Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני היום עשיתי את המעבר מגולן לאורנג'. גם טחותי ביום שישי. התחיל להימאס מהניתוקים החוזרים וחוסר הקליטה שבאה והולכת סתם כך.

נקווה שגולן ישתפרו ונחזור אליהם בעתיד.

ביצעתי ניוד אז כשגולן היו בחיתולים. מהר מאוד עזבתי. כנראה שעדיין מחלות ילדות לא נגמרו.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה שיהיו ניתוקים בגולן, אני קבעתי את הרשת על הרשת של סלקום ידנית, ובסלקום הקליטה טובה בכל הארץ ואין לי ניתוקים.

גם האינטרנט יותר מהיר שגולשים דרך סלקום ולא דרך גולן, אז כבר הרווחתי.

הכי בעסה שאי אפשר לגלוש על ה-4G של סלקום דרך גולן, הרשת לא נותנת לך להתחבר.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)
למה שיהיו ניתוקים בגולן, אני קבעתי את הרשת על הרשת של סלקום ידנית, ובסלקום הקליטה טובה בכל הארץ ואין לי ניתוקים

זה יותר תלוי במכשיר, למען האמת. יש מכשירים שלא משנה מה תנסה איתם (לדוגמא, נקסוס 4), ביצועי הרשת של גולן לא יהיו יציבים. האחריות של גולן היא לוודא תאימות של הרשת שלהם לכלל המכשירים, אך נראה שהם לא ממש בקטע (טכנית/מקצועית/you name it) כבר במשך יותר משנה, וחבל מאוד שכך. הרשת של גולן היתה דווקא סבירה מאוד בתחילת דרכם עד תחילת 2013~ (ככל הנראה כל עוד הרשת של גולן עצמה לא פעלה והמנויים היו אך ורק על סלקום). מאז החלו הצרות ולא נותר לי אלא לברוח.

ניסיתי לחזור אליהם במהלך תחילת 2014 ונחוורתי לגלות שאותן הבעיות בדיוק ממשיכות. בכל פעם חרטטו אותי שהם מעבירים את זה למחלקת הנדסה/Provisioning ולאחר זמן מה פשוט התניידתי חזרה ל 012 ומאז החיים יפים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
אני היום עשיתי את המעבר מגולן לאורנג'. גם טחותי ביום שישי. התחיל להימאס מהניתוקים החוזרים וחוסר הקליטה שבאה והולכת סתם כך.

נקווה שגולן ישתפרו ונחזור אליהם בעתיד.

ביצעתי ניוד אז כשגולן היו בחיתולים. מהר מאוד עזבתי. כנראה שעדיין מחלות ילדות לא נגמרו.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
זה יותר תלוי במכשיר, למען האמת. יש מכשירים שלא משנה מה תנסה איתם (לדוגמא, נקסוס 4), ביצועי הרשת של גולן לא יהיו יציבים. האחריות של גולן היא לוודא תאימות של הרשת שלהם לכלל המכשירים, אך נראה שהם לא ממש בקטע (טכנית/מקצועית/you name it) כבר במשך יותר משנה, וחבל מאוד שכך. הרשת של גולן היתה דווקא סבירה מאוד בתחילת דרכם עד תחילת 2013~ (ככל הנראה כל עוד הרשת של גולן עצמה לא פעלה והמנויים היו אך ורק על סלקום). מאז החלו הצרות ולא נותר לי אלא לברוח.

ניסיתי לחזור אליהם במהלך תחילת 2014 ונחוורתי לגלות שאותן הבעיות בדיוק ממשיכות. בכל פעם חרטטו אותי שהם מעבירים את זה למחלקת הנדסה/Provisioning ולאחר זמן מה פשוט התניידתי חזרה ל 012 ומאז החיים יפים.

בדיוק כמו המקרה שלי! (רק עם אייפון. פעם ראשונה אייפון4 ובפעם השניה אייפון5S).

אני אליהם כבר לא חוזר. וחבל.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

נכון לתחילת 2013 גם אני הייתי עם אייפון 4 וזה היה פשוט "יפהיפה" - השיא היה כשהמכשיר היה מגיע למצב שהוא מציג No Service עד שאני פיזית מתנייד לקצה אחר בעיר. הוצאה והחזרה ממצב טיסה, כיבוי והדלקה של המכשיר, איפוס הגדרות ו APNים - נאדה.

פורסם

מבצע ב012 לקראת החגים הבאים עלינו לטובה.

012mobile_double_gb.png

אלפא,הנה לך 6גיגה תעבורה ;-)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

"הכפלת נפח הגלישה מסתיימת ב-31.10.14"

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מבצע ב012 לקראת החגים הבאים עלינו לטובה.

[ATTACH=CONFIG]392953[/ATTACH]

אלפא,הנה לך 6גיגה תעבורה ;-)

ובמקביל הם טרחו לבטל, כצפוי, את חבילת ה 6 ג'יגה שהיתה זמינה עד ממש מלפני איזה ככה. חמודים.

פורסם
ובמקביל הם טרחו לבטל, כצפוי, את חבילת ה 6 ג'יגה שהיתה זמינה עד ממש מלפני איזה ככה. חמודים.

מה ז״א? אין חבילות 6 ג׳יגה יותר? גם ללקוחות קיימים?

פורסם

תגידו, מה אתם עושים עם כל כך הרבה דאטה? 6 ג'יגה לא מספיק?

מה, נורא דחוף לראות את הסרטון של הדלי עם הקרח ע-כ-ש-י-ו? לא יכול לחכות ל-Wifi ?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תגידו, מה אתם עושים עם כל כך הרבה דאטה? 6 ג'יגה לא מספיק?

מה, נורא דחוף לראות את הסרטון של הדלי עם הקרח ע-כ-ש-י-ו? לא יכול לחכות ל-Wifi ?

6 ג׳יגה נגמר שבוע לפני שהחבילה מתאפסת. היום בגלל שרוב הפייסבוק זה סרטונים מיו טיוב זה שותה את החבילה יופי.

פורסם

מה עושים עם כל כך הרבה דאטה? צורכים אותו במהלך הנסיעות היומיומיות בתחבורה הציבורית.

בממוצע 3-5 ג'יגה לחודש, תלוי במספר הסרטונים / תוכניות / שידורים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...