Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנו יש סה"כ 7 קוים בגולן טלקום, כל אחד בתוכנית משלו ואין שום תלונות.

לפני זה הייתי ב- 012 מאז שהם יצאו לשוק, ודווקא שם האינטרנט היה איטי ביותר במקום מסויים שאני נמצא בו הרבה. מלבד זאת אני לא מרגיש שום הבדל בין החברות.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלנו היתה בעיית ניתוקים. ב-012 מקבלים מהירויות בין 6-28 מס"ש. בכל זאת כנראה שקו אחד יעבור לסלקום בתוכנית של קצינים - בגלל קליטה הרבה יותר טובה של סלקום במקום שבו הוא משרת (מן הסתם בזכות ההסכם בין סלקום לצה"ל).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ספירל, האמת שלא יצא לי לסבול כ"כ מהשירות של גולן, אז אין לי תלונות. נכון שפה ושם היו תקלות אבל זה משהו שקורה בכל החברות.

אני לא שוכח מי התחיל את מהפכת המחירים הזאת, ומי היה הראשון לקום ולשבור את השוק כדי שהאזרחים לא יהיו כפופים למחירים ההזויים ששילמנו כל חודש על חבילה מסקנה ומוגבלת בסלולר. אז אני מפרגן להם קצת.

נכון מאוד

פורסם

הוט מובייל (שהייתה של פרוייקט של מירס)

הוט מוביל לא הייתה "פרויקט של מירס" אלא היא היא, מירס!

בוקר אחד כל מנויי מירס הפכו למנוי הוט מובייל ומירס נעלמה מן העולם.

גם אני עם שלושה קווי גולן מיום שהם עלו לשידור ומאז אין תלונות.

בעצם, התלונה היחידה היא ניתוקים אך ורק עם מנויי הוט מובייל.

מאחר והיחיד שאני בקשר איתו בהוט מובייל הוא איזה סוכן נודניק שתמיד מציע מוצרים לא מעניינים במחירים מופקעים, אין לי בעיה עם הניתוקים פה ושם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מישהו יודע לתת הערכה אמיתית מתי תסתיים פריסת הרשת של הדור הרביעי בארץ של כל החברות ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תודה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

גם החברות הגדולות מגיבות, אבל בכבדות.

אורנג' יצאה למבצע ליום אחד (מן הסתם יהיה קצת יותר) של חבילה ללא הגבלה ב-69 ש"ח לחודש. היתרון - חבילת גלישה 5 ג"ב למי שזקוק לה. טוב למי שזקוק לשירות של חברת אפ"ס. הבעיה - האתר לא מקבל החלפת תוכנית לקו עסקי (לי יש קו שהיה בתוכנית ועדים, לכן משוייך לאגף העסקי).

פלאפון התקשרו אלי הצעה לתוכנית ב-59 ש"ח לחודש (או אולי 49?), זרקתי אותם מהקו עם הערה על תוכנית ה-29.90 של הוט. מהמשפט הקצר שקלטתי מדובר בתוכנית המצריכה לפחות 5 קוים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך הולך מעבר בין אורנג' ל012 מובייל? הבנתי שזו אותה חברה, הבנתי שאין צורך בסים אבל יתבצע חיוב (מסריח אבל מסתבר שחוקי) של 33 ש"ח על המעבר - האם אפשר לבצע את המעבר דרך האתר של 012 ובסעיף של כרטיס הסים פשוט להכניס את המספר של הכרטיס הקיים, וכל השאר יתבצע אוטומטית כמו מעבר מכל חברה אחרת?

פורסם

להפך - יש צרוך לקנמות סים, אבל אתה אמור לקבל זיכוי בחשבון.

לגבי השיטה שהצעת - איני יודע אם היא תפעל, אני מסופק בכך, אבל אתה מוזמן להתקשר לשירות הלקוחות של 012 במספר 1800-055-888 ולספר לנו מה העלית.

פורסם
בכל זאת כנראה שקו אחד יעבור לסלקום בתוכנית של קצינים

שים לב לכמה דברים:

1. לא ניתן לנייד קו קיים לתוכנית קבע של סלקום, כן ניתן לסגור את הקו הקיים ולפתוח חדש בסלקום.

2. הקידומת הקבועה לכל קווי תוכנית הקבע הם 052-9xx-xxxx

3. המכשיר המסופק עד דרגת סרן כולל, הוא Nokia C2.

4. לא ניתן להפריד בין ה-IMEI (למעשה המכשיר) ל-SIM (כלומר לשים את ה-SIM במכשיר אחר, או לשים SIM אחר במכשיר), אני לא מעודכן מה ההחלטה הסופית, אבל בזמנו דובר על כך שהפרדה תיחשב כעבירת במ"מ.

5. ניתן לשדרג את המכשיר בתשלומים חודשיים נוספים, אאל"ט המחירים הם 39 ש"ח לחודש לגלקסי S3, ו-49 ש"ח לחודש לגלקסי S4, ב-36 תשלומים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הוט מוביל לא הייתה "פרויקט של מירס" אלא היא היא, מירס!

בוקר אחד כל מנויי מירס הפכו למנוי הוט מובייל ומירס נעלמה מן העולם.

גם אני עם שלושה קווי גולן מיום שהם עלו לשידור ומאז אין תלונות.

בעצם, התלונה היחידה היא ניתוקים אך ורק עם מנויי הוט מובייל.

מאחר והיחיד שאני בקשר איתו בהוט מובייל הוא איזה סוכן נודניק שתמיד מציע מוצרים לא מעניינים במחירים מופקעים, אין לי בעיה עם הניתוקים פה ושם.

אני מכיר קצת את הנתונים מבפנים. וכן, כשכתבתי שהוט מובייל הייתה פרוייקט של מירס מין הסתם שמדובר באותה חברה.

מנויי מירס לא הפכו בוקר אחד למנויי הוט מובייל ויש למירס מנויים שבמשך תקופה מאוד ארוכה לא ידעו בכלל

על הקשר (יתכן שלא יודעים עד עכשיו).

אני לא מעודכן נכון לעכשיו אבל אני מניח שלא חל שם שינוי מאוד משמעותי בחצי שנה האחרונה.

פורסם

עד כמה שאני הבנתי, החברות האלה צריכות לעמוד ביעד מספר לקוחות כל שהוא בכדי לקבל חזרה את הפקדונות שלהם ולכן כל לקוחות מירס הפכו ללקוחות הוט מובייל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

החברות צריכות להגיע עד דצמבר 2016 ל-7% מנתח השוק הפרטי כדי לקבל חזרה את הפקדונות שהן הפקידו.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
שים לב לכמה דברים:

1. לא ניתן לנייד קו קיים לתוכנית קבע של סלקום, כן ניתן לסגור את הקו הקיים ולפתוח חדש בסלקום.

2. הקידומת הקבועה לכל קווי תוכנית הקבע הם 052-9xx-xxxx

3. המכשיר המסופק עד דרגת סרן כולל, הוא Nokia C2.

4. לא ניתן להפריד בין ה-IMEI (למעשה המכשיר) ל-SIM (כלומר לשים את ה-SIM במכשיר אחר, או לשים SIM אחר במכשיר), אני לא מעודכן מה ההחלטה הסופית, אבל בזמנו דובר על כך שהפרדה תיחשב כעבירת במ"מ.

5. ניתן לשדרג את המכשיר בתשלומים חודשיים נוספים, אאל"ט המחירים הם 39 ש"ח לחודש לגלקסי S3, ו-49 ש"ח לחודש לגלקסי S4, ב-36 תשלומים.

זה היה נכון עד לפני מספר שבועות. המערכת נכנעה לתנאי השוק, ויש לסלקום חוזה חדש עם צה"ל, תוכנית unlimited תמורת 46 ש"ח לחודש, אפשר לנייד קוים ולא חייבים להשתמש במכשיר צה"לי גם בדרגות הזוטרות.

• תוכן חדש...