Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לינדט של היום דירדר לרמות קרובות לפח אשפה

פלסטיק, הזכרנו זאת?

הכל תפל, קינדר, פררו, מילקה, קודור, מוצארט, גודיבה ואפילו השוקולד האורירי עם האריזה התכלת וגאדדד איך אתם אומרים שהשל (מילה חדשה בעברית) שופרסל טוב?! זה מחק חום!

יום יבא ואני יגלה מה השתנה בשוקולדים שנהיו דוחים וסותמים במקום להשאיר טעם של עוד ועוד רק היום מחר דיאטה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
קודם כל, שוקולד לבן הוא כן שוקולד בהגדרתו, יש בו כל המרכיבים למעט אבקת קקאו, שהוצאה בזמן התהליך ולכן צבעו לא חום או כהה.

דבר שני - מישהו מכם מכיר את ה- Ovomaltine?

צדיק! יש צדיק בפורום!

שוקולד ovomaltine זה השוקולד הכי טעים בעולם. בגלקסיה. ביקום!

מביאים לי פעם בשנה משוויץ, בערך. אם אני אגלה את זה בארץ, הלך על הדיאטה.

(אני מדבר על שוקולד ovomaltine, לא על משקה-הדגנים-שדומה-לשוקו)

2813912844_15eba2a443.jpg

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כן.

אמנם דיברתי על כלל מוצרי Ovo ובעיקר על המשקה (עליו גדלתי), אבל השוקולד שלהם הוא הדבר הכי טעים בעולם, פחות או יותר, ואם היו "מגלים" אותו בארץ - הלך על עלית ושאר היצרנים... (וכאמור על הדיאטה שלך 8) )

פורסם

מי נוגע באיזשהו מזון תוצרת ארה"ב ? על הניר היו צריכים להיות מטבח נפלא של תערובת אירית (סטו),גרמנית, יהודית ואיטלקית. בפעל זאת מעבדת הגועל הכימי הכי גדול שיש.

שוקולד פריי הוא של מיגרו, רשת הסופרים הגדולה בשוייץ והוא הכי בסיסי.

בארץ משתלט הפררו - קינדר ,באצ'י,כדורים. איטלקי מצויין יקר מדי כי לא מייצר טבלאות פשוטות.

קדבורי מגאנה - ארץ מטעי הקקאו - נפלא. בקשו מעובד גנאי שחוזר מחופשה.הפשוט - לא האגוזים או ה- all fruit.

פורסם

נדמה לי שנתקלתי לפני שנים בייבוא מקרי של המשקה Ovomaltine בארץ,

או בחיקוי של מיגרו - eimalzine. אבל יכול להיות שאני טועה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הרשי׳ס אכן שוקולד ברמה נמוכה.

למקד ברנר שהוזכר קודם אכן יש הברקות לא רעות פה ושם (החביבה עלי זה הפקאנים מצופים שוקולד וקקאו) אבל גודייבה בכמה רמות מעל.

ללינדט גם יש שוקולדים מצויינים (לבן וחלב ממולא מוס).

לגבי הקפה האמריקאי, אכן חרא קפה וסטארבקס דוגמא מצויינת לכך- האספרסו שלהם בעקביות שרוף וחמוץ עם טעם של גחל.

הנספרסו שלי מפיק קפה הרבה הרבה יותר טוב, בכל ווריאציה.

סטארבאקס זה איכסה, זה למה יש Coffee bean, קפה מעולה. גם ברשת תחנות הדלק ARCO יש חנויות נוחות AmPm ולהם יש קפה מצויין.

אם אני נתקע רק בסטארבאקס אז אני מזמין black eye שמגיע עם 2 שוטים של אספרסו בכוס רגילה עם קפה עד הקצה.

זה עוד סביר.

פה שתיתי קפה טורקי יותר טוב מהארץ, פתאום העלית והלנדוור לא טעימים, אני קונה בסופר של ארמנים, קפה מאוד כהה טחון דק דק. שחור אסלי עם טעם חזק.

haters will hate

פורסם
מי נוגע באיזשהו מזון תוצרת ארה"ב ? על הניר היו צריכים להיות מטבח נפלא של תערובת אירית (סטו),גרמנית, יהודית ואיטלקית. בפעל זאת מעבדת הגועל הכימי הכי גדול שיש.

שוקולד פריי הוא של מיגרו, רשת הסופרים הגדולה בשוייץ והוא הכי בסיסי.

בארץ משתלט הפררו - קינדר ,באצ'י,כדורים. איטלקי מצויין יקר מדי כי לא מייצר טבלאות פשוטות.

קדבורי מגאנה - ארץ מטעי הקקאו - נפלא. בקשו מעובד גנאי שחוזר מחופשה.הפשוט - לא האגוזים או ה- all fruit.

מסכים שהשוקולד של הרשי הוא מוצר נחות, אבל גם זה מוצר אמריקני ובכלל לא רע. חבל שלא מייצרים בארץ את כל הטעמים:

images?q=tbn:ANd9GcRtHMIVR9Wq_SqK7l-j_lsts1b6PL-cZ1jrHit747SM_3TuCIR5cg

ואם מדברים על מטבח אמריקני, יש גם דברים טעימים ולא יקרים: הזדמן לי לאכול ב- pappy's smokehouse ב- St. Louis . http://pappyssmokehouse.com/

אכלתי את ה- Big Ben (אבל לא לבד) , מי שראה את הסדרה Man vs. Food יודע על מה מדובר.

העיר הזו גם מצטיינת בכמות מבשלות הבירה הקטנות שבה. אחת לדוגמא היא http://schlafly.com/ . לא חייבים לשתות Bud Lite !

פורסם

השוקולד של FREY טוב מאוד. מעדיף אותו על הלינדט המקביל, והוא גם עולה 40% פחות (משהו כמו 11 ש"ח מול 16 ש"ח - הלינדט זה שוד).

מה שכן, ללינדט יש את הדבר הבא:

lindor_lindt_truffles.jpg

זה אחד הדברים הכי טעימים שהמין האנושי מכיר.

היה מבצע בטיב טעם לחברי מועדון של קופסה ב19.99, במקום 33 ש"ח בדרך כלל. קופסא כזו זה 200 גרם שוקולד - כלומר יותר זול מסתם שוקולד שלהם. קניתי 7.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...