Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה עלי "לדרוש" סים נוסף אם בדקתי ביחד איתם את הסים בכמה מכשירים שונים ונמצא שהוא לא עובד. בתור לקוח אני אמור לקבל סים עובד, ולא "לדרוש".

שילכו לחפש... אני בשעה 8-9 בבוקר מקבל שיחה מהוט מובייל וחוזר אליהם.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לנו בבית 2 קווים של גולן ועוד אחד של הוט ואין איתם בעיות.

יש עוד חברות חוץ מגולן והוט..

אם לא היו לך בעיות קליטה באורנג' אז אתה יכול לנסות את 012 מובייל או את youphone שעובדות על התשתיות של אורנג'.

פורסם

חשבת אולי איך בדיוק אתה משלם כול כך מעט כסף? בחברות החדשות (וגם בוותיקות כדי להיצמד למחירים בשוק) חוסכים במספר הנציגים , במספר הסניפים.

בדיוק בגלל זה אתה צריך לרוץ מב"ש לת"א , או לחכות יום שלם שיחזרו אליך .

בתור מוקדן לשעבר , הם לא צריכים לחזור למספר שלך כול רבע שעה כדי שתענה זה לא עובד ככה . תגיד תודה שהם חזרו אליך יותר מפעם אחת.

וידוע שהמוקדים עמוסים , שוב חוסכים באנשים במוקד.

פורסם

lesles , ממליץ לך בחום לעבור ל 012 . גם אני ברחתי מגולן אחרי בעיות של איבוד קליטה וחוסר יכולת לתת פיתרון.

פורסם

לי היה מקרה מאוד מוזר עם גולן, בהתחלה היה בבית סמסונג סליידר מהמבצע טלפון בשקל באורנג' (המכשיר היה פתוח לכל הרשתות) עם סים של אורנג' והכל עבד מעולה.

שמתי את הסים של גולן והמכשיר מתחיל לגמגם, לפעמים עובד לפעמים לא או מרסט את עצמו לבד, כשעובד לא תמיד מקבל ומוציא שיחות. התקשרתי לגולן והם אמרו שיש מכשירים מסויימים שלא עובדים עם הסים של גולן. חשבתי שהם צוחקים עלי אז הכנסתי את הסים הזה לטלפון אחר ושם לא היו בעיות בכלל.

עד היום אני לא יודע מי האשם פה, המכשיר עצמו או גולן.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חשבתי שצרותי יסתיימו, אבל לצעריט עוד בוקר של עצבים.

בשביל להתנייד מגולן אני צריך לאמת את המספר שלי, אבל אין לי קו ולכן אני תקוע.

גולן בשיא חוצפתם אומרים לי להגיע לתל אביב לאסוף סים , או לקנות סים חדש בבאג.

אתם קולטים? אני שילמתי על סים לא תקין! וצריך עוד לקנות סים חדש!

לקנות!

או שישלחו לי סים חדש, בתשלום!

מה זה הבזיון הזה? מה זה השטויות האלה?

פתחתי תלונה במועצה לצרכנות. אני אשמח לקבל ממכם עוד גופים שאפשר להתלונן אליהם.:evil::evil::evil:

פורסם

בעמוד הפייסבוק שלהם ביקרת? ממה שזכור לי הם עונים שם

בנוסף, אתה יכול להקליט את השיחה איתם ולשלוח לכל תוכניות הטלויזיה שאוהבות חומר כזה כמו צינור לילה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בתור מי שיש לו 8 קווים בגולן אני מכיר בגדול את הבעיה של הניתוקים וה"אין קליטה", אך מבין את המשמעות והסיבה.

בגולן יש תשתית שלהם עצמם ביחד עם הסכם נדידה לסלקום, לרוב שתי התשתיות זמינות באותו מקום גאוגרפי.

לכל מכשיר טלפון יש שאיפה להיות עם הקליטה "הכי טובה" כל הזמן, לכן ברגע שהוא מזהה הפרש מספיק משמעותי בין גולן לסלקום - הוא נודד. זה לוקח כמה שניות, ופה אתם רואים "ניתוק" ו"אין אינטרנט".

בעוד החברות הוירטואליות פשוט משתמשות בתשתיות קיימות בלבד ללא שום נדידה כזאת או אחרת, ולכן "אין ניתוקים".

המלצתי למי ש"סובל" בגולן אך עדיין מטעמי אידאולוגיה לא רוצה לפרנס את חברות האפ"ס - תעברו לרמי לוי / הום סלולר (כן, יש דבר כזה, מסתבר) / יופון.

תקבלו את אותה התשתית הוותיקה ועדיין תוכלו לישון בשקט בידיעה שאפ"ס הפסידו לקוח.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שלחתי תלונות למועצה לצרכנות, לאמון הציבור, ולמשרד התקשורת.

אני לא יכול לנייד את המספר שלי מהם כי אין לי בכלל קו. אין שום קליטה מאתמול בבוקר.

הפתרון היחיד שהם מציעים זה לקנות סים חדש אצלהם או בבאג. על מה לעזאזל שילמתי???

יימח שמם. חברה בזיונית.

פורסם

למי שיש בעיות קליטה בגולן, אני עם מכשיר אנדרואיד, אני מגדיר בתפריט הרשתות באופן ידני את רשת סלקום, ככה המכשיר מחובר תמיד לרשת סלקום, לא נודד לגולן ולא מתנתק.

תכנסו לתפריט הרשתות, בצעו סריקה של רשתות, תבחרו ידנית ברשת סלקום.

פורסם

הבעיה היא כרטיס סים שלא עובד אצלי במספר מכשירים. לא רק באייפון.

כל השיחות נכשלות, אין SMS אין אינטרנט אין כלום.

והכי נורא, שאין פתרון ריאלי מצד גולן טלקום. פשוט בזיון אחד גדול.

• תוכן חדש...