Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה של קליטה היא יחודית למקום מסויים. יש מקום שיש קליטה לפלאפון ואין לסלקום, ויש להיפך, וכולי.

בדוק היטב באיזו רשת יש את הקליטה הטובה ביותר באיזורים שמעניינים אותך, ועבור אליה (או אל מפעיל וירטואלי הנשען עליה).

דני

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לעבור לגולן טלקום/הוט מובייל.

2 שאלות עיקריות:

1. האם אני יכול לנייד את המספר שלי כמה פעמים? למשל אם אני עובר מחר לגולן, אז אני מנייד את המספר הנוכחי שלי. אולם, אם בעתיד ארצה שוב לעבור חברה, האם אוכל לשמור על המספר שלי? האם יש הגבלה, או שאני יכול לעבור בין חברות גם 100 פעמים, ועדיין המספר הנוכחי שלי יישמר?

2. יש לי מכשיר ישן מאוד. לבנת חבלה של ממש. סוני אריקסון naite. איך אני יודע אם המכשיר שלי נתמך ע"י גולן טלקום או הוט מובייל?

בנוסף, אשמח להמלצות על מי מהחברות עדיפה? אני לא איזה מנכ"ל ואין לי ילדים, ככה שניתוק של שיחה פה ושם, או חוסר של קליטה לא יפריע לי במיוחד, אך אני לא רוצה לסבול מהבעיה באופן תדיר.

תודה לעוזרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למה התקבעת רק על הוט מובייל או גולן טלקום ? יש לך את 012 ואת יופון ואת רמי לוי ושלל רבים וטובים. לשאלתך בין גולן טלקום להוט מובייל אני הייתי בשניהם ויכול להגיד לך שהוט מובייל עדיפים. הן מבחינת איכות שיחה והן מבחינת גלישה. לגבי תמיכה במכשיר שלך תוכל לנסות לבדוק באתר של כל חברה או להרים טלפן למוקד שירות טכני של אותה חברה ולשאול.

גם אם תנייד את המספר שלך 12,000 פעם הוא ישאר שלך .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת.

האמת שלא יצא לי לבדוק עדיין איזו חברות יש. מובייל וטלקום אלו היחידות שאני מכיר מהחדשות. אעבור על האתרים של יופון ורמי לוי, ואראה מה מתאים לי ביותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

2. יש לי מכשיר ישן מאוד. לבנת חבלה של ממש. סוני אריקסון naite. איך אני יודע אם המכשיר שלי נתמך ע"י גולן טלקום או הוט מובייל?

מה מקור המכשיר ? אני מניח שרכשת אותו בחבה סלולרית. אם זו פלאפון אתה יכול להיות שקט, אם סלקום או אורנג' - ראה להלן.

עקרונית המכשיר תומך בכל הספקים הסלולריים בישראל. עם זאת, הגרסה הרגילה שלו היא האירופית (תומכת ב-3G2100 בלבד) עלולות להיות לך בעיות קליטה נקודתיות בפלאפון, רמי לוי והוט מובייל. מנסיוני עם נוקיה 5800 שפועל גם הוא רק ב-2100 לא היתה לי בעיה ממשית בקליטה. אם יש לך גרסה אמריקאית שתומכת ב-2G2100 וגם 3G850 תהנה מהכיסוי של כל הרשתות בארץ.

מציע לך להוצא את הסוללה ולבדוק את מספר הדגם הרשום במדבקה שמתחתיה - דומני ש-J105 הוא הגרסה האירופית, אם תויע האות a זו האמריקאית.

עוד דבר חשוב לפני ניוד - עליך לוודאת כי מכשירך פתוח ל-SIM זר (כלומר לא נעול לחברה ממנה רכשת את המכשיר) אם המכשיר נעול יהיה עליך ליצור קשר עם שירות הלקוחות שידריך אותך בשחרור הנעילה, בחלק מהחברות זה יצריך פניה לנקודת שירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא צריך לבדוק אתם פשוט הכנס סים של חברה אחרת והדלק את המכשיר. אם הוא מתחבר לרשת ין בעיה. א הוא נותן הודעת שגיאה (כגון "הקש קוד" או "הכנס סים נכון") - עליך לפנות לפלאפון על מנת לבקש שחרור המכשיר, פעולה שמתבצעת ללא תשלום. בעבר פלאפון אילצו את הלקוח לפנות למרכז שירות לצורך זה ולהכניס את המכשיר למעבדה (איזה בזבוז זמן)- אולי בינתיים שיפרו דרכיהם ומדריכים לביצוע ע ידי הקלדת הקוד לפי הוראות מרכז השירות הטלפוני, כפי שאורנג' עושים כבר די הרבה שנים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעדכן: אחרי שנה וחצי עם גולן לצערי לא היה שינוי משמעותי, מבחינת עוצמת קליטה, באיזור בו אני גר ובאיזור המרכז בכלל.

יצרו איתי קשר מרמי לוי בתחילת השבוע, ואחרי שעדכנתי בקו של אישתי את המבצע הנוכחי של ה 49.90 (היתה לנו תוכנית של 89 שח ללא הגבלה עד 1gb), ניידתי גם את הקו שלי.

לציין כי בתוך הבית, איפה שהיו מתנתקות לי שיחות קבוע ועוצמת הקליטה היתה אפסית, עם רמי לוי יש קליטה מלאה לחלוטין בכל מקום בבית (מה שאגב משפיע אצלי רבות על צריכת הזרם של הסוללה).

נשאר לי כרגע רק קו אחד בגולן טלקום, הוא הקו של העסק. זה טלפון נוקיה פשוט 3120c שעושה את העבודה ובינתיים אמשיך עם הקו הזה בגולן לראות אם יהיו התפתחויות חיוביות בעתיד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום חברים!

הגיע הזמן להוזיל עלויות אחרי שגם בזה גיליתי אני פראייר וממשיך לשלם מאה שקלים כל חודש לאורנג' כסטודנט.

תנו הצעות למפעילה סלולרית חדשה, בבקשה בלי גולן טלקום שהניתוקים אצלם בלתי נסבלים אצל חברים שלי.

דרישות 3GB גלישה ושיחות ללא הגבלה, ואם אפשר שיחות לחו"ל באותו מחיר אז שיחקתם אותה.

תודה מראש על המאמץ והעזרה!

התענוג שמוביל אותך

פורסם

סקר מחירים אתה יכול לעשות בעצמך.

לגבי איכות שיחה, לא מצאתי הבדל בין פלאפון, אורנג וסלקום.

לגבי איכות גלישה, הכי נהנתי בפלאפון לאחר מכן בסלקום ולבסוף האיכות של אורנג בלשון המעטה לא הייתה מוצלחת במיוחד.

פורסם

עשיתי סקר מחירים כרגע החבילה הטובה ביותר נמצאת בפלאפון והיא 59 ש"ח עם 3GB גלישה, ב12 החודשים הראשונים, לאחר מכן זה עולה ל100 ש"ח.

השאלה מה יהיה אז, מסתיימת השנה יש אופציה להצטרף למבצע חדש?

איך מתבצע הניוד?

מה היא חוות הדעת שלכם לגבי שירות הלקוחות של החברות השונות?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני בדיוק להפך. הכיסוי של פלאפון ושל אורנג' מצויין, בסלקום נתקלתי בקצת בעיות כיסוי אבל פרשתי מהם לפני כשנה וחצי, אולי משהו השתנה, ואולי זה באמת משהו נקודתי כמו שיש בכל החברות, רק שהבן שלי היה רוב הזמן באותה נקודה מתה.

הגלישה הטובה ביותר בה נתקלתי היתה באורנג'\012, חיבור במהירות עד 28 מס"ש בערוץ היורד (בפלאפון הרשת מאפשרת גלישה מהירה, אבל החברה מגבילה ל-2-4 מס"ש).

קנה סים של 012 בתחנת פז ועבור אליהם לתוכנית של 59 ש"ח לחודש, שכוללת גם שיחות לחו"ל.

גם לפלאפון יש כרגע תוכנית דומה מאד באותו מחיר.

עריכה: הן 012 והן "פלאפון דיגיטל" המוזלת הן תוכניות המבוססות על שירות לקוחות בצ'אט, נראה לי שמבחינה זו אורנג' עדיפה. מפלאפון קיבלתי תשובות דוקא באמצעות דף הפייסבוק - לקח יום-יומיים עד שחזרו, אבל כאשר חזרו נתנו שירות מצויין. השירות של אורנג' טוב מאד מאז שאני מנוי (בעוד 3 שבועות 15 שנה) עם איזו תקופה של הדרדרות.

ד"א - יש לי גם קו בהוט ושומעים מצויין, אבל הוא לא משמש כלל לגלישה כך שאיני יכול לחוות דעה על עניין זה.

פורסם

גלישה - פלאפון

מחיר - הרשתות ה"פחות יציבות" (יש לי חבר שאצלו באמת מתנתק הרבה, ושניים אחרים שאצלם חלק - כולם בהוט מובייל)

שירות לקוחות - אורנג'

השאלה היא מה הכי חשוב לך?

אני אישית הייתי משלם קצת יותר והולך על המבצע שיש עכשיו לפלאפון 59 ש"ח לחודש.

אני היום באורנג' ושוקל לעבור לפלאפון לחבילה הנ"ל.

פורסם

ספאריאל גם 012 וגם פלאפון מציעות את אותה תוכנית, אני אישית מעדיף מפעילה יציבה יותר.

אגב איך אני מנתק את השירות של אורנג', ואיך מתבצע הניוד לחברה אחרת.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני עכשיו בפלאפון, בחיים לא היו לי בעיות שיחה, קליטה או ניתוקים. מצד שני, מדובר בחברה עם אפס תודעת שירות. אפס לגמרי.

אני הולך לעבור ליופון. יש להם ללא הגבלה ב47.90.

• תוכן חדש...