Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא מהמפתח שרשרת צריך להיזהר כי אם הפילטר עקשן בפתיחה המפתח הזה פשוט ייעקם את הפילטר ויימעך ויעוות אותו והוא פשוט עלול להיגזר באמצע, מניסיון אישי על פילטר בדייהו רייסר. באותו הרגע לא הייתה ברירה ומה שנישאר לעשות זה לתקוע מברג ארוך דרך הפילטר ולסובב. בקיצור, הרבה ליכלוך נישפך שם מהפילטר.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא מחוזק כלכך חזק שאני יצליח עם היד ?

אגב מה השלבים בטיפול ? ניקוז השמן, החלפת פילטר שמן ואז הוספת שמן מנוע ?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

תנקז שמן מנוע

תחליף פילטר שמן

תמלא שמן מנוע, בדוק מפלס שאתה נמצא על מקסימום.

הנע את המנוע ל10 שניות וכבה.

בדוק שוב מפלס שמן מנוע ותוסיף את הכמות שהפילטר שמן ספג.

קובי

פורסם

נתקלתי בפילטרים שהיו סגורים כל כך חזק, שאי אפשר היה לפתוח אותם עם שום מפתח רגיל. המפתחות הרגילים היו רק מעקמים אותם.

אפילו פעם אחת ממש נתקעתי עם זה.

רוקנתי את השמן, ואי אפשר היה לפרק את הפילטר. חיררתי והרסתי אותו לחלוטין, והוא עדיין לא יצא. והרכב תקוע.

בסוף חבר מכונאי הצליח לפרק אותו, במאמץ רב, ואת הקללות שלו אני זוכר עד היום, זה היה לפני הרבה שנים.

זה כמובן לא אמור להיות כך. זה קורה כשבסגירה מפעילים כוח מעבר לנדרש ומשתמשים בכלי עם ידית ארוכה.

פורסם

+- כמה שמן אמור להיכנס ברנו קליאו ?

אני הבנתי מחבר שאני שם קודם +- 3 ליטר ואז מדליק את הרכב ורואה על המד כמה יש או על המדיד שמן הצהוב.

שוב, תודה רבה לכם !

FRANCE

פורסם

מתוך ניסיון של עבודה ל רנו קליאו הי"ד, שהחתימה שלי מתארת את מהלך הגעה לפילטר:)

הכלי היחידי שמאפשר הגעה לפילטר הוא זהattachment.php?attachmentid=94919&d=1189645218

נדמה לי אם אני זוכר נכון שהגישה היא מלמטה, והפילטר נמצא מאחורי סעפת הפליטה.

יש מפתח ריבועי מיוחד לפתיחת בורג הקרטר בצרפתיות, כל חנות כלי עבודה מחזיקה אותו.

בקשר לקוילים של הפלג, אתה תצטרך ביטים של כוכב על מנת לפרק את הסליל הצתה. לא תוכל לעבוד עם אולר ביטים, אתה חייב ביטים עם ידים מאריכה לראצ'ט.

תזהר לא לעבוד על אוטו חם, כי אתה תגמור כמוני עם 4 צלקות על הזרועה.

בלי שום קשר תקרא את הפרסום שלי על טיפול 10K לפאסט שלי שיעזור לך מאוד עם הטיפול ברנו שלך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

נכוותי כבר ולמדתי לקח ! רק שהמנוע קריר,

אגב לא מומלץ להחליף שמן מנוע שהוא טיפ טיפה חם ? אין אני משלב בין השניים גם שמן חם וגם דואג לא לקבל כוויה ?

עם הכלי הזה שיש לך בחתימה בדוק הצללת להגיד לפילטר ברנו ? כי אם כן 60 שקל של KASCO ואני סוגר את העניין :wink:

FRANCE

פורסם

ד.א בוקסה לפלאג זאת בוקסה ארוכה, שיכולה להכיל בתוכה את הפלאג ע"י חתיכת גומי פנימית שנצמדת לפלאג.

111011_1318332430.jpg

spark_socket.jpg

ניתן לראות את הגומיה השחורה מפנים.

איזה סט כלים יש לך?

פורסם

יש לך שם גם בוקסה 16 מ"מ לפלאג?

את המחבר מנסים להוציא בכח היד ע"י לחיצה על לחצן קפיצי במחבר.

אם לא הולך משתמשים במברג על מנת ללחוץ על הלחצן הקפיצי או שפיץ פלאייר.

• תוכן חדש...