Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מכיר את השיטה מהנוקיות שהיו לי, דומני גם ב-BB שעבר לאחרונה למגירה. אבל באותה תקופה גם חייבו על כל SMS בנפרד, כלומר יכולת לשלם על עד 4 SMS להודעה אחת. לכן העדיפות היא לאפליקציות שעושות שימוש באינטרנט (מה-נשמע, רכלנית וכו'). הבעיה היא שעדיי יש בעלי טמבלפונים או אפילו בעלי סמארטפונים שאינם יודעים להשתמש בהם ואינם מצויידים במה-נשמע.

נתת כבר קרדיט לנוקיה,לפחות עד הסוף - בכל סמס ששלחת ממכשיר נוקיה אפשרי עד 1000תווים,ללא תלות בשפה :)

מה שכן המנוי שאליו שלחת,אם המכשיר שיש לו לא תומך בכך,ייקבל את זה בתור כמה הודעות (שלחתי פעם לאקסית משו ארוך,התקבל אצלה בתור 12 סמסים :lol:)

גם לי אין מה-נשמע,ולא יהיה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו נמצא בהוט מובייל ויכול לתת חו"ד? חשוב לי בעיקר שתמיד תהיה קליטת אינטרנט.

אחרי שבוע ב 012 כבר לא יכולתי לסבול, בבתי מגורים פשוט אין גלישה ולא רק במכשיר שלי, מספר נציגים ששוחחתי איתם לא הצליחו לפתור.

התחברתי להוט במחיר טוב לדעתי 49 ש"ח וחודש ראשון מתנה, וגם האינטרנט הביתי יהיה בחינם אז חסכתי עוד 20 שקל, אני רק מקווה ששם עניין הגלישה ישתפר ולא יהיו בעיות.

Miata ND2

פורסם

מה לגבי אורנג'? אני יכול להצטרף לאורנג ב 69 זוזים לחודש עם 3 גיגה גלישה. כרגע בגולן עם 59 ו6 גיגה..האם הקליטה באורנג טובה יותר?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

יש לך את 012 ב59ש"ח לחודש עם 3גיגה גלישה.

אתה כבר יודע ש012 זה אורנג' בת'כלס :) אצלי הקליטה מעולה בכל מקום.

היה מבצע לא מזמן ב49ש"ח על אותה חבילה,משום מה כבר לא מוצע.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

המבצע של סים חינם ב012 הסתיים?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

נראה שאין,גם אין יותר את חבילת ה49ש"ח.

בטח יחזירו את זה כשחברה אחרת תצא במבצע חדש כלשהו.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

מציע לך לדבר איתם ולא להזמין דרך האתר, בהוט הצלחתי להוציא את המחיר הקודם (49 ש"ח) עם אותם תנאים של האתר (ספק ביתי וחודש מתנה).

Miata ND2

פורסם

http://finance.walla.co.il/?w=%2F127%2F2733564

חבילה חדשה בגולן טלקום: 35 שקלים בחודש

מבצע מיוחד בגולן טלקום לכבוד פסח: סלולר ללא הגבלה וגלישה ב-1 ג'יגה ב-35 שקל לחודש - עד סוף השנה. המבצע תקף ללקוחות חדשים וקיימים

רק אני חושב שזאת חוצפה לגנוב מלקוח קיים 49ש"ח בשביל מעבר תוכנית פשוטה?

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

גם אני חושב שזו חוצפה אבל הנורמה כרגע בשוק הסלולר שהמבצעים החדשים הם רק ללקוחות חדשים.

יוצא דופן לטובה הוא רמי לוי שנתן לי לעבור למבצע שלו ב-49 שקל לחודש למשך שנה למרות שאני לקוח ותיק ששילם 89 שקל עד אז.

דרך אגב אני ממליץ בחום על רמי לוי גם מבחינת האיכות (הרשת של פלאפון לכל דבר בלי ROAMING ושטויות) וגם מבחינת שירות לקוחות.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

מבחינה זו גם 012 - מאפשרים מעבר חופשי לגמרי גם ללקוחות ותיקים. וכמובן הרשת של אורנג' מצויינת, ובלי מגבלת מהירות הגלישה של פלאפון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעבר מ₪99 ל₪59 הם נתנו לכולם בחינם, בלי הבדלי דת גזע ומין.

אני מניח ש₪35 זה פחות או יותר מחיר הפסד שנועד למשוך לקוחות חדשים, ולכן לקוחות קיימים שרוצים לעבור יסבסדו את ה"הפסד" הזה.

נעים? לא, הוגן? אולי

בואו לא נשכח שלא כל לקוח יעבור לתכנית הזאת שכוללת רק 1GB תעבורה חודשית, כל סמארקפון ממוצע עובר את זה בלי מאמץ מיוחד.

לדעתי החבילה הכי רלוונטית שלהם נשארת 6GB ב₪59.

אבל מה אני מבין..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה לא מודל מפסיד מהסיבה הפשוטה שהם מגבילים את השימוש.

זה Fixed Price כל עוד זה "שימוש אישי וסביר", תשאל מה זה שימוש אישי וסביר? האם גלישה של 15GB זה אישי? לי בשלב מסוים היה מודם סלולרי ICON 255 ברשת אורנג' עם חבילה של 20GB גלישה, אבל נדמה לי קוף נינג'ה שמעלינו סיפר על קרוב משפחה שאחרי משהו כמו 8 ג'יגה ניתקו אותו, כי בעיניהם זה כבר לא היה שימוש אישי וסביר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

המעבר ל 35 מ 59 כרוך בתשלום 49.

בסוף דצמבר עוברים מ35 ל 99.

במסלול 59 התוקף הוא ל 12 חודש ואז עוברים ל 99.

תעשו את החישוב אם כדאי.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אבל נדמה לי קוף נינג'ה שמעלינו סיפר על קרוב משפחה שאחרי משהו כמו 8 ג'יגה ניתקו אותו, כי בעיניהם זה כבר לא היה שימוש אישי וסביר.

קרוב, 7.12 גיגה של יוטיוב וסגרו לו את הברז. הפסידו שלושה קווים ליופון.

אני אישית לא כועס, פשוט לא מבין את ההגיון..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...