Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מוזר . יש לי חבילה של 6 ג׳יגה. כבר כמה ימים זה תקוע על 0.88 מגה. מה אני מפספס?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כלום. גם אצלי זה ככה. אני משער שזה בגלל שנפח הגלישה שלנו הוכפל והמערכת לא התאפסה על השינוי.

זאת אופציה לא רעה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
כלום. גם אצלי זה ככה. אני משער שזה בגלל שנפח הגלישה שלנו הוכפל והמערכת לא התאפסה על השינוי.

גם אצלך האינטרנט זוחל ? ספיד טסט מראה לי חצי מגה בלחץ הורדה

פורסם

כנ"ל בשני מכשירים ש(כרגע)בגולן. פחות מ1mbps.

מגרד לי לנסוע לרמי לוי מחר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
גם אצלך האינטרנט זוחל ? ספיד טסט מראה לי חצי מגה בלחץ הורדה

יכול להיות שהיה עומס נקודתי בעורנג'. נכון לעכשיו (02:00~), הביצועים פושרים - 12 ביורד, 10 בעולה בשרת של פ"ת (בד"כ ראש העין הוא הביצועיסט).

פורסם
יכול להיות שהיה עומס נקודתי בעורנג'. נכון לעכשיו (02:00~), הביצועים פושרים - 12 ביורד, 10 בעולה בשרת של פ"ת (בד"כ ראש העין הוא הביצועיסט).

ל-12 מגה אתה קורא פושר? אני מדבר על 0.5 מגה בלחץ . זה קורה בתדירות גבוהה מדי לצערי.

פורסם

ברשימת מפעילים בפלא' מופיעים לי שלושה הוטמוביל זהים. משנה במה בחרתי?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

בודאי - האחד הוא הרשת העצמאית של הוט, השניה היא פלאפון והשלישית הא אורנג'. אינך יודע איזה היא איזה. הטוב ביתר - השאר על מצב אוטומטי, הטלפון יתביית על האות הטוב ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]393584[/ATTACH]

למי יש ניסיון אתם?

לי. יש אותיות קטנות. כתוב ש"ללא הגבלה" פירושו "3GB מהר ואחר כך ללא הגבלה אבל מאד לאט". בפועל זה בערך 200Kbit אחרי 3GB.

דני

פורסם

אין בעיה, בגולן (כרגע) זה "1GB ובמגה הראשון לאחר מכן שום דבר חוץ מוואצאפ לא עובד"..

עדיין מנסה למצוא יום להגיע אליהם, מקווה שאפשר לעשות ניוד בבית אחרי קניה של סים

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

למי ששם לב ולמי שלא - יופון השיקו חבילת 8גיגה גלישה + דקות וסמסים ללא הגבלה (בגלישה - אותו טריק עם הכפלת הנפח ש012 עשו) ב49ש"ח.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בגולן, בחבילה של ה 37 שקל- המנוי הנוסף שאתה יכול להוסיף יכול להיות כבר רשום בגולן?

על אותו חשבון אם זה משנה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...