Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מגניב, תודה רבה!

על העברה של שלושה קוים, חסכת לי לא מעט כסף. :-D

מהפכת הצרכנות שעוברת על ישראל גורמת ללא מעט לקוחות להתנער מכל מחדל שלהם ולהשליך כל בעיה קיימת על "החברה".

מה אתה רוצה מגולן בדיוק?

אתה לא יודע ולא שמרת סיסמא!

אתה לא יודע ולא שמרת מספר לקוח!

אתה לא יודע ולא שמרת זיהוי אמצעי תשלום!

אתה לא שומר חשבוניות עבר!

אתה לא שומר חיובי כרטיסי אשראי ישנים!

וכבודו עוד שולח מייל זועם ומאיים לנייד?

איך אתה רוצה שיזהו אותך?

אם הם היו נכנעים ללחצים שלך ונותנים סיסמא עפ"י סדרי העדיפויות שלך, רק אולי לא לך אלא לאיזה נוכל שטוען שהוא אתה והיו לך חיובים של אלפי שקלים, היית מתלונן שהאבטחה שלהם גרועה ועשו לך נזקים של אלפי שקלים.

ידידי היקר, התהפכו אצלך סידרי עולם!

יש לך קצת טעות, את הסיסמה יש לי. מה שביקשתי זה את המספר לקוח.

גם עם ההתרשלות שלי, היה ראוי שיאפשרו שליחה למייל ללא זיהוי של פרטי תשלום. בתור אחד שעבד במוקד דומה לזה עם מידע רגיש יותר ממה שמאוחסן אצל גולן טלקום, ללקוחות הייתה אפשרות לשחזר סיסמה למייל שלהם דרך אתר החברה בעזרת ת.ז ושאלה עם תשובה שהם קבעו מראש.

כרטיס אשראי הוא דבר מתחלף מפעם לפעם, ומה לעשות אני לא שומר את הניירת הזאת כי יש לי מספיק ניירת גם ככה וכל עוד החיוב תקין אין לי מה לעשות בנייר הזה.

מעבר לזה, גם הנציגה שדיברה איתי טעתה.

ביקשתי ממנה שתבצע שליחה של המספר לקוח למייל שיש להם במערכת, היא טענה שגם אם היא תשלח זה לא יעזור לי כי בהתחברות לחשבון שלי באתר שלהם, אני עדיין אצטרך את פרטי הכרטיס אשראי (מה שלא נכון בכלל). היא אפילו לא הסכימה לכוון אותי עם איזו חברת אשראי לדבר ושלחה אותי לדבר עם כל החברות בזמן שיש לה את שם חברת האשראי.

לא ביקשתי הרים וגבעות, רק לשחזר מספר לקוח, וכשאני הייתי הנציג, לאחר זיהוי של ת.ז הייתי עושה איפוס סיסמה למייל של הלקוח. במקרים בהם המייל לא היה מעודכן, זאת באמת בעיה של הלקוח. כרטיס אשראי לדעתי הוא פרט בעייתי להזדהות במצבים מסויימים והם היו צריכים לקחת את זה בחשבון. ועכשיו כשאתה אומר לי לגבי הניירת, אני לא זוכר מתי פעם אחרונה קיבלתי מהם חשבונית בדואר או במייל. אני תמיד בודק ישירות באתר שלהם רק שהפעם שכחתי את המספר לקוח.

ואגב מהפכה, אני איתם מתחילת הדרך כשהם רק התחילו את הפעילות שלהם בארץ, ולמרות הבעיות שהיו לי בהתחלה, נשארתי איתם גם כי הם באמת ניסו לעזור עם התקלות וגם אידאלוגית.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה לא נוהג למחוק מיילים ישנים, סיכוי סביר ביותר שיש לך עדיין את ה"ברוכים הבאים" שלהם איפשהו בתיבה עם מספר הלקוח וסיסמה ראשונית.

חפש "הפעלת ה-SIM של גולן טלקום שנשלח אליך"

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גם את זה כבר עשיתי, כל המיילים שקיבלתי מהם זה פרסומות כאלו ואחרות שכמובן מחקתי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לכל "תושבי" גולן טלקום,יש מבצע של 59ש"ח הכל כלול לשנה ..

מה החידוש? גם ללקוחות קיימים.

אני שיניתי .

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

חבילת ה59ש"ח להכל כלול (3GB גלישה) קיימת מזמן ב012,לאדע מה גולן נזכרו בזה עכשיו :)

מה שכן לגולשים האמא של הכבדים,ל012 יש חבילה חדשה ב79ש"ח (עם 5גיגה גלישה).

למי שגר בדירה שכורה\צימר\אחר ואין תשתית אינטרנט,ולא מוריד הרבה אלא רק גולש - אחלה מחיר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני נשאר עם גולן ולו רק בכלל המעכרת הנהדרת שלהם שחוסכת ממני לדבר עם נציגים.

והחסימת שיחות ממספרים לא מזוהים, זה דיי אחלה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
יש מבצע מקביל ברמי לוי. האם זה גם ללקוחות קיימים? מישהו ניסה?

דני

חיובי,העברתי את אשתי לפני כשבוע.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
אני נשאר עם גולן ולו רק בכלל המעכרת הנהדרת שלהם שחוסכת ממני לדבר עם נציגים.

והחסימת שיחות ממספרים לא מזוהים, זה דיי אחלה.

+1

אני כבר שנה לקוח שלהם, ולא צלצלתי אפילו פעם אחת לשרות לקוחות.

פורסם

אני לא בגולן אלא ב012 ורוב הזמן מקבל אפילו 7מגהביט יורד.

לעניין אחר - יופון (YOUPHONE) משווקים מבצע חדש ללקוחות חדשים,48ש"ח לחודש למשך שנה שלמה,על חבילה לא מוגבלת של דקות וסמסים,ו1גיגה גלישה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ב-012 נמצאה מהירות עד 28 מס"ש ביורד, אבל כמובן שזה תלוי מיקום ויכול להיות גם עשירית מזה

השבוע העברתי את אשתי לתוכנית של שיחות לא מגובלות עם 1 ג"ב ב"פלאפון" - 79 ש"ח לחודש. הובטחה לי תמיכה בסים כפול (יש מכשיר קבוע ברכב) אבל כאשר קיבלתי את החוזה שירות זה צויין כחקיג במחיר 39 אג' לדקה. העליתי שאלה בפייסבוק של פלאפון וממתין לתשובה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אפשר להתעלק,

העבירו את החברה שלנו לסלקום ויש ממש הרבה בעיות של קליטה,

קשה להוציא שיחות, כמעט כל הודעה צריך לשלוח פעמיים לפחות כדי שתעבור ועוד כל מיני תופעות בעייתיות,

זה ממש הפתיע לרעה, וזה לא קורה רק אצלי - הרבה עובדים התלוננו וישנם שלל מכשירים ואזורים בארץ.

חשבתי לקבל החזר מהעבודה ולרכוש בפרטי סים וחבילה באחת החברות,

יש הצעה \ המלצה לחבילה כלשהי עדיף שתהיה ללא הגבלה של הודעות ושיחות, בד"כ השימוש החודשי באינטרנט

לא עולה 1GB, מעבר לנושא המחיר באיזו חברה לא ניתקל בבעיות שציינתי? (שזה העניין החשוב במהלך),

תודה.

so far so good so what

• תוכן חדש...