Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, לאחרונה אני שם לב למודעות ביד 2, שם חלק מהמודעות של אלטו מודל 10, במחיר התחלתי של 35K-40K. מה שאומר שאפשר להוריד והלגיע לסביבות ה- 32K+-.

עכשיו נגיע לליבת העניין, בעקרון התקציב שלי עד 24K וגם זה די מתוח, ואני כרגע מתמקד במציאת פונטו 06 במצב טוב. השאלה היא, האם ההפרש של ה-10 אלף שקל (40 אחוז בערך מהתקציב), שווה את ההפרש עבור הסוזוקי אלטו 010, ובכלל איך הרכב הזה עומד ביחס לפונטו 06? יותר בטיחותי? יותר נוח?

השאלה העיקרית היא, האם לדעתכם ההשקעה של ה-10 אלף באלטו תחזיר את עצמה מבחינת בלאי של רכבים משנתונים ישנים מידי?

בעקרון הדרישה היא לאמינות וצריכת דלק נמוכה.

פורסם
ובכלל איך הרכב הזה עומד ביחס לפונטו 06? יותר בטיחותי? יותר נוח?

השאלה העיקרית היא, האם לדעתכם ההשקעה של ה-10 אלף באלטו תחזיר את עצמה מבחינת בלאי של רכבים משנתונים ישנים מידי?

בעקרון הדרישה היא לאמינות וצריכת דלק נמוכה.

ההשוואה אינה במקומה: פונטו או גרנדה פונטו הן סופר מיני והאלטו היא סוג של מיני.

יותר בטיחותי ויותר נח- ממש אבל ממש לא !

לגבי אמינות וצריכת דלק נכונה- לא היו בעיות אמינות מיוחדות באלטו וצריכת הדלק נמוכה.אבל.הרכב הזה לא מיועד למי שעיקר נסיעותיו בינעירוני,הרכב צפוף מאוד,ללא מרווח מי יודע מה מאחור שלא נדבר על תא המטען.

שנתון זה שיקול בבחירת רכב אבל לדעתי,לא במקרה הזה.

אמנם במחיר הזה זו בהחלט עסקה משתלמת מאוד אבל ושוב אבל גדול,כרכב פונטו עולה על הפחון הזה בכמה דרגות ורמות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בנוגע לשתי השאלות הראשונות שהצגת: הפונטו היא היותר בטיחותי וגם היותר נוח מבין השניים.

בקשר לשתי הדרישות שהצבת: האלטו יותר חסכוני וככול הנראה גם יותר אמין, לו רק בגלל השנים המעטות על הכביש לעומת הפונטו, חדישות הרכיבים ורעננות החלקים. כמו כן בשנתון הזה יש עוד כשנה אחריות לרכב.

האם שווה לך להוסיף? זו כבר ההחלטה שלך. אני הייתי מתקשר לכמה מודעות רלוונטיות, נפגש עם המוכרים ועושה סיבוב קצר בכל אחד מהרכבים: לגעת קצת, לחוש קצת, להרגיש מה ההבדלים בין הרכבים בנסיעה (נסה לעשות את אותה הבדיקה-אותו סגנון נהיגה\דרך בשני הרכבים בכדי להשוות באותם התנאים), האם הפרשי הנוחות מורגשים אצלך (זה הרי לבסוף עניין אינדיבידואלי), תוסיף את זה לנתונים ה"יבשים" שאתה כבר יודע ושתברר בהמשך (לפחות את מה ששמת דגש עליו), ואז חשוב שוב האם שווה לך להוסיף את הכסף לתקציב שאתה מציין שהוא גם כך כבר "מתוח".

לדעתי (שוב לדעתי בלבד מבלי להיכנס לך לחשבון ולתקציב), אם אתה זקוק לרכב לנוסע יחיד, ללא כל דרישות אחרות חוץ מחיסכון ואמינות, אז הייתי בוחר באלטו אם כי במחירים שציינת יש בודדות ורובן מהשכרה. אם מצאת מפרטי עם ק"מ נמוך אז לטעמי זו אכן עסקה משתלמת.

עוד אפשרויות בתחום התקציב והדרישות שהצגת, עדיין חדשות יחסית, שנה-שנתיים פחות מהאלטו, הן הפנדה והגרנדה פונטו בנפח 1.25. בכל אופן בסביבות ה26-30 אלף ש"ח אתה יכול למצוא רכב חדש יותר מפונטו 06. פנדה למשל תהייה לך חלופת ביניים טובה, כאשר בתקציב של 26-28 אלף אתה יכול לקנות פנדה חסכונית ואמינה משנתו 08.

כמובן שאני התייחסתי לרכבים ידניים בלבד.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...