Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר. זוג חברים חזר מביקור בארה"ב וביקר במפעל השוקולד של היצרן הידוע. כמובן שבסוף עוברים בחנות המפעל והם חזרו עמוסים בשלל ממוצריו. במשך כשבוע טעמתי 4 מוצרי שוקולד שונים של הרשי וממש לא התלהבתי; כבר בפתיחת האריזה ניבהלתי מהריח של השוקולד (חשבתי בהתחלה שהמוצר מקולקל). אבל לכולם היה ריח כזה. הטעם לא היה משהו מדהים ואפילו די הזכיר את אותו הריח המוזר. דבר נוסף - לא מצוין אחוז מוצקי הקקאו בשוקולד.

מהי דעתכם האישית לגבי השוקולד הזה? הוא בכלל נמכר בארץ? יש ייבוא שלו?

אני אישית חושב שהמוצרים האירופאים/ישראלים טובים יותר.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איכשהו נקלעתי למצב שהשוקולדים בימינו לא טעימים לי

כולם,הכל כולל כולם, תוצרת הארץ ותוצרת חוץ

זה כולל גם את החטיפים (כיפף,טעמי,פסק זמן, טוויסט,מארס,באונטי,טורטית)

כאילו הוסיפו להם טעם של פלסטיק, כמו שתיארת - מריחים את זה בפתיחת האריזה

אפילו הטובלרון אינו כמו פעם אבל הוא עדיין נסבל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הרשי'ס זה שוקולד באיכות מהנמוכות שיש. שוקולד פרה סטנדרטי הוא שתי רמות מעליו. בכל מקרה שוקולד טוב חייב להיות טרי.

שוקולד טרי זה שוקולד מבריק.

ככל שהוא יותר משנה את צבעו ללבן ואת המרקם שלו לפריך, ככה הוא ישן יותר.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

השוקולד היחיד שאני באמת נהנה ממנו הוא לינדט 90%. טוב, גם 85% הולך. פשוט תענוג.

לגבי הרשי: אני זוכר שלפני 15-20 הוא נמכר בארץ, אבל אני חושב שהפעם האחרונה שבה באמת ראיתי אותו היתה כשביקרתי במפעל שלהם לפני 12 שנה. כמובן שאין מה לדבר על הטעם, אני כבר לא זוכר אותו.

מה שכן אני יכול לומר זה שעדיף לבקר במפעל של עלית בנצרת. הייתי שם בזמן שירותי הצבאי - יצאנו כל המדור ליום כיף.

בניגוד למלכודת התיירים האמריקאית של הרשי, במפעל של עלית - נכון לפחות לתקופה שבה ביקרתי בו - אתה אשכרה מסתובב על פסי הייצור, רואה את העשייה מהנקודה שבה היא מתרחשת וכבונוס הם אשכרה מרשים לך לאכול ממה שאתה רוצה כאוות נפשך.

מה זה, אריזת טעמי סגורה ומוכנה למשלוח? תביא, תביא :twisted:

הופה הופה, הנה עוגת הבית שבדיוק יצאה מהתנור! פרגן לחבר'ה כמה פרוסות :yum:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בנוסף, לאמריקנים יש חיך שונה בכל הקשור לשוקולד ולדברי מתיקה באופן כללי,

וזה במקרים רבים טעם שנתפס כבלתי נסבל בארץ.

שלא לדבר על רשימת המרכיבים, אללה יסתור.

תמיד, בלי יוצא מן הכלל,

יתגנב לשם איזה סירופ תירס, מוצר מעובד נוסף שמקורו בתירס,

איזה צבע מאכל לא קשור לכלום, עוד משהו שהיה פעם תירס, וכו'.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הרשי'ס זה שוקולד באיכות מהנמוכות שיש. שוקולד פרה סטנדרטי הוא שתי רמות מעליו. .

הדבר היחידי שמעניין בשוקולד שלהם זה רוב החלב מגיע מהאיימישים

אייל

פורסם

שוקולד טוב נהיה יקר, וחבל!

חפיסת דסקלידס הבלגי שנמכרה בסניף באבן-גבירול עלתה לפני זמן לא רב 13 ש"ח, היום זה כבר 20ש"ח או יותר.

לעלית יש מנהג לחרב כל חברה שהיא קונה, ככה היה עם ורד הגליל והאינטרמצו המעולה בשנות ה 80, וככה עכשיו עם מקס ברנר

שרחוק מאוד מהאיכויות הפנטסטיות שהיו לו בשנות ה 90, ברמה גבוהה אפילו מגודייבה.

פורסם

הוא באמת ברמה מאד נמוכה, הרבה פעמים הוא אפילו לא מכיל חומרים מסויימים או מכיל חומרים אחרים ששוקולד בהגדרה לא יכול להכיל (לא משהו לא בריא או בכיוון).

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

השוקולד שלהם לא משהו, גמני בדעה כזו. עם זאת - טיפות השוקולד והעיצובים עושים נחמד לדור הצעיר שמקבל אותן מתנה.

א-ב-ל הביקור במפעל של הרשי הוא חוויה שנהניתי ממנה: קרונית כמו באתר דיסני שנוסעת במפעל, החנות היא חוויה בפני עצמה עם סדנאות יצירה ועיצוב, ובכלל - כל העיר שיש שם נקראת הרשי ע"ש המפעל ששטחו עצום, וכנראה יש מי שצורך מוצרים שלהם.

אני מתלבט השאלה מה פחות טוב (או תכלס - גרוע יותר) : השוקולד שלהם או הקפה בארה"ב.

הכי מומלץ לקחת חבילת שחור מהבית, כי אין שם משהו כזה ולא מתקרב אליו. לגבי נס קפה - הפתרון היה להכנס לסופר בו יש טחינת קפה עצמאית (יש הרבה כאלו) ולנסות אונליין תערובת של כמה סוגים. שילוב וניל עשה טוב לטעם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

שוקולדהרשי באמת מזעזע, הפופולריות שלו לא מסתדרת עם יכולתם של האמריקנים להפיק קינוחים מושחתים ברמה גבוהה וכמה מהעוגות והגלידות הטובות שיש (ביחס למוצרים תעשייתיים, כמובן, לא מדבר על הקונדיטור הבודד). ככה זה, עם אחד חזק בסטייקים, אחר חזק בשיפודים...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
שוקולד טוב נהיה יקר, וחבל!

צר לי שאני נשמע כמו פרסומת מהלכת, אבל השוקולד שנמכר תחת המותג "שופרסל"

הוא מ-ע-ו-ל-ה.

הסיבה הפשוטה: באותיות הקטנות כתוב שהוא מיוצר על ידי frey בשוויץ.

frey הוא אחד היצרנים היותר מוצלחים מבין יצרני הענק שם (יש יצרנים קטנים יותר וטובים יותר, כמובן).

הכי קטע: 5 ס"מ ליד מוכרים שוקולד שכתוב עליו בגדול "frey" במחיר כפול עד משולש.

בדיוק כמו הדבש של עמק חפר, שעולה X שקלים עם התווית של עמק חפר,

X מינוס כמה שקלים עם התווית של שופרסל, ו-X מינוס עוד כמה שקלים

עם התווית של "יש", ובכלל הוא מופיע תחת עוד 2 תוויות נוספות. הזוי!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

השוקולד האירופאי הרבה יותר טעים מהרשיז, אם זה לינדט, תוצרת פררו וכמובן מילקה.

אחותי חזרה מניו יורק והביאה איתה כמה מיניאטורים של הרשיז בשני חבילות מיקס. השוקולד שלהם יותר טעים מעלית לדעתי אך נחות מהאירופאים.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תוכן חדש...