Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכיר את CDMA מספיק לעומק,

בכל מקרה הרשת חיה ובועטת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי מכשיר ישן של פלאפון במגירה, ניתקתי אותו לפני 5 שנים.

עשיתי לפי ההוראות וראיתי שעדיין יש קליטה :-).

למרות שבעצם אי אפשר לעשות איתו שום דבר, חוץ ממשקולת נייר.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

לא מדוייק שאין מה לעשות איתו. הוא יתפקד כשעון מעורר שמסתנכרן לרשת :-)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם (נערך)

לי יש משהו מוזר בגולן טלקום, מספר פלאפון כלשהו, שכשאני מתקשר אליו מגולן טלקום, אז אני מקבל הודעה שהמספר לא פעיל, וכשאני מתקשר אליו מכל רשת אחרת, אז הוא זמין.

שלחתי להם מייל ונראה מה הם יגידו.

עריכה אחרונה על ידי kobi.idan2

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

מבצע חדש ברמי לוי (איפה ceyal כשצריך אותו :lol:)

http://www.themarker.com/consumer/1.2292516

שוק הסלולר סוער, רמי לוי משווה תנאים: חבילה ללא הגבלה ב-34.90 שקל

ההצטרפות למבצע החדש פתוחה עד סוף החודש והמחיר המוזל יינתן ללקוחות בתוכנית עד סוף השנה; רמי לוי במסר ברור למתחרים: "לכל מבצע שאתם תציעו – אני אתן מענה"; איפה האותיות הקטנות ולמי זה לא משתלם?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

טוב, עוד באותו יום קיבלתי אימייל מגולן טלקום שהנושא בבדיקה, ומייד אח"כ קיבלתי מייל שהם טיפלו בנושא, בדקתי, והתקלה נפתרה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
מבצע חדש ברמי לוי (איפה ceyal כשצריך אותו :lol:)

http://www.themarker.com/consumer/1.2292516

שוק הסלולר סוער, רמי לוי משווה תנאים: חבילה ללא הגבלה ב-34.90 שקל

ההצטרפות למבצע החדש פתוחה עד סוף החודש והמחיר המוזל יינתן ללקוחות בתוכנית עד סוף השנה; רמי לוי במסר ברור למתחרים: "לכל מבצע שאתם תציעו – אני אתן מענה"; איפה האותיות הקטנות ולמי זה לא משתלם?

מעבר בין תכניות בחברה ללקוח קיים כרוך בתשלום של 40 ש"ח

(לא נראה לי הוגן ועל כן שלחתי מייל לפניות הציבור שלהם בתקווה לפתרון)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מתלבט בין 012 לרמי לוי , יש המלצות ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא ניסיתי את רמי לוי,אבל אני עם 012 כבר מעל חצי שנה ולא מתחרט.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם (נערך)

ביום שישי עברתי ל012 והיום פורסמו מחירים חדשים , כמובן נמוכים יותר . האם 012 גובה תשלום על מעבר בין תוכניות ?

עכשיו ראיתי שהם לא גובים תשלום על מעבר בין תוכניות אבל רשום שבמעבר תוכנית אני "מאבד" את ההחזרים שלהם אני זכאי

האם זה תקף גם להחזר על סים שנרכש בyellow ?

עריכה אחרונה על ידי Wonka
ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם (נערך)

לאלו החזרים אתה זכאי מהם? לא שמעתי על מישהו שקבל החזר על סים,אלא אם כן היה מבצע ספציפי כלשהו.

ואכן נראה שהם הוזילו מחירים משמעותית (החבילה האמצעית התעדכנה ל2גיגה גלישה + סמסים\דקות ללא הגבלה ודקות דיבור לחו"ל,ב39ש"ח)

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/572/983.html?utm_source=mivzakimnet&utm_medium=rss&utm_campaign=mivzakimnet

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

הייתה אפשרות לאיסוף עצמי של סים והחזר מלא בחשבונית הראשונה

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא יאמן, לא רק ששיטת התמחור הישנה לא עברה מן העולם, מסתבר שיש אידיוטים שעדיין משלמים את זה! :shock:

גם ב-2014: גלישה בסלולר - 500 שקל בחודש

מסתבר שהסכומים האלה לא נעלמו מהעולם ולא, לא מדובר בגלישה בחו"ל. לקוחת פלאפון קיבלה חשבונית של קרוב ל-1,000 שקל על חודשיים. "חסמתי את הטלפון הנייד של בתי לגלישה סלולרית ב-2011. קניתי השנה סמארטפון ולמרות שלא הסרתי את החסימה, מסתבר שהמכשיר לא גלש רק ב-WiFi". פלאפון: "הלקוחה לא ביקשה חסימה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4519268,00.html

ואם לא די בזה, התשובה של דובר פלאפון, אוי, התשובה.

אלוהים אדירים, בכל המליונים שהם מוציאים, אין כסף למישהוא שינפיק תשובה קצת יותר טובה מ "הלקוחה מוזמנת ללכת לה*&יין".

"מדובר בתלונה שאינה מוצדקת. בשנת 2011 נשלח ללקוחה טופס גישה לשירותים, אותו היה עליה למלא ולשלוח בחזרה. יודגש כי הלקוחה היתה יכולה לבקש חסימה לגלישה בכל עת, אך היא לא עשתה כן, ולפיכך ובהתאם להוראות משרד התקשורת התאפשרה גלישה מהמכשיר".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק על זה ש"שלחו לה טופס שצריך למלא והיא צריכה לשלוח בחזרה" צריך לקנוס אותם במליונים!

הרי ברור שמדובר כאן בהתשה! מה אנחנו במאה ה- 19?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...