Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סימולי הרשתות בארץ:

425-01 - אורנג'.

425-02 - סלקום.

425-03 - פלאפון

425-05 - ג'וואל (רש"פ).

425-06 - ואטאניה (רש"פ).

425-07 - הוט.

425-08 - גולן.

מספרי MNC מעל 10 שייכים לרשתות הוירטואליות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עניין הקליטה הוא לא תלות ישירה רק ברשת אלא גם במכשיר עצמו. נתקלתי בלפחות 2 אנשים שעברו מאייפון 4 לאייפון 5 ודווקא עם האחרון החלו להם בעיות קליטה בנקודות מסויימות בבית (היכן שעם האייפון 4 היו מדברים חופשי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב מה יש לי לומר על 012 מובייל - במשך שעה וחצי אני מנסה להתחבר אליהם, משאיר פרטים באתר, מתקשר, כולם מנתקים לי, לא חוזרים אלי, כנראה שלא בא להם על הכסף שלי.

אז עליהם ויתרתי, יש חברה יותר מומלצת מבחינת איכות קליטה טובה ואינטרנט נורמלי? אני נמצא בגולן טלקום וכנראה שבאיזור ראשון לציון היא לא משהו.

יש לי מכשיר שהוא LTE מדגם HTC ONE M7 אם זה משנה משהו מבחינת התדרים.

Opel Adam S 2017

פורסם

1. לא מצחבר או לא מתנייד? אם הקו התחבר אבל המספר עוד לא נוייד זה יכול להיות תרגיל של גולן. נסה להוציא שיחה ולראות אם אתה מקבל אותה על מספר זמני שמתחיל ב-054.

2. פרסמתי כאן לפני שבוע-שבועיים את מספר שירות של 012 - התקשר לשם, בדרך כלל הם בסדר (כמו אורנג').

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יודע כיצד ניתן לשנות את שפת התא הקולי ב 012? בעורנג' מחייגים ל *159, בעוד שב 012 נראה שהפיצ'ר בוטל. דרך הגדרות התיבה לא ניתן. יש מס' אחר או שהישועה תגיע רק מהצ'אט?

פורסם

אני לא יודע מי עדיין משאיר הודעות בתא קולי, אני כן יודע שבודדים שומעים את ההודעות בתא הקולי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא רק שההודעות נשארות,זה גם נשאר בחלון הודעות (Notifications)

עכשיו,אם אתה אחד כמוני שחייב שהחלון יהיה נקי כל הזמן מהתראות כלשהן - זה בעיה כי זה נשאר שם עד שאתה מקשיב ומוחק אותן :D

מצד שני אם אתה צובר ולא אכפת לך כמו בתמונה

Untitled.jpg

אז אשריך :p (הושאל מהשיטבוק)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

Ezuf, גם לי יש את השריטה הזו.

השריטה הזו והשריטה שסליידרים חייבים להיות על ערכים מעוגלים (לדוגמא, ווליום לעולם לא יציג אצלי 28, רק 30 ו 25 יהיו מתקבלים על הדעת מבחינתי). Fine tuning זה לחלשים.

• תוכן חדש...