Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ספאריאל גם 012 וגם פלאפון מציעות את אותה תוכנית, אני אישית מעדיף מפעילה יציבה יותר.

אגב איך אני מנתק את השירות של אורנג', ואיך מתבצע הניוד לחברה אחרת.

012 אינה פחות יציבה מפלאפון, למעשה זו אורנג' שאתה מכיר, לבושה בבגדים צהובים. לא מדובר בחברה חדשה או MVNO, פשוט טריק שיווקי של הפרדת אורנג' ה"יוקרתית" מ-012 ה"כדאית". נכון להיום יש לי 3 קוים ב-012 ושביעות הרצון מלאה ויותר. יש לי גם קו אחד בפלאפון, לבן שלי אחד בסלקום (הסדר צבאי, אבל מבחינת הכיסוי זה היינו הך), שניים בהוט ושלושת הקוים שב-012 היו בעבר בגולן, כך שאני מכיר היטב את כל 5 הרשתות - כאשר באזורים בהם אני מסתובב הטובות ביותר הן אורנג' ופלאפון.

מבחינת ביצוע הניוד (יש לי ניסיון - ביצעתי כבר לפחות 20 ניודים בשנים האחרונות) - אתה ניגש לנקודת מכירה של פלאפון, רוכש כרטיס סים, חותם על מסמכי ההתקשרות ומבקש לנייד את המספר. כעבור כחצי שעה-שעה הקו הקודם "מת" והסים החדש מתחיל להיות פעיל, בדרך כלל יידעו אותך על ידי SMS. שים לב שניודים מתבצעים רק בשעות היום, כלומר עסקה שתבצע בשעות הערב תגרום ניוד רק למחרת..

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אבל עם 1 GB ואחרי שנה המחיר עולה ולא נשאר סטרייט

גם פלאפון זה לשנה. חוץ מזה, כל שנה אפשר לעבור מחדש ;)

אני לא משתמש באינטרנט בנייד, אז אני מניח שאני לא מרגיש את החסרון. לעומת זאת, חבריי אומרים ש1G לא מספיק להם בעליל, אז אולי באמת כדאי לעבור לפלאפון. אל תתייחס אליי, סתם אני שונא אותם כי אני אצלם יותר מ20 שנה. באופן כללי, חוץ מהמחירים והשירות הזוועתי אין להם בעיות. את בעיית המחיר פתרת עם חבילה משתלמת, ולשירותים שלהם נקווה שלא תזדקק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לזכות אורנג'\012 יאמר שהם מאפשרים גם ללקוחות הותיקים לעבור למבצעים המשופרים ולא מייחדים אותם למצטרפים חדשים, כפי שעושות החברות האחרות. עם זאת במבצע האחרון פלאפון אפשרה עדכון תוכנית גם ללקוחות ותיקים (לפחות במקרה שלי).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כבר חשבתי שכל החברות הולכות להפסיק והנה אוטוטו כולנו חוזרים לשלם מאות שקלים כל חודש כמו בעבר :)

בינתיים זה "כולה" גולן,ואם הם יעלו מחירים (משמעותית) זה כמו לירות לעצמך ברגל.

בעמי אני חי מספיק לקוח אחד עצבני שעוזב,מספר לכל החבר'ה,ואתה רואה כמויות עוזבים אחריו\כתבות\פרסום שלילי ומה לא.

לא נראה לי שגולן רוצים אחד מכל אלה :)

נ.ב - עדיין 59ש"ח ב012מובייל,וגם 48ש"ח ביופון (הכל כלול בשניהם)

מן הסתם בעוד חברות המחירים דומים,אז גולן כבר לא כזה להיט כמו שהיו בהתחלה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אי אפשר לצפות לתחרות אמיתית לאורך זמן מחברות שרוכבות ע"ג (או חולקות) תשתית של חברות גדולות מהן. נצלו את מה שאפשר כעת, מאחר וההיסטוריה תחזור.

למי שכבר הספיק לשכוח, ב 1999-2000 היתה תחרות מאוד חריפה בין אפ"ס. זמן אוויר לדקה עמד בממוצע על פחות מ 25 אג' לדקה. כעבור זמן מה, כשכולן יישרו קו, לפתע החלו לצוץ להן עוד חבילות ותתי-חבילות, עוד שירותי תוכן ובולשיט שמעטים מנצלים והמחירים אט אט החלו לטפס. גם הפעם זה לא יהיה שונה, למעט הנקודה שכיום, בניגוד לעבר, השיטה היא Fixed price.

פורסם

אלפא - אתה טועה. הזן היחיד שבו היתה תחרות חריפה על המחיר היתה ב-1995, כאשר סלקום נכנסה עם מחיר של 9 אג' לדקה בעוד שפלאפון גבו בערך פי 10 (נכון שהיתה תוכנית של 10 אג' בלילה, אבל 2 ש"ח ביום), אבל על זה היה צריך לשלם IC, הקליטה בסלקום היתה חלקית ביותר, יחידות החיוב בפלאפון היו 30 שניות ועוד כל מיני טריקים . כאשר אורנג' נכנסה היא חייבה בסדר גודל של שקל לדקה אבל באיזו שיטה של "עקומות מחיר" שבהן התשלום היה גלובלי וכלל גם מחיר המכשיר (וההמצאה החדשה של אורנג' - התחייבות ל-3 שנים) ושירות, כך שבכלל לא היה ניתן לדעת מה המחיר האמיתי לדקה. כאשר אורנג' הוציאה את תוכניות togo "ללא התחייבות" המחירים נעו סביב 70 אג' (+IC) והשלב הבא היה הורדת מחירים למראית עין, שלוותה בהארכת יחידת החיוב לדקה שלמה.

למעשה הכניסה של גולן ב-2012 היתה הפעם הראשונה מאז 1995 שבה התחרות על המחיר לדקה הפכה חריפה. לפני כן החברות התחרו על כל מיני דברים, אבל לא על המחיר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בתאילנד, עדיף לקנות סים מקומי או להשאר עם גולן?

במידה ואני לוקח את הסים של גולן, ניתן לבצע אצלם חסימה כך שמי שמתקשר אלי יאלץ להקיש קוד?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הרשת אכן רחוקה מלהיות יציבה. ח"ח על היוזמה, אך היא לא שווה יותר מדי אם הם לא מצליחים לסדר את זה. זה התחיל להיות גרוע בתחילת 2013 ולא נראה שהרבה השתנה מאז.

פורסם

גם אני.

לא ניתוק ולא נעליים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני בין 500 הלקוחות הראשונים של גולן (קצת יותר משנה ו-9 חודשים). לא היו לי איתם בעיות חוץ מפעם אחת שלא היה אינטרנט (רק אינטרנט, קו היה) למשך חצי שעה בערך (תקלה אזורית, לא רק אצלי).

למרות שהיו לי כמה הצעות אותו דבר ואפילו יותר טובות מחברות אחרות (כולל ה"גדולות"), העדפתי להשאר בגולן.

אסור לשכוח שעד לפני שנתיים החשבון הכי נמוך (חיילים) בכל החברות הגדולות היה מסתכם במינימום 150 ש"ח. ושלא נדבר על ההגבלה של השיחות, הודעות, אינטרנט וכו'.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...