Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ועכשיו ברצינות?

הטלפון שלך מראה שיש קליטה חלשה? אני מציע לך לכבוד סנכרונים ואינטרנט כאשר אתה לא צריך אותם. זה יאריך לך זמן סוללה מאוד. ולגבי זמן שאצלי מחזיקה הסוללה - זה דווקא ברצינות: דוגמא לכך שטלפון עם כל הפיצ'רים מכובים יכול להחזיק המון זמן ללא טעינה וזה כולל שימוש רגיל של שיחות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הטלפון שלך מראה שיש קליטה חלשה? אני מציע לך לכבוד סנכרונים ואינטרנט כאשר אתה לא צריך אותם. זה יאריך לך זמן סוללה מאוד. ולגבי זמן שאצלי מחזיקה הסוללה - זה דווקא ברצינות: דוגמא לכך שטלפון עם כל הפיצ'רים מכובים יכול להחזיק המון זמן ללא טעינה וזה כולל שימוש רגיל של שיחות.

כן.

לא רוצה לכבות. כשזה היה דלוק ברשתות אחרות (גולן טלקום והוט מובייל), הסוללה הייתה מחזיקה עד הערב עם 60-70%!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לי הייתה קליטה סבירה מאוד בפלאפון עם גלקסי 1 בצאלים, אבל ידוע לי על אנטנה חזקה וגבוהה של סלקום באיזור, ולכן ללקוחות סלקום לא צפויות בעיות קליטה שם (וכן כל המפעילי MVNO על רשת סלקום)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

(אחד מקווי קרובי המשפחה)

gt.jpg

לא כיף, בכלל.

נראה איך זה יגמר. לא הבנתי למה משביתים שיחות כשיש חריגה בDATA, אבל ניחא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

התקשרתי למוקד - פעמיים המתנה של כמעט 9 דקות, פעמיים ניתוק.

כנראה שזה משהו שהתחיל אתמול והם עוברים עומסים חריגים ביותר בשירות הלקוחות בגלל זה. (יש מלא הודעות בקיר שלהם באותו נושא)

רשמתי להם הודעה שאם עד הערב זה לא ייפתח שלושת הקווים ינוידו לספק אחר.

ספציפית המנוי הזה - אבא, אמא ובת. חסמו את הקו של האבא לשיחות יוצאות .. זה נשמע הגיוני באיזשהו מצב?

חריגה בDATA - תחסמו DATA, מה הקשר לשיחות ..

נראה.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש לי קו אחד של גולן, ועוד שניים ברמי לוי.

בקו של גולן (קו העסק שלי) קיבלתי היום מלקוח שלי sms.

בתוכן היה רשום משהו בסגנון ״היי איציק, אני יעבור דרכך בדרך חזרה הביתה, שבת שלום״

לא הבנתי מי מאחל לי ביום רביעי שבת שלום, ובטח שלא ברור לי למה הוא צריך להגיע אליי היום.

התקשרתי אליו, ומה התברר ? מדובר בהודעת טקסט שנשלחה ביום שישי....שבוע שעבר :shock:

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
נסה במייל, הם דיי מהירים שם מהנסיון שלי.

חזרו אליו, הם נחושים בדעתם להשאיר את השיחות היוצאות שלו חסומות.

נו שוין, נרכשו שלושה SIMים של יופון לפני שעה קלה, הם הולכים לאבד לקוח שאתם מהיום הראשון עם שלושה קווים בגלל השטות הזאת.

פורסם

אם החשדות שלהם נכונים, הם לא מאבדים כלום, ההפך המוחלט, הם שמחים להפטר מלקוח כזה ועוד יותר שמחים לשלוח אותו למתחרים ואני כלל לא בטוח שהם לא כיוונו אתכם לשם בכוונת מכוון בכדי להפתר מכם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מהו "שמוש לא הוגן"? הבחור השתמש ב-350 דקות ו-SMS בודד, ממש לא שימוש חריג בקנה מידה ישראלי. גם החריגה באינטרנט לא גדולה, וממילא היה אמור להיות מואט או להחסם. מתוך הנתונים בחשבונית כלל לא ברור מדוע הקו נחסם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...