Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סים שלהם כבר כמה חודשים טובים. עברתי אליהם אחריי שהייתי מאוכזב והיו לי הרבה ניתוקים בהוט מובייל.

המצב טוב ולרוב הכול עובד פיקס, שלא נדבר על זה שרוב היום כשאני בבסיס זה עובד טוב להבדיל מהוט מובייל שאיתו היו רק תקלות וניתוקים באופן קבוע.

היה לי עוד סים שלהם שניידתי אותו ל012, אבל לא בגלל בעיות או משהו. בגולן היה פיקס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסתבר שגולן טלקום זאת תופעה.

יש אנשים שמאוד מאוד מרוצים מהם, מהקליטה וכמובן מהחסכון בכסף.

יש כאלה (ואני ביניהם) שנכוו קשות עם קו של גולן. ניתוקים ללא הפסקה, חוסר בקליטה, חוסר מוחלט בזמינות.

האירוניה היא שבעבר הייתי לקוח של גולן הכל היה טוב ואפילו פיזרתי המלצות על גולן בכל מקום שהייתי. בשלב מסויים הציעו לי לעבור עם הקו טלפון לעבודה, וכמובן שחינם הרבה יותר זול מגולן טלקום אז העברתי את הקו לעבודה. התעצבנתי על חבילת הגלישה של העבודה, כלקוח מרוצה חזרתי חזרה לגולן ומשם אכלתי חודש וחצי של סיוט סלולרי.

אגב, מבין ההמלצות שהיו פה יש כאלה שהמליצו להתביית רק על הרשת של סלקום ולמנוע נדידה. באייפון 4S שלי זה לא עזר והשאיר אותי עדיין עם בעיות קליטה קשות ועם הודעות קופצות לגבי חוסר זמינות רשת.

אני ממליץ בחום להמנע מהרשת הזאת, ובאמת שלא בגלל חוויות שירות. פשוט הם לא מצליחים לספק את השירות הבסיסי המובטח: קו סלולרי תקין.

חבל

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מבין אותך , עברתי איתם תהליך כושל של נסיון ניוד.

ביצעתי ניוד מסלקום אליהם, הבטיחו שאקבל את הSIM בהקדם, עד יום זה לא קבלתי. לאחר כמה נסיונות לדבר איתם שלא צלחו, החלטתי לוותר. הנחתי לסבירות דעתי שהם פשוט לא מעוניינים בי כלקוח והמשכתי עם סלקום. לאחר כמה חודשים התחלתי לקבל SMS מהם שיש לי חוב ועלי לשלם בהקדם, לאחר כמה ימים זה הפך לאיום שאם החוב לא ישולם - הקו ינותק (מציין שהוא עדיין של סלקום כן?) לאחר כחודש של התעלמות מצידי ואינספור הודעות - יצרתי עימם קשר (בהמתנה של כ20 דקות על הקו) שם התברר שה"חוב" עומד על (תחזיקו חזק) 30 אגורות !!! בקשתי הסבר לחוב המנופח מהנציגה, הרי מעולם לא הייתי לקוח שלכם וזו אמרה שזו טעות והיא מוחקת את החוב (הללויה :lol: )

מאז , עברתי להוט מובייל, לא שומעים ממנה , גובים כל חודש את החמישים שקל שלהם ואני מאושר. האינטרנט עובד, הקו עובד, דבר יחידי שעובד בחברה הזאת.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
בעמוד הפייסבוק שלהם ביקרת? ממה שזכור לי הם עונים שם

בנוסף, אתה יכול להקליט את השיחה איתם ולשלוח לכל תוכניות הטלויזיה שאוהבות חומר כזה כמו צינור לילה.

הם לא. הם חסמו את האופציה הזו.

שלחתי תלונות למועצה לצרכנות, לאמון הציבור, ולמשרד התקשורת.

אני לא יכול לנייד את המספר שלי מהם כי אין לי בכלל קו. אין שום קליטה מאתמול בבוקר.

הפתרון היחיד שהם מציעים זה לקנות סים חדש אצלהם או בבאג. על מה לעזאזל שילמתי???

יימח שמם. חברה בזיונית.

זו הדרך היחידה לקבל מהם יחס. גם כשאני הייתי צריך אותם הם לא ענו עד שפניתי למועצה לצרכנות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אין יותר מאושר ממני! הצלחתי להתנייד מהם ל012, רכשתי את הסים בYELLOW ב33 ש"ח.

מחכה לסיום הניוד :-P:-P:-P

הפצצתי בסטטוסים לפייסבוק של גולן(העתק של המייל ששלחתי), לסטטוסים מצייצים, בפרופיל שלי, ובכמה עמודי חדשות.

אני מקווה לקבל חזרה את העלות של הסים הפגום הזה.

לאחר כ 27 שעות בלי קו טלפון נייד, אני מרגיש אתנחתא. :-P

עריכה: בערך 10 דקות לאחר שסיימתי את הפעלת הסים באתר 012, הקו עובד, ויש אינטרנט וקליטה ללא בעיות.

אין יותר מבסוט ממני.

הרגשת הניצחון האמיתית הייתה כאשר קיבלתי הודעה מ058 המקוללים שנכתב בה שהם מבינים שאני נאלץ לעזוב אותם, שיחנקו.

פורסם
למי שיש בעיות קליטה בגולן, אני עם מכשיר אנדרואיד, אני מגדיר בתפריט הרשתות באופן ידני את רשת סלקום, ככה המכשיר מחובר תמיד לרשת סלקום, לא נודד לגולן ולא מתנתק.

תכנסו לתפריט הרשתות, בצעו סריקה של רשתות, תבחרו ידנית ברשת סלקום.

מתעלק, איך מבצעים את זה בhtc sensation ? אני לא מוצא את האופציה

פורסם

עדכון נוסף:

הרגע התקשרו אלי בעקבות אחד מהמיילים שלי, אני כאמור כבר ברשת אחרת.

הציעו לי לחזור אליהם, אפילו בצחוק אני לא אעשה את זה.

דבר אחד אני כן אגיד לטובתם, לפחות הם מזכים אותי בעלות כרטיס הסים.

אז תלמדו חברים, לא לוותר, לשלוח מיילים ופקסים לכל ארגון ציבורי שאפשר להתלונן אליו, וככה תקבלו את הזכות הבסיסית שמגיעה לכם.

פורסם

אני מבין את המטען שיש לך על גולן, אבל מצד שני זה גם עניין של מזל.

כשניידיתי את הקווים החזקתי אצבעות שלא יהיו בעיות בתהליך של הניוד.

אתה חושב שאם בעיית הניוד הזאת הייתה קורת בחברה אחרת, היית מקבל שירות טוב יותר? אני סקפטי..

פורסם
חשבת אולי איך בדיוק אתה משלם כול כך מעט כסף? בחברות החדשות (וגם בוותיקות כדי להיצמד למחירים בשוק) חוסכים במספר הנציגים , במספר הסניפים.

בדיוק בגלל זה אתה צריך לרוץ מב"ש לת"א , או לחכות יום שלם שיחזרו אליך .

בתור מוקדן לשעבר , הם לא צריכים לחזור למספר שלך כול רבע שעה כדי שתענה זה לא עובד ככה . תגיד תודה שהם חזרו אליך יותר מפעם אחת.

וידוע שהמוקדים עמוסים , שוב חוסכים באנשים במוקד.

קודם כל, השירות בגולן (לפחות הטלפוני) טוב עשרות מונים מזה של אורנג' - יותר קל לתפוס אותם והנציגים יותר מקצועיים ועונים יותר לעניין.

אז עד כאן בעניין השירות.

בקשר לקליטה- המצב על הפנים - אני חושב שאנסה את יופון קצת.

פורסם

הייתי מקבל סים חלופי בלי כל הטראראם בכל רשת שמכבדת את עצמה.

שילמתי 40 ש"ח על סים תקול, זה לא נקרא שירות להגיד ללקוח חדש שגר בבאר שבע, שהוא יצטרך לשלם עוד על כרטיס תקין, או להגיע עד לתל אביב בשביל לקחת כרטיס אחר.

כל רשת שמכבדת את עצמה הייתה שולחת\אומרת לאסוף מספק.

וזה לא מוקדנית אחת חדשה שטעתה, זה 3 מוקדניות שונות לגמרי(שעות וימים שונים).

לפחות הם אמרו שיזכו אותי על הסים, נחכה ונראה.

נ.ב. כשהייתי בהוט מובייל, אף פעם לא התקשרתי לנציג שירות. החלטתי להתנייד בגלל ששילמתי 89 לחודש, ובחודש האחרון התחילו איבודי קליטה מציקים. במקום להיתקע על שירותיות, פשוט מתניידים.

אני יודע שבתום חצי השנה של המבצע ב012 (50 ש"ח בחודש) אני אחזור להוט מובייל.

לגולן אני בחיים לא אתקרב, גם אם זו תישאר הרשת היחידה שפועלת.

פורסם

לכל אלו שפועלים מטעמי "אידאולוגיה":

כל החברות הוירטואליות יושבות על תשתיות של אפ"ס ואתם בעצם ממשיכים לפרנס אותן.

(רמי לוי=פלאפון,012=אורנג',יופון=אורנג' הום סלולר=סלכלום, וכן הלאה).

אני יודע שלישראלים יש זכרון קצר, אבל תנסו להזכר בכמה תמחרו החברות הוירטואליות הנ"ל,כולל "אביר הצרכנים" רמי לוי, וגם הוט מובייל העצמאית את שירותיהן לפני שגולן השיק את הרשת שלו.

כשהוא יקרוס, אתם תשלמו את המחירים הללו+30% פיצוי לחברות העושקות על התקופה בה הוא היה קיים.

אני עם 4 קווים בגולן מהשבוע שהוא השיק את הרשת שלו.

היו מעט חבלי לידה, אבל אני נשאר.

סה"כ הזמינות סבירה, יש לי קליטה מדן ועד אילת (בדוק) ואין לי ניתוקים.

זו הסיבה שלא יהיה פה חרם צרכנים אמיתי.

הישראלים מפונקים מידי. הם ילחמו עד שזה ממש יגע בהם.

אף אחד לא יסבול דקה מחוסר במבה,קוטג' או קליטה סלולרית מושלמת 24/7 כולל אינטרנט ברוחב פס גבוה.

ואל תגידו ש"זה ענייני עבודה, ואני לא יכול בלי זה", אלא אם יש לכם להציג תעודה של רופא משתיל איברים או כבאי.

כל השאר יכולים להיות לא זמינים חצי יום בלי שהעולם יקרוס.

הוא לא קרס לפני 20 שנה כשלאף אחד לא היה טלפון נייד.

ולמי שיגיד שהוא מפסיד לקוחות ,שיתקשרו בינתיים למישהו אחר, כי הוא לא זמין-

השיווק והמיתוג שלך דפוקים. אם כל היתרון המסחרי שלך על פני מתחריך הוא הזמינות בטלפון, אתה בבעיה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
קודם כל, השירות בגולן (לפחות הטלפוני) טוב עשרות מונים מזה של אורנג' - יותר קל לתפוס אותם והנציגים יותר מקצועיים ועונים יותר לעניין.

אז עד כאן בעניין השירות.

בקשר לקליטה- המצב על הפנים - אני חושב שאנסה את יופון קצת.

+1, מסכים לגבי השירות. מצד שני, הקליטה באמת מחורבנת ואתמול אפילו התבשרתי על שיחה חשובה שלא קיבלתי ביום שישי. חוץ מזה, יש לי בעיה עם החוסר בצ'יפור הלקוחות הוותיקים (אני מהימים הראשונים אצלם). מה הקטע של לתת ללקוחות חדשים 3 חודשים חינם ולי לא? ושלא יעטפו לי את זה ב"אנחנו עושים מבצעים ללקוחות ותיקים של חבר מביא חבר" כי זה בולשיט (אני באופן אישי לא הצלחתי לגייס אף אחד). נשארתי אצלם מעל שנה מטעמי אידיאולוגיה, אם הם רוצים אותי עכשיו, שיילחמו עליי קצת. מייל לשירות הלקוחות שלהם עם הסבר נחמד על "אני גם רוצה שלושה חודשים חינם כי אני לקוח ותיק" יישלח עוד מעט, נראה מה תהיה התשובה.

בכל אופן, נראה לי שגם אני אלך להתאוורר קצת בחברה אחרת. לאפ"ס אני לא חוזר בוודאות. הוט מובייל לא מתקרב גם אם הם יהיו החברה האחרונה בארץ. זה משאיר לי את יופון, הום סלולאר או רמי לוי. האם מישהו יכול לומר לי אם יופון והום סלולאר שייכות לחברות האפ"ס? (אני לא שואל מבחינת תשתית אלא מבחינת האם הן שולטות בהן או שמדובר בחברות עצמאיות לחלוטין שאינן חברות בת סטייל 012 של אורנג')

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

תכנס לאיזור האישי שלך באתר של גולן ושם תדווח על תקלה.

הם מסדרים את זה לבד ומיידעים אותך ב- SMS.

לרוב, הניוד עובר חלק אבל לא תמיד.

אצלי לדוגמא יכולתי רק להוציא ולקבל שיחות מסלקום. דיווחתי על תקלה ותוך שעתיים זה טופל וקיבלתי הודעה על כך.

מאוד יעיל ! ללא טלפונים ושאר ירקות.

פורסם
לכל אלו שפועלים מטעמי "אידאולוגיה":

כל החברות הוירטואליות יושבות על תשתיות של אפ"ס ואתם בעצם ממשיכים לפרנס אותן.

(רמי לוי=פלאפון,012=אורנג',יופון=אורנג' הום סלולר=סלכלום, וכן הלאה).

אני יודע שלישראלים יש זכרון קצר, אבל תנסו להזכר בכמה תמחרו החברות הוירטואליות הנ"ל,כולל "אביר הצרכנים" רמי לוי, וגם הוט מובייל העצמאית את שירותיהן לפני שגולן השיק את הרשת שלו.

כשהוא יקרוס, אתם תשלמו את המחירים הללו+30% פיצוי לחברות העושקות על התקופה בה הוא היה קיים.

זו הסיבה שלא יהיה פה חרם צרכנים אמיתי.

הישראלים מפונקים מידי. הם ילחמו עד שזה ממש יגע בהם.

אף אחד לא יסבול דקה מחוסר במבה,קוטג' או קליטה סלולרית מושלמת 24/7 כולל אינטרנט ברוחב פס גבוה.

ואל תגידו ש"זה ענייני עבודה, ואני לא יכול בלי זה", אלא אם יש לכם להציג תעודה של רופא משתיל איברים או כבאי.

כל השאר יכולים להיות לא זמינים חצי יום בלי שהעולם יקרוס.

הוא לא קרס לפני 20 שנה כשלאף אחד לא היה טלפון נייד.

ולמי שיגיד שהוא מפסיד לקוחות ,שיתקשרו בינתיים למישהו אחר, כי הוא לא זמין-

השיווק והמיתוג שלך דפוקים. אם כל היתרון המסחרי שלך על פני מתחריך הוא הזמינות בטלפון, אתה בבעיה.

שמע, הלכת פה כמה צעדים רחוק מדי.

אני בתור לקוח שמגדיר את עצמו כאידיאולוג - אבל כנראה יש לנו אידאולוגיה שונה.

שילמתי לאורנג' מדי חודש 300 ש"ח בתקופת טרום גולן טלקום.

שגולן יצאו לאוויר זה ירד תוך זמן קצר מאוד ל-125 ש"ח וחבילה אטרקטיבית יותר (במקום 1300 דק' - שיחות ללא הגבלה).

בכל זאת רציתי לעבור לגולן. לא כי 25 ש"ח בחודש שברו אותי - אלא כי גולן שברו את השוק ועשו מהפכה צרכנית.

חיכיתי עד לא מזמן כיוון שגולן לא הציעו אפשרות לסים כפול - כאשר הם הוציאו ואורנג' במקביל רצו להעלות את המחיר ל-150 ש"ח החלטתי שאנחנו נפרדים ועברתי לגולן.

חשבתי לי בראש - אני יכול לשלם פחות משמעותית עבור אותו שירות - אבל זה לא נכון.

באורנג' נדיר שלא הייתה קליטה מלאה (4 פסים מתוך חמש היה נחשב קטסטרופה) או שהאינטרנט עבד לאט. היה לי מכשיר סלולרי עם חיבור אינטרנט שיכולתי לסמוך עליו. בגולן יש לי מכשיר שאם האינטרנט עובד לי פעמיים ביום אני מבסוט. אם יש לי קליטה למשך כמה שעות - אז שיחקתי אותה - זה ממש לא אותו מוצר.

פורסם
הוט מובייל העצמאית את שירותיהן לפני שגולן השיק את הרשת שלו.

קודם כל - הוט לא היתה יקרה לפני ההשקה של גולן מסיבה פשוטה מאוד - הרשת של הוט הושקה מספר שעות אחרי גולן. נכון שקודם היתה מירס, אבל זה מוצר שונה לחלוטין.

שנית - אני משלם תמורת שירות, ואם השירות של גולן לא מספק (ומבחינתי הוא אינו מספק כיון שלשני קוים שהיו לי בגולן היו בעיות קליטה קשות ולא היה ניתן להשיג את השירות הטכני) - אני עובר לחברה אחרת. לכן שני קוים שלי שהיו בגולן נויידו, במקרה זה ל-012 בזכות ההיכרות החיובית שלי עם הרשת של אורנג' ובזכות המחיר הנוח במיוחד שהוצע לי, כאשר בגולן התעקשו על מחיר כפול). קו נוסף, שבו נעשה שימוש מועט וכמעט לא נעשה שימוש בגלישה נשאר בינתיים בגולן בתוכנית ה-10 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...