Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור קודם שלי, מצאתי שני מכוני כושר בר"ג, אחד בהרצל 73 קרוב לז'בוטינסקי והשני ברוא"ה פינת הרצל.

שני המכוני כושר זולים משמעותית מהרשתות הגדולות וגם יחסית קרובות לבית, השאלה היחידה היא חנייה כיוון שאני מגיע עם רכב.

אמרו לי משהו שאפשר לחנות באיזור בכחול-לבן אחרי השעה 18:00 כי אין פקחים, מישהו יכול לאשר זאת? אם לא מישהו מכיר חנייה בחינם באיזור?

פורסם

תכל'ס- באמת אין פקחים בשעה הזאת.

אבל איזה חדר כושר מצאת בהרצל? הרא"ה-הרצל כנראה פיזיקל, השני הוא החדר כושר שממול הפינה עם אלימלך?

אם כבר להגיע לאיזור יש את ברח-לי-מה-השם על ז'בוטינסקי מול אלרם, יש גם חניה בשפע בשעות האלה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על זה http://www.metrogym.co.il/

לגבי החניה באזור: בעייתי

מה שכן, אחרי 19:00 מותר לחנות בכחול לבן. בסביבה אין יותר מדי חניה, אבל אתה יכול לחפש על הרוא"ה, ביאליק או אפילו על הרצל בקטע שלפני הצומת עם הרוא"ה. כל אלה בנוסף להרצל ליד החדר כושר.

אני מתכוון להתחיל ללכת לשם גם החל משבוע הבא מתישהו.

פיזיקל נותן לך יותר חוגים וכאלה (אם אתה בעניין)

Kawasaki Versys !!!

פורסם

התאמנתי באזורים האלה תקופה מסויימת, גם בפיזיקל וגם במטרו ג'ים בתקופה שזה עוד היה "מכון איתן" :)

לגבי חניה, למצוא שם חניה זה כמו לזכות בלוטו, קשה עד בלתי אפשרי, הרבה רכבים והכל מסומן בכחול לבן. לגבי שעות החניה, אני לא מכיר.

אני אישית החנתי תקופה מסויימת בחניון מיועד להריסה על ביאליק לכיוון גשר ההלכה.

פורסם

באזור עיריית רמת גן יש חניון ציבורי (כחול לבן) די גדול. אם אתה יכול לחנות בכחול לבן יכול להיות שתמצא שם מקום.

בכל מקאה, האזור בעייתי ואין מקומות חניה קרובים. רק במרחק 10 דקות הליכה בערך יש מציאות תמידיות.

למה שלא תבדוק את הולמס פלייס בגבעת שמואל? אין בעיות חנייה והבנתי שיש להם מבצעי השקה עכשיו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי בהולמס פלייס בגבעתיים, המחיר הכי זול שלהם של בהצדעה הוא יותר מפי שתיים המחיר במכוני כושר האלה.

בלי קשר, אני ממש לא חייב את החוגים והג'קוזי/סאונה, מספיק לי חדר כושר נטו מאובזר כמו שצריך.

• תוכן חדש...