Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

אני מעוניין לפתוח מקום לשטיפת מכוניות כאשר היעד הוא גם להגיע לבית הלקוח ולחברות וגם כמובן לקוחות פרטיים. הקונספט הוא מיוחד ואני בשלב זה לא יפרט כי אני במגעים עם חברה בחול. השאלה שלי היא כמה מרוויח העסק על כל אוטו כולל עובד, כי כרגע אני יודע כמה עולים לי החומרים לכל אוטו. אשמח אם למישהו יש ניסיון או מכיר את התחום. תודה מראש.

החיים הם כמו....

פורסם

לא הבנתי כ"כ את השאלה. אבל, אצלי בעבודה יש משהו ששוטף מכוניות בחניון תמורת 45 ש"ח לשטיפה פנימית וחיצונית.

פורסם

נראה לי כמו חישוב פשוט, במידה ואתה יודע מה עלות החומרים תחשב את זמן העבודה על הרכב והנה העלות הכוללת.

תחשוב כמה אתה מצפה להרוויח בסופו של חודש ואז תוכל לדעת כמה רכבים עליך לשטוף בכדי להגיע לרווח אותו אתה רוצה להשיג.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

עלות חומרים זה לא הכל. קח בחשבון שאתה צריך רכב לעבודה, מחסן לחומרים,

מים(אני מניח שברוב החניונים והחניות אין ברז מים, בטח לא כזה שאפשר

להשתמש בחופשיות), בלאי, פרסום, רואה חשבון, אולי גם עו"ד, ובטוח ששכחתי

עוד כמה דברים.

תחשב את הכל, כולל הכל, תראה מה ההוצאה החודשית שלך, ואז תוסיף לפחות 20%

מרווח בטחון להוצאות שלא צפית.

ככה תדע כמה רכבים אתה צריך כל יום כדי להגיע לאיזון.

קח בחשבון שיש לך שותפים במדינה בדמות רשויות המיסים השונות, וכמו כן הבנק

שנותן מימון, וכמובן לוקח עמלות וריביות.

בהצלחה.

פורסם
שלום רב לכולם.

אני מעוניין לפתוח מקום לשטיפת מכוניות כאשר היעד הוא גם להגיע לבית הלקוח ולחברות וגם כמובן לקוחות פרטיים. הקונספט הוא מיוחד ואני בשלב זה לא יפרט כי אני במגעים עם חברה בחול. השאלה שלי היא כמה מרוויח העסק על כל אוטו כולל עובד, כי כרגע אני יודע כמה עולים לי החומרים לכל אוטו. אשמח אם למישהו יש ניסיון או מכיר את התחום. תודה מראש.

בעבר שוחחתי עם בעלים של עסק לרחיצת רכב שאמר לי שעלות של מכונת שטיפה היא משהו כמו 1-2 מיליון ש"ח (לפעמים יותר.. תלוי איזה בדיוק ומה הגודל)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לדעתי לא כל כך כלכלי.

שטיפה חיצונית ושמשות (בפנים+בחוץ), לי לוקחת 45 דקות, ונגיד שאני לא זריז (אני עובד כמה מהר שאני יכול, אבל עוד לא התמקצעתי בזה).

נגיד לעובד רגיל זה יקח 40 דקות, ועוד במקרה הטוב, נסיעה ללקוח זה 20 דקות (במקרה הטוב!), כבר הלכו לך 20 שקל רק על העובד, והעובד נקרע, ככה שהוא יכול לעשות 5 מקסימום 6או7 שטיפות ביום.

ותוסיף לזה עלות חומרים, ועוד דלק לרכב (אני אל בטוח שקטנוע יכול להעמיס את כל הציוד), ועוד בלאי ושאר ההפסדים, נגיד שהגעת ל10 שקל במקרה הטוב (שזה רכב חסכוני ונסיעות קצרות).

30 שקל כבר נפלו מהכיס (משכורת עובד+הפסדים, ולא חישבתי מס)

אז תיקח 45 שקל שזה יותר ממה שמקובל בשוק, יצא שתרוויח 15 כפול 6 שטיפות, יצא בסוף 90 שקל על עובד אחד.

אני לא רואה את זה ככלכלי, ועוד בכלל כעסק עיקרי (אם אין לך עוד כמה או עוד אחד עיקרי בצד).

אתה צריך להגיע לרמה שתרוויח 200% ברוטו, כדי שזה יהיה כלכלי.

ותוסיף לזה את המוח הישראלי, שהולך לשטיפה בתחנות דלק בחינם (לא שווה גרוש, כי לי זה מחזיק נקי 3 ימים, לעומת שטיפה שלי שמחזיקה שבוע במזג אוויר גרוע וגם שבועיים במזג אוויר טוב ונקי).

רוצה עסק יותר כלכלי, תשיג כמה קילו בגדים, שים בבאגז' ותמכור לבני דודים בעיקר, אחלה רווח.

פורסם

לא פירטת מספיק לכן אענה תשובה כללית :

1 ) יהיה לך קשה להכנס לנישה של חברות -זו נישה סגורה שלא תוכל להתחרות במחירים שלהם.

2) אני לא יודע מה הקונספט שלך וכמה הוא יעלה ללקוח -אבל תזכור שאנשים רוצים רכב נקי בזול ומהיר

לא כל כך מעניין אותם איך תעשה זאת ואיזה קונספט מגניב הבאת לארץ ,תצרף עיתון וקפה חינם אולי זה ידגדג להם.

3) אם בנית עסק בריא אז יחס של 60 רווח ו 40 הוצאות הוא מעולה.

4)שני בחורות עם דלי מים מלוכלך שעוברות מדלת לדלת ומציעות שטיפה ב 100 ש"ח +חיוך יכולות לגבור על הקונספט שלך

טוב ככול שיהיה.

Gn'f'R

פורסם
שני בחורות עם דלי מים מלוכלך שעוברות מדלת לדלת ומציעות שטיפה ב 100 ש"ח +חיוך יכולות לגבור על הקונספט שלך

טוב ככול שיהיה.

רק אם הם מציעות לשטוף את המשאיות של מצעד הגאווה!:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז ככה, קצת פראים ולאחר פגישה עם רואי חשבון.

1) עלות שטיפה חיצונית עבורי היא 1.5 שח

2) עלות פנימית, חיצונית, וצמיגים היא 5 שח

המחיר כולל כל החומרים חוץ עלות עובדים וארנונה שזה לחודשיים ומאוד מאוד תלוי איפה אני אפתח את זה כמו גם אני עומד לבקש אולי הטבה מהעירייה כי זו תיהיה תחמה ירוקה שגם אפילו תמיין את הזבל שיוצא מהמכוניות, בסופו של דבר יכול להיות שלא אםתח מקום כי קצת לא כלכלי אלה להגיע לבית הלקוח (חברות ותעשיה).

אני יודע שלרוב לעובדים משלמים גרושים כי הם או ילדים או איזה נורקומנים אבל זה לא יעבוד אצלי, כי אני אצטרך לעשות הכל חוקי. כרגע הרעיון קצת יורד אבל אשמח לתגובות.

החיים הם כמו....

פורסם

יש בנתניה שטיפה ידנית שמריצה 2שורות של רכבים, בשעה רצים שם 10 מכוניות +/- וכל שטיפה מיליון דולר!

2 מנקים עם שואב,2 שוטפים חיצונית במים וסבון, ועד 3/4 תלוי בעומס עושים ניקיון פנימי וייבוש לרכב המקום עבוד כמו בית חרושת להכנס לשטיפה זה לחכות 40 דק' בממוצע עד לשטיפה ועוד כחצי שעה לכל שטיפה כולה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...