Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתר כזה בנוי על שטח של רבע דונם, כולל תורן, מבנה ציוד, חיבור חשמל, מערכת אבטחה ועוד ועוד ועולה כ-150K$

ודורש הוצאת היתרי בניה\אישור ועדה מקומית ומחוזית\טופס 4 והרבה בירוקרטיה זמן וכסף

זה המחיר לגרסה הרגילה.

הגירסה המתקפלת עולה יותר :-D :-D :-D

DSCN3080.jpg

איפה זה? ניגריה?

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי שני קוים (אצל בנים שלי) - קליטה וגלישה מצויינים (5-6 מס"ש - קרוב לגבול העליון של המכשיר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

http://www.themarker.com/technation/columns/1.2037543

"ההערכה היא שלקוח ממוצע בגולן וב–HOT מובייל שווה לחברה המארחת כ–40 שקל בחודש בממוצע. ל–HOT מובייל יש כ–450 אלף לקוחות ברשת הסלולר החדשה, כך שזוהי הכנסה חודשית של 18 מיליון שקל, או 54 מיליון שקל ברבעון לפלאפון. במונחי ARPU ‏(הכנסה חודשית ללקוח‏) האירוח מעניק לפלאפון עוד 6 שקלים. לגולן טלקום יש כ–240 אלף לקוחות נכון לסוף הרבעון הראשון, כך שהיא מכניסה למארחת 9.6 מיליון שקל בחודש, שהם 29 מיליון שקל ברבעון לסלקום. במונחי ARPU האירוח מוסיף לסלקום 4 שקלים. הנתונים לא אמורים להפתיע. בדו"ח 
השנתי דיווחה פלאפון על הכנסות מהסכמי אירוח בסך 129 מיליון שקל, כ–75 מיליון שקל ברבעון...

מרבית התעבורה ב–HOT מובייל כבר עצמאית ‏(נדייק: 60% מאוכלוסיית ישראל, 50% משטח המדינה‏) ועוברת דרך האנטנות שלה, ולא באירוח. .."

יהודה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ביום חמישי קיבלתי סים לניוד לרשת גולן טלקום לאחר שבחודש האחרון היו לי יותר מדי בעיות קליטה בהוט מובייל.

הפעלתי אותו ביום שבת, והיום התבצע הניוד.

מ10 בבוקר זה מראה לי שאני מחובר לגולן, אבל אין שום קליטה, שום אינטרנט ושום נעלים.

מ10 בבוקר אני על טלפונים לגולן, עד שהשגתי נציגה, ו"ביליתי" איתה על הקו כשעתיים שלמות!.

במהלך השעתיים עשינו מליון ואחת בדיקות, גם על האייפון שלי(שעבד לפני כן מצויין בהוט מובייל ובאורנג') וגם על הסאטיו הישן שלי (שעבד נפלא בהוט מובייל אורנג' ופלאפון).

היא הבטיחה לחזור אלי עם החלטה מה"מנהל", נתתי לה מספר חלופי(פלאפון שהשאלתי מסבתא שלי).

התקשרה אלי פעמיים בדיוק ולא יכולתי לענות כי הייתי בנהיגה(והודעתי שאני לא איהיה בבית, כך שהגיון בריא אומר להתקשר כל רבע שעה עד שנענה, אבל אין להם הגיון בריא).

לאחר שראיתי שהיא חייגה אלי והייתה לי אפשרות לדבר, התקשרתי לגולן טלקום כ3 פעמים, כשפעמיים מתוכם המרכזיה מנתקת אותי בטענה שיש עליהם עומס, ובפעם השלישית אני משאיר מספר לחזור אליו.

ב8 בערב קיבלתי שיחה, כזכור אני מ10 בבוקר בלי המספר שלי!, המוקדנית שוב מנסה לעשות איתי את אותן הבדיקות בדיוק(ראבק! זה לא רשום לך במחשב?)

על כל בדיקה שהיא הציעה אמרתי שעשיתי, כל בדיקה!.

היא מצאה משהו שלא עשו לי(או שפשוט לא הקלידו במחשב שעשו), ביקשה ממני לנתק את הסים מהמכשיר ולחכות.

שוב חצי שעה על הקו, ולהדליק.

הדלקתי, וכלום! ועוד חצי שעה על הקו בציפיה לקבל קליטה או משהו.

המוקדנית הציעה לי ברוב חוכמתה שאני אגיע לתל אביב לעוד בדיקות, מה שהצית לי את הפיוז. מי לעזאזל יבוא מבאר שבע לתל אביב בשביל לבדוק את התקינות של הסים המסכן של גולן טלקום?

בתור לקוח חדש, שעבר אליהם מרשת חדשה אחרת, אני המאוכזב שבמאוכזבים!

הם לא הציעו לי שום פתרון, קשה לשלוח אלי עוד סים? קשה?

לא יכולים לעזור ללקוח שנמצא אצלהם פחות מיום אחד! אפילו שיחה אחת לא ביצעתי דרכם!

איך אני יכול לדרוש מהם את ה40 ש"ח שעלה לי כרטיס הסים שלא עובד? האם יש עליו את חוק ה14 ימים כמו לכל מוצר?

איזו רשת אתם ממליצים לעבור אליה? אני מחפש משהו זול, אבל לפי ההתנסות של היום, אני כבר מוכן לשלם יותר, רק בשביל לא לחוות את העצבים שגולן טלקום עשו לי.

כנראה שנחזור להוט מובייל, אם לא נמצא רשת אחרת לעבור אליה.

בקיצור ולענין, אני מאוד לא ממליץ לכם לעבור לרשת גולן טלקום. שירות צואתי וחוויה בזיונית. :evil::evil::evil:

פחות מ24 שעות של עצבים בהחלט מספיקות כדי להמליץ על כל דבר שהוא לא גולן טלקום.

פורסם

דווקא מהבחינה הזאת לא היו לי שום תלונות עליהם. מרגע שהסים הגיע הפלאפון עבד בסדר גמור.

אבל, גם בתור באר שבעי, הקליטה פשוט נוראית, יש ניתוקים והמהירות אינטרנט זוועה אחת גדולה. העדפתי לעבור לפלאפון. אמנם אני משרת את ה-"אוייב" ומשלם 30 שקל יותר, אבל לפחות יש לי קליטה ואינטרנט במהירות סבירה.

פורסם

אני עברתי אליהם כי חשבתי לעצמי 3 חודשים חינם, בפועל אפילו יום אחד לא נישאר אצלהם. אפילו לא התחלתי אפשר להגיד, כי חוץ מניוד אין לי שום קשר אליהם, לא שיחה ולא קילו בייט מסכן שעבר דרכם.

איך אני יכול לדרוש מהם את עלות כרטיס הסים בחזרה?

פורסם

זה לא נחשב כמוצר לא תקין שאפשר להחזיר תוך 14 יום כמו בכל חנות?

נ.ב. החלטתי לחזור להוט מובייל לאחר שהם ענו לי בנחמדות ממש עכשיו (10 בלילה), רשמו את המספר ואמרו שבבוקר יתקשרו אלי.

פורסם

לי אישית לא היו בעיות עם גולן, ואני בין הראשונים שעברו.

מנוי אחד, ניידתי ל 012 עקב חבילה אטרקטיבית יותר בגלישה

וגם מהם אני מאוד מרוצה.

לדעתי, תנסה את 012 אתה יכול לרכוש סים שלהם ב yellow.

פורסם

נראה שנפלת על דבילים ספציפיים.

ניידתי קו + רכישת קו נוסף, עבר חלק ללא תקלות, והמחיר...

מאוד מרוצה מהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם אחי עבר אליהם ועזב אחרי שבועיים של סיוט, ניתוקים, חוסר קליטה, אינטרנט לא אינטרנט וכו'

אני עברתי להום סלולר, היתי מבסוט רק מה לאחר הקנייה של הסמארטפון נאלצתי לחזור לפלאפון מכיוון שבהום סלולר חבילת הגלישה מוגבלת ל 1 ג'יגה ועל כל מגה נוסף משלים כסף כי אין להם חבילה גדולה יותר.

חזרתי לפלאפון רק מהסיבה שאין לי כוח להתעסק עם כל הבעיות קליטה וכו', אז אני משלם 15-20 ש

ש"ח יותר אבל אין לי שום כאב ראש.

יש דברים שעל איכות משלמים וזה אחד מהם, אחרת מה שווה הסמארטפון אם אתה נתקע בלי אינטרנט?

פורסם

אישית אני בערך מינואר בגולן אחרי שהעברנו אליהם מרמי לוי 4 קווים (שבכלל לרמי לוי עברנו מאורנג :-P)

הסתובבתי ברחבי הארץ ולא זכור לי בעיות, תמיד זה היה נודד לסלקום שצריך קליטה.

לפני שבוע הגיע אלי עוד סים מהם לאחר שהטלפון הקודם נגנב והכל בסדר.

אני מניח שהבעיה אצלך היא נקודתית וכן תנסה לדרוש מהם סים נוסף, זה לא יהיה פשוט אבל כל עוד אתה לקוח שלהם זה נשמע יותר אפשרי

מסרב לחתום:evil:

• תוכן חדש...