Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השימוש הלא הוגן שלו מסתכם בקצת יותר מדי יוטיוב.

לפני שהם שדרגו לכולם ל6G ברגע שהיית מגיע לתקרה של 3G האינטרנט היה זוחל ברמה שאי אפשר להיכנס לשום אתר, ככה ידעת שאתה "חורג".

אחרי השדרוג ל6G לא הייתה שום האטה לא ב6G, לא ב6.5 וגם לא ב7. אז הוא חשב שהכל סבבה.. המשיך לגלוש ביוטיוב.

ב7.12GB פשוט חסמו לו את הקו.

הגיוני.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי מיכאל גולן התעצבן עליו ספציפית :p

לגבי יופון - שמעתי עליהם מכמה חברים שהקו לא משו (חוסר משווע בקליטה,הרבה ניתוקים)

לדעתי היית צריך לנסות את 012

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מעניין הקטע עם ה 6 גיגה. אם לי היו עושים את זה גם אני הייתי עובר.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אם יש דבר אחד שמשותף לכל נותני השירות בארץ באשר הם - תמיד נזכרים ברגע האחרון.

ברגע שהם ראו ניוד של המספר הראשון ישר התקשרו "לא לא, אל תלך, אנחנו נפתח את החשבון".

עד אותו רגע הם גיבורים "אז תתנתק, אין בעיה", אבל אז קולטים שזה לא היה בלוף או איום, כי אף אחד לא מוכן שישביתו לו את השיחות היוצאות לשבוע.

למה להגיע למצב הזה?

דיביל בלאט.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אם יש דבר אחד שמשותף לכל נותני השירות בארץ באשר הם - תמיד נזכרים ברגע האחרון.

ברגע שהם ראו ניוד של המספר הראשון ישר התקשרו "לא לא, אל תלך, אנחנו נפתח את החשבון".

עד אותו רגע הם גיבורים "אז תתנתק, אין בעיה", אבל אז קולטים שזה לא היה בלוף או איום, כי אף אחד לא מוכן שישביתו לו את השיחות היוצאות לשבוע.

למה להגיע למצב הזה?

דיביל בלאט.

הנה, בדיוק אתמול עברתי מסלקום ל 012.

בטלפון עם סלקום:

הסברתי להם שהם יקרים ושיש חברות יותר זולות ואני אאלץ לעבור אם לא מורידים לי.

לא הכי זול שאנחנו יכולים לתת לך זה 90 ש"ח לחודש.

אוקיי אז אני מצטער.

עובר ל 012, כמה שעות אחרי שעשיתי את הניוד מתקשרים מסלקום ומציעים לי חבילה ב 59, תכלס בשביל 10 ש"ח אולי לא הייתי עושה את כל תהליך הניוד וכל הסיפור הזה והייתי נשאר איתם, פספסו 2 לקוחות של מעל 10 שנים.

למה הם נזכרים ברגע האחרון?

אגב גם עם הוט היה לי ככה, בקיצור כל החברות האלה בוחנות את האנשים ולא באמת מאמינים לאיומי ההתנתקות כבר.

Miata ND2

פורסם

שבעתי מהרומן עם פלאפון. רומן קצרצר של חודשיים בערך. חשבוניות מסתבכות ,מענה אחרי שעות , שירותים שמתווספים לקו בלי שביקשתי והיום שיא השיאים - מסתבר שפלאפון מחייבת על הודעות mms בתשלום נוסף. הזמנתי סים של 012 .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כן, אם כי לא תמיד במודע.

באנדרואיד (לפחות ב-2.3.6 על ה-SGS Advance שיש לאשתי כתיבת SMS של 71 תוים ומעלה (בעברית. באנגלית זה 161 תוים ומעלה) מעבירה אוטומטית מ-SMS ל-MMS, והחיוב בהתאם. אנשים כמוה, שלא שמים לב, משלמים. אני עובד על חינוך מחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אאל"ט בגרסאות מתקדמות יותר של אנדרואיד מעל 71 תווים בעברית או 161 באנגלית זה נשלח כשתי הודעות SMS, מעל 142 תווים בעברית או 362 תווים באנגלית זה נשלח כ-MMS.

בתור פרוטוקול ה-MMS נחמד מאוד ושימושי (לכן הודעות ארוכות מומרות אליו), החיוב על MMS בעידן "הכל כלול" פשוט הורג את הפורמט המצוין הזה שת'כלס חוסך המון תשדורת מיותרת לספקיות הסלולר.

לא שזה משנה יותר מדי, הכיוון הוא להעביר הכל ל-Data בכל מקרה ולהעלים את הפרוטוקולים המיוחדים (SMS, MMS, שיחות).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אני מכיר את השיטה מהנוקיות שהיו לי, דומני גם ב-BB שעבר לאחרונה למגירה. אבל באותה תקופה גם חייבו על כל SMS בנפרד, כלומר יכולת לשלם על עד 4 SMS להודעה אחת. לכן העדיפות היא לאפליקציות שעושות שימוש באינטרנט (מה-נשמע, רכלנית וכו'). הבעיה היא שעדיי יש בעלי טמבלפונים או אפילו בעלי סמארטפונים שאינם יודעים להשתמש בהם ואינם מצויידים במה-נשמע.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא לזה בדיוק התכוונתי :)

התכוונתי למעבר של אפל ל-iMessage, ושל גוגל ל-Google Talk (היום Hangouts), הטלפון שלך מגיע היום מובנה עם אפליקציות לשליחה של מידע בצורת Data, בשלב הבא ה-SMS/MMS, שיחות קוליות, שיחות וידאו (3G) וכו' יהפכו ל-Obsolete בטלפונים חדשים ותצטרך להפעיל אפליקציה ספציפית על מנת לעבוד דרך הפרוטוקולים הללו, ברירת המחדל תהיה Data.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עד כמה שהבנתי בדור 4 הכל יפעל בפרוטוקולי דאטא, כולל הדיבור.

הבעיה במעבר לפרוטוקולים אלה היא הפיצול - יהיה עליך להחזיק שורה ארוכה של אפליקציות פתוחות כדי לקבל את כל שיחות וההודעות מחבריך - בניגוד לפרוטוקולים חוצי הפלטפורמות של הדיבור, ה-SMS, ה-MMS ושיחות הוידיאו של דורות 2-3.

פורסם

בדור רבעי אכן הכל יעבוד בדאטה, אבל השינוי קורה כבר היום, מה גם שדור 3 לא תיעלם מהר כ"כ, העמידות של התדרים הנמוכים היא חסרת תחליף. תשאל אנשים שקנו סמסונג גלקסי מיני 3 (I8190 לא I8190T) ונמצאים ברשת פלאפון או רמי לוי, הקליטה בתוך מבנים גרועה.

לא יהיה צורך במספר אפליקציות פתוחות, באנדרואיד למשל הכל עובד על שירות אחד של גוגל (נדמה לי שקוראים לו Google Services), באפל אין לי מושג מה המצב הטכני של iMessage אבל אני מניח שזה משהו דומה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...