור - אנחנו מחפשים דביליים ע"פ כותרת השרשור, משמע פועלים ע"פ חוקי הפורום. חציית צומת באדום היא עבירה קטלנית ובטח ובטח כוללת את המונח "דביל".

היה ומישהו משתעמם הוא מוזמן לא להפעיל את הסרטון או לצאת מהשרשור - אני קורא לצלמים להמשיך להעלות את כל הסרטונים של כל הדביליים, עד שתתקבל הנחיה אחרת ממנהלי הפורום, אם תתקבל.

איחלתי למשתעממים בהצלחה במציאת סרטונים לא משעממים.

קודם כל, זכותך להעלות לפה מה שמתחשק לך כל עוד זה לא נוגד את חוקי הפורום. בחוקי הפורום אין התייחסות לשאלה "מיהו דביל?" ככלל ולשרשור הזה בפרט, כך שאין קשר לחוקי הפורום.

ולנושא - כשאתה משתמש במילים "קטלני, מסוכן" ומעלה סרטון שחוץ מלעבור על החוק אין בו שום אלמנט של סכנה או פואנטה, לדעתי זה חוטא למטרה.

ברצינות עכשיו, אתה באמת יושב לצפות בסרטונים של אנשים עוברים נתיב בלי לאותת, עוברים באדום כשהצומת ריקה וסתם מעכבים את התנועה להנאתך? זה לא משהו שאתה רואה כל יום שאתה מרגיש צורת לפנות לזה מזמנך ולצפות בזה במחשב?

אם כן, לבריאות. אבל אז צריך לשנות את הכותרת ל"עבירות תנועה יומיומיות מוקלטות + דיון".

גם אני מאד שמח שאין פה סרטונים כמו ברוסיה, אבל גם אין טעם להעלות סרטונים חסרי פואנטה כמו אוטובוס שחוסם נתיב לחצי דקה או מישהו שעובר באור אדום צומת ריקה ב3 בלילה. חוץ מהרגשת הנקמה של המעלה "הנה, כולם לראות איך תפסתי את המניאק" אין פה שום דבר ששווה צפייה.

כמובן שזכותכם לא להסכים, אבל כאחד שבתחילת ימי השרשור היה עובר על כל הסרטים והפסיק כי ב90% אין שם באמת מה לראות אני חושב שצריך לכתוב את זה וכנראה שאינני היחיד שחושב כך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וחוץ מזה מעבר בחצי שניה הראשונה של רמזור אדום אפילו פחות מעניין ממעבר באדום מלא בצומת ריקה ב3 בלילה. (כמובן שזאת עבירה אבל היא משמעותית פחות מסוכנת)

פורסם

דביל שצץ לי מהשוליים הימניים!

ונכנס לי מקדימה, לאחר מכן מנסה לעקוף/להשתחל לצד שמאל,

הוא מוותר ומחליט לחזור ל"דרך הרעה" ולעקוף מהשוליים, המאוד צרות יש לומר!

[video=youtube;tedj2vu9-wE]

פורסם

להלן שני דבילים בסרטון אחד שיכל להיגמר בתאונה קטלנית ומיותרת לגמרי (החלק הרלונטי מתחיל ב 00:26):

[video=youtube_share;7IlbVKKydLU]

פורסם

בסרטון הראשון הצם מראה חוכמה, מרחיק עצמו מהסכנה.

השני מצטרף יפה לסרטוני כביש הערבה, מפחיד יותר מרובם. נראה כאיזו תחרות של מטורפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...