Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טעות בידך. הטופס היה חידוש שמשהת"ק הנהיג לפני מספר שנים בגלל פרשת הפורטלים של חברות הסלולר וחיובים לא מזוהים (בנוסח איקיוטק). החברות שלחו את הטופס - בעל הנוסח האחיד - לכל המנויים, והחל מאותו זמן הוא ממולא בכל הסכם התקשרות עם חברת סלולר. אם הגברת התעלמה מפנית חברת הסלולר זו בעיה שלה, אםכי בהסייגות אחת - איני זוכר מה היתה ברירת המחדל שקבע משרד התקשורת לגבי מי שלא חתם על הטופס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה לחלוטין מפספס את הנקודה, מה שכ"כ מעצבן הוא שאת אותה סחורה בדיוק שהם מוכרים לחצי מדינה ב 35 ש"ח ללא הגבלה, הם מוכרים לה ב 1000 ש"ח רק בגלל שהיא חתומה או לא חתומה על איזה מסמך שקר כל שהוא.

זה לא שה 3 ק"ב שהיא גלשה עלו לפלאפון יותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה יודע כמה לקוחות בחברות האפ"ס עדיין נמצאים בחבילות עם מונה דקות? (רמז: הרבה)

יש להם אינטרס להרוויח, לא להפסיד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אתה לחלוטין מפספס את הנקודה, מה שכ"כ מעצבן הוא שאת אותה סחורה בדיוק שהם מוכרים לחצי מדינה ב 35 ש"ח ללא הגבלה, הם מוכרים לה ב 1000 ש"ח רק בגלל שהיא חתומה או לא חתומה על איזה מסמך שקר כל שהוא.

זה לא שה 3 ק"ב שהיא גלשה עלו לפלאפון יותר.

אנשים גם קונים מזון במגה בעיר וטלפונים בחברות האפ"ס. בעיה של חוסר מודעות מוחלט.

פלאפון גבתה לפי החוזה שהגברת חתמה לפני 3 שנים ולא טרחה לעדכן, למרות הפרסומים האין סופיים בנושא "המהפיכה הסלולרית", והתעלמה מהפניה של "פלאפון" אליה. ללקוחה אין למי לבוא בטענות אלא לעצמה. בשיחת טלפון של 3 דקות היא היתה יכולה לחסוך עשרות עם לא מאות ש"ח בחודש, אבל היא לא טרחה לעשות זאת, וכעת משלמת את המחיר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אנשים גם קונים מזון במגה בעיר וטלפונים בחברות האפ"ס. בעיה של חוסר מודעות מוחלט.

פלאפון גבתה לפי החוזה שהגברת חתמה לפני 3 שנים ולא טרחה לעדכן, למרות הפרסומים האין סופיים בנושא "המהפיכה הסלולרית", והתעלמה מהפניה של "פלאפון" אליה. ללקוחה אין למי לבוא בטענות אלא לעצמה. בשיחת טלפון של 3 דקות היא היתה יכולה לחסוך עשרות עם לא מאות ש"ח בחודש, אבל היא לא טרחה לעשות זאת, וכעת משלמת את המחיר.

מי שקונה במגה או בשופרסל שלי או בכל קונספט אחר של מכולת שכונתית, לא בהכרח אידיוט - אלא להפך, לרוב גם עושים את זה בידיעה מוחלטת שעל שירות ונוחות משלמים. הרבה יותר נוח לרדת למטה, לחצות כביש, ללכת כמה מטרים ולקנות מה שצריך (גם אם עולה 20% יותר) מאשר להניע את הרכב, לנסוע לרשת דיסקאונט כלשהיא, לקנות של לחם, חלב וגבינה ולחזור הביתה. ההפרש בזמן ובדלק כבר מקזז את עצמו - בגלל זה מקומות של מגה בעיר או שפורסל שלי תמיד יהיו - ולא רק שהם יהיו, הם הפורמט המרוויח ביותר ברשת ! (תשאל כל מנהל או חשב של מגה או שופרסל).

דווקא בעניין הסלולאר, שבו צריך לדעת לשמר את הלקוחות אחרי המהפכה שכבר החלה, פלאפון היו צריכים לרדת מהעץ ולבוא לקראת הלקוחה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתמול פלאפון התקשרו אלי להציע לי עסקה טובה.

59 ש"ח כולל הכל (לא זוכר כמה חבילת גלישה).

לפני שאני מחליט אמרתי נעשה בדיקה ב-012 ששם אני משלם בשנה האחרונה 69 על חבילה לא מוגבלת.

יש להם עכשיו חבילה ב-39 ש"ח שיחות חופשי, הגבלת גלישה עד 1 מגה בלבד לחודש.

בדיקה מהירה במכשיר מגלה שאנו לא משתמשים ביותר מ-400 מגה לחודש, אז תודה לפאלפון, העירו אותי והוזלתי את החבילה ב-012 בעוד כמה שקלים לשני מכשירים. :)

אופנוען

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אז גלעד בוא תוזיל עוד. ב35₪ בגולן טלקום. כולל כמובן מסלול ללא הגבלה בארץ וגלישה 1GB :)

*המחיר עד סוף 2014. וכמובן שאין התחייבות.

ג.נ.

הנני נציג מכירות של גולן טלקום.

כל מי שמעוניין להצטרף אני אשמח שייצור איתי קשר בה"פ.

תודה: )

נ.ב

מהיום ועד יום א׳ כל כרטיס סים שני במתנה. נניח וניידתם 2 מספרים במעמד אותה עסקה, אחד מהם לא יחוייב.

(בדרך כלל עלות סים היא 49₪)

עריכה אחרונה על ידי אלון ר
8)
פורסם

קיבלתי היום הצעה מהוט - 29.9 ש"ח לחודש למשך שנה. כולל שיחות והודעות ללא הגבלה, 3 ג"ב גלישה, שיחות לחו"ל.

פורסם

בקצב הזה נגיע לחבילות בחצי שקל עם אפשרות להגדיל בשקל תשעים.

ה"מהפכה" התחילה עם תג מחיר של 99 ש"ח ותראו איפה אנחנו עומדים היום (עברו שנתיים מאז).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
קיבלתי היום הצעה מהוט - 29.9 ש"ח לחודש למשך שנה. כולל שיחות והודעות ללא הגבלה, 3 ג"ב גלישה, שיחות לחו"ל.

מחיר מעולה, רק שהוא תקף רק לקו שני. לא רלוונטי לכולם.

https://www.hotmobile.co.il/programs/Pages/BirthdayDiscount.aspx?gclid=CjgKEAjwwPabBRCXo46OtM_RhGMSJACgCeqAS0r2BK42Wif_g_kNNs2vsU1U6CZ2l_uacTF8_Y0DTfD_BwE

פורסם

מדובר בפניה טלפוניית. אין לי קוים פעילים בהוט, הקוים הפעילים שלי הם בפלאפון ובאורנג' על שני גווניה. ואם לוקחים את הקו הראשון ב-49.9 אז מקבלים גם גלישה לשנה כלול במחיר - כך שהמחיר האמיתי הוא 29.9. עדיין כדאי מאד. ובשונה משאר התוכניות - כולל גם גלישה 3 ג"ב וגם שיחות לכ-30 מדינות.

פורסם (נערך)

מוזר, אין להם את האופציה של 29.90 בלי אינטרנט באתר (לפחות אני לא מצאתי). לאחר שיחה עם נציג הקו הראשון עולה 49.90 וכל קו נוסף עולה 29.90 בלי הגבלה על מספר הקווים. יום ראשון המשפחה עוברת להוט מובייל.

אגב, מסתבר שהעידכון שלך הגיע ממש בזמן. אבא התכוון להעביר את שלושת הקווים שלו מאורנג לפלאפון (אחרי שיותר משנה שאני משכנע אותו שהוא משלם יותר מידי) כי הוא קיבל מהם הצעת מחיר מדהימה - 90 שקלים לכל קו. כלומר 110 שקלים בהוט לעומת 270 שקלים בפלאפון. גם אם אני אעביר את הקו שלי לחשבון שלו בשביל להנות מהמבצע של 29.90 החשבונית תהיה חצי מהמחיר של פלאפון עבור 4 קווים במקום 3. סתם בשביל ההשוואה, היום הוא משלם ל110 שקלים על כל קו.

פשוט מדהים כמה אומץ יש לחברות הישנות לבקש מחירים כאלה.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם

אני שמלם לאורנג' כ-90 ש"ח עבור חבילה דומה, אבל "תקוע" אתם בגלל שירות מסויים שחשוב לי ואשר אינו קיים מחוץ לחברות האפ"ס. נציגת הוט הבטיחה לי לבדוק אם ניתן לקבל את השירות אצל - ואם כן - אני מעביר אליהם 4-5 קוים. כנראה שהקו אחד יעבור לסלקום (תוכנית צה"ל החדש) בגלל קליטה עדיפה משמעותית על פני החברות האחרות במקום שבו משרת אחד הבנים שלי.

• תוכן חדש...