Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז, כמו שכתוב אני אהיה בארה"ב והחלטתי לשנות את הגישה שלי לצילום. אני אומנם מאוד אוהב את DSLR שלי, אבל אין מה לעשות, היא קומפקטית וניידת כמו בדור החדש של המירורלסים. כרגע אני בדילמה בין הניקון 1V1 או הסוני NEX-5N. הניקון בעלת יתרון בגלל האופצייה לצלם בהילוך איטי (עד 1200 FPS), הNEX בעלת יתרון בוידאו איכותי יותר באור נמוך וחיישן טיפה גדול יותר עם 16 מ"פ לעומת 10.1 בניקון. כמובן שלמשוואה נכנסת הקנון החדשה, שבזכותה אני אוכל להשאר עם ליין העדשות שלי (באמצאות מתאם).

דעתכם?

מישהו התנסה באי אילו מהמצלמות?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבנתי שכיום ה NEX5 נותנת את התמורה הגבוהה לדולר.

חבר טוב רכש כזו לחברתו והוא רק משבח.

מעבר לזה, באיזה מחירים אתה מוצא אותם?

מתחדשת*

פורסם

כמה עדשות של קנון יש לך?

מדובר בעדשות קיט פשוטות או אסופה של עדשות איכותיות?

אם יש לך אוסף של עדשות אולי שווה לך לקחת את הקנון רק כדי להמשיך להנות מהעדשות שיש לך היום?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

השאלה כמה ציוד של קנון יש לך עכשיו

וגם כמה לא לשכוח ששימוש בעדשות קימות, אם הם איכותיות, יצריכו מתאם שיחד איתו והמצלמה זה כבר כמו להחזיק DSLR רגילה

אני חושב (לא זוכר בע"פ את המפרט של הקנון החדשה) שהיא לא נותנת כרגע את מה שאתה מחפש.

יש כאלה שקוראים לה כרגע "המכסה היקר הזה של קנון לעדשות כששמים אותם בארון" כדי להמחיש שהיא לא ממש הביאה איזה שהיא אמירה חדשה לשוק

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

נשמע רעיון טוב.:wink:

אני היתי הולך על ה SONY

עם עדשת פריים טובה שמתאימה זה מתכון מנצח.

אם הרעיון הוא להקטין את הנפח, שימוש בעדשות קיימות לא יעזור לזה.

פורסם

למה לא באמת? קשה להגיד, בעקרון אם הבנתי נכון, היארלית ביותר ה1000, אבל היא רחוק מלהתחרות בסוני לפי מה שנראה, כאשר לניקון יש יתרון בהילוך איטי בטורף.

עדשות יש לי פריים 50, 70-200 ו18-55 KIT. הכי חבל לי על ה70-200, פשוט עדשת ספורט מצויינת. ה50 פריים זולה גם ככה, וה18-55, היא מה שהיא. סה"כ כ1000 בשווי שוק יד שניה

Stay tuned

פורסם

מי ששאל על מחירים, יש באנדל סופר מעניין של הNEX שכנראה עליו אני אלך (רוכש בווגאס)

זה הבאנדל

מכיל בפועל אחלה תמורה ל1000$

18-55mm f/3.5-5.6 zoom lens

55-210mm f/4.5-6.3 telephoto lens

16GB Class 10 SDHC™

Stay tuned

פורסם

היתה לי הניקון D50 ורציתי לשדרג אז הלכתי לבדוק את ה NEX 7.

אחרי משחק של עשר דקות הלכתי וקניתי את הניקון 7000.

הסיבה היתה שהעינית הדיגיטלית לא סיפקה אותי בכלל. מאחר והתמונה מגיעה מהחיישן, בתנאי תאורה נמוכים (ונמוכים זה חנות של סוני) קצב רענון התמונה יורד ומתקבל דילי שכזה בעינית.

באותו רגע שחכתי מכל יתרונות המצלמה ופשוט שמתי אותה בצד והלכתי.

בנוסף היתה לי כבר עדשה של ניקון 18-105 MM וזה כבר חסך לי כסף לעומת הסוני.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
).

דעתכם?

מוזר שהכללים להתאמה לייעוץ לרכישת רכב לא חלים פה.

בקיצור,

מה הדרישות, צרכים, פנטזיה ...

מה חסר לך ב DSLR שאתה רוצה לעבור למל"מ ?

מה הסגנון ומה אתה מצלם בעיקר ?

אח"כ,

דירוג עפ"י חשיבות המאפיינים הרצויים. לדוגמא,

יכולת איסו (צילום בעוצמת תאורה נמוכה)

מהירות תגובה (פוקוס וצילום)

וידאו

עינית

מסך מפרקי

תאימות למבחר עדשות (סטנדרט 3/4 )

עמידות למז"א (צילום בגשם וכו )

JPEG פלט עיקרי או RAW ?

רענן

פורסם

לפותח שרשור יש עצמית נחמדה 70-200, אני מקווה שהכוונה שלו למפתח צמצם 2.8 ויש לה מייצב תמונה. עצמית כזאת שווה שתיהיה לה מצלמה.

עצמית 50ממ כמה שאני מבין היא 1.8 ולא 1.4 שהיא יקרה יותר, אבל גם עצמית הזאת נחמדה מאוד מבחינה אופטית, אם כי הייתי ממליץ על עלטרנטיבה: עצמית 40ממ פנקייק 2.8 - היא ממש טובה לפי המבחנים.

urban.racer, אם יש לך פלאש של קנון זו עוד סיבה לקנות את המירורלס של קנון.

ללא ספק, אני הייתי ממליץ על המירורלס של קנון ולא על הNEX בגלל שכבר יש עצמיות.

רענון, כאשר עוברים מDSLR למירורלס זה לא בגלל שמשהו חסר, אלא בגלל שמירורלס יותר מתאימה לצילומי רחוב, נוחה יותר לסחוב אותה לטיולים ופחות מלחיצה אנשים כי הם רואים מצלמה קטנה. פעם לא היו אלטרנטיבות לDSLR, מי שרצה איכות קנה DSLR, אלא אם כן היה לו הרבה כסף כדי לקנות לייקה M9. היום יש הרבה מצלמות לללא מראה עם חיישן נחמד ובמקרה של קנון וסוני מדובר על חיישן גדול.

אני מאוד המתנתי למירורלס של קנון, אבל נגמרה לי הסובלנות וקניתי במקום עוד עצמית לקנון, כל שעד שלא יהיה לי עוד קצת תקציב פנויי אני לא יוסיף מירורלס, אבל אני בטוח שהיא תהיה של קנון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הקנון לא תושק עד אוק' ובנוסף תצריך מתא בשביל עדשות EF.

בקשר לעצמיות (עדשות?)

הכל בגדר "עדשות פתיחה", לא 2.8 ולא מיוצב (אף אחת מהן, למעט ה 50 שהיא אכן 1.8) רכשתי את כולן בתקופה שצלמתי יחסית הרבה, אבל לא ידעתי עד כמה "הארדקור" אני אכנס אז לא רציתי להמר ו"לשרוף" כסף. ההיתי שמח לעדשה פריים 100 או 135 ולהחליף את ה70-200 ל2.8

אני חובב צילום רפלקס על כל יתרונותיו, אבל כיום אני מזהה איזשהו [ חוסר בניידות לעומת הרפלקס שלי(350D) . הברירה היא או שדרוג לT3I או רפלקס כאשר הסוני כרגע והניקון כל אחת בעלת יתרון (כולל מתאם בין עדשות קנון לסוני שקיים).

אני רוצה משהו שיתן לי את הטוב משני העולמות גם אם זה אומר לוותר במקומות מסויימים. בסוף, כמו שאני מכיר את עצמי אני ארכוש לפי התחושה ביד של שתי המצלמות. :?

אולי אני אקנה עוד גוף יד שנייה בלי קשר? אשדרג ל600D?

לא יודע. כבר כואב לי הראש, למרות שיתכן שזה רק האנגאובר. :roll:

Stay tuned

פורסם

אוקטובר זה עוד חודש וחצי, מה הבעיה בזה? אני בדקתי לעצמי ושקלתי רכישה של ה-M כגוף נוסף - ניתן להזמינה כבר דרך B&H ואדרומה.

בכל מקרה, מתאם ה-EF עולה כ-150 דולר, זאת לא עלות גבוה - בהחלט הייתי שוקל אותה בחיוב, אם אתה מתעקש על גוף נטול מראה - ובהתחשב בעובדה שיש לך מספר עדשות של קנון, בעיקר ה-70-200 היקרה והסופר מוצלחת ונהדרת!

הביקורות עליה לא רעות בכלל. תחפור קצת בנט :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...