Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מילא זה אבל ביופון השירות מזעזע, פשוט מזעזע.

והדרך לקבל את השירות שבאמת הזמנת זה לאיים בתביעות ופניות לגופים כאלה ואחרים.

במשפחה של החברה יש שלושה קווים ביופון, ת'כלס לא צריך שירות כי זה פשוט עובד, אז מהבחינה הזאת היא "מרוצה".

מצד שני באמת מעצבן שאם אי פעם תצטרך שירות אז הדרך לשם ארוכה ומוזרה, וכל-כך-לא-2014.

מישהו ניסה לפנות לגולן בנוגע לביטול דמי מעבר? זה באמת הזוי לבקש מחיר כזה על "שירות" כזה, שעושים אותו עצמאית בכלל.

הם צברו אלפי תלונות זועמות בפייסבוק מאז שהתחילו עם הנוהל הזה. זה לא מזיז להם.

גם איומים על התנתקות לא ממש עוזרים, מצידם - תלך.

הזוי משהו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יופון גם עשו חבילה לא נכונה (רק "פתחו" לשימוש בחו"ל במקום להפעיל חבילת חו"ל), החשבון תפח ותפח (כי הם לוקחים משהו כמו 10 שקל לדקת שיחה מארה"ב! במקום 60 אגורות), כשעלו תלונות בשיחות מוקלטות הם לא הפעילו את החבילת חו"ל אלא רק העלו את ההגבלת סכום (שזו פעולה שבכלל אף אחד לא ביקש!) ל-700 שקל.

בשלב הבא הם הפעילו חבילת חו"ל אבל לא רטרואקטיבית מהתאריך שהייתה הבקשה, וגם חייבו תשלום חבילת חו"ל (69.9) פעמיים, אחרי כמעט חודש של בלאגן מולם ועשרות שיחות מוקלטות הם סופסוף ביטלו חיוב אחד של חבילת חו"ל, והפעילו את החבילה רטרואקטיבית מזמן הבקשה והתשלום נהיה משהו הגיוני.

סאגה כזאת של בלאגן עם חברת תקשורת לא הייתה לי מאז הוט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הם צברו אלפי תלונות זועמות בפייסבוק מאז שהתחילו עם הנוהל הזה. זה לא מזיז להם.

גם איומים על התנתקות לא ממש עוזרים, מצידם - תלך.

הזוי משהו.

זה לא מפתיע. לדעתי אין סיבה להשאר כיום לקוח של גולן, פשוט ללכת לחברה שמספקת את יחס העלות/תועלת הכי טוב נכון לתקופה הנוכחית, אפילו אם מדובר בשלוחות של אפ"ס. כשזה משתנה, מקסימום מתניידים. מאז ותמיד ההשארות עם האצבע על הדופק היתה רלוונטית בשוק התקשורת - בזק, הוט וחברות הסלולר. אנשים היו נשארים מנויים לחבילות מיושנות ויקרות ושיטת המצליח דפקה כמו שעון.

פורסם
מילא זה אבל ביופון השירות מזעזע, פשוט מזעזע.

והדרך לקבל את השירות שבאמת הזמנת זה לאיים בתביעות ופניות לגופים כאלה ואחרים.

הניסיון שלי איתם הוא אחר לגמרי.

יש לי שני קוים פרטיים אצלם ולא מזמן הוספתי את השלישי. את הפניות אליהם עושים טלפונית אבל המענה מאוד מהיר.

כשהתקשרתי להוסיף את הקו ולסדר את כל תקשורת החו"ל של שלושת המנויים שאלתי בדרך אגב למה אני לא מקבל זיכויים על הקניות ביו. הנציגה בדקה ואמרה לי שהמנוי לא משוייך לכרטיס כי השיוך לא אוטומטי ושהיא שולחת לי טפסים ועוד היא הודיעה לי שהם יזכו אותי רטרואקטיבית על הקניות (ולא ביקשתי את זה אפילו). לזה אני קורא שירות טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בוא נאמר שבמשך כמעט שלושה שבועות אשתי דיברה כמעט כל יום עם נציג אחר.

"קנית" את החבילת חו"ל ב-69.9?

אגב שכחתי לציין שבתאריך הבקשה המקורית להוסיף חבילת חו"ל הם שלחו מייל אישור על הוספת החבילה!

והכי גרוע הוא שהגבלה של 300 שקל הועלתה ל-700 שקל בלי שום בקשה של אף אחד, על דעת עצמם!

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לקח להבא, לא משנה עד כמה אטרקטיביות תיהינה החבילות של הספקיות בישראל לחו"ל, כשאתה שם את רגלך בטרמינל זר - SIM ישראלי בחוץ, Prepaid SIM בפנים.

פורסם

דווקא יש לי נסיון טוב עם ה-Prepaid SIM של הדואר.

היתרון הוא כמובן שאני קונה ב-250 ש"ח או משהו כזה, היתרון על פני SIM מקומי זה שאני יכול להשתמש בכל מיני מדינות (והשימוש שלי מועט, לכן ה-250 ש"ח האלה כבר עברו 3 נסיעות ונשאר עוד יתרה לא נמוכה).

זה כמובן מתאים יותר לנסיעות קצרות ולא ארוכות, בנסיעות ארוכות ה-SIM המקומי ייצא יותר זול.

בכל מקרה השימוש היה ע"י חמתי, אישה שלא יודעת להחליף SIM בעצמה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הפריפייד של הדואר לא מתאים למי שזקוק לגלישה סלולרית בחו"ל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

דווקא מתאים יש להם אפשרות לטעינת DATA, אלא שהמחירים שלהם בגזרה הזו דיי מופרכים, 95 ש"ח ל-50MB לכל היותר (במדינות מסוימות זה 25MB, במדינות מסוימות זה 10MB), ככה שהמחיר הוא בין 2 שקלים ועד 10 שקלים ל-MB בודד של DATA.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם הייתי מקשיב לעצה הזו ^, הייתי משלם 20 פאונד באנגליה, עוד 15 יורו בצ'כיה ועוד 15 יורו בבולגריה.

לפי השערים של היום הייתי משלם 260 שקל ונשאר עם 3 כרטיסי SIM שכל אחד מהם רלוונטי למדינה אחרת שכנראה לא אחזור אליה.

בינתיים טענתי ב-250 שקל כרטיס של הדואר, טיילתי בשלושת המדינות ונשאר לי עוד מעל ל-100 שקל בכרטיס.

וכמו שאמרתי קודם, השיטה הזו מתאימה במיוחד למי שמדבר מעט כמוני.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

פריפייד לשיחות/סמס בלבד נושקים ל 5 יורו. בלחץ. משולבי דאטא מעט יותר יקרים. מה גם שישנם כאלו שנתנים להטענה נוספת אם וכאשר צריך. הנוחות שמקנים לי האקסטרה יורו/פאונד/דרכמה שווים את החסכון שבהתעסקות עם הקומבינות שמוצעות בארץ. הדבר האחרון שאתה רוצה להיות כשאתה שוהה בחו"ל זה מופתע.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

בעוד פחות משנה וחצי תעריפי הנדידה בתוך האיחוד האירופי הולכים להתבטל לחלוטין (כולל גלישה!) - רגולציה של האיחוד.

זה אומר שיהיה כדאי להחזיק סים אירופאי פריפייד פעיל קבוע - סדר גודל עלויות של 20 אירו לשנה בקושי וזה יהיה טוב לכל האיחוד.

ו-95 שקל לזרזיף של דאטה זה מופרך.

ב95 שקל (20 אירו) אתה יכול לקנות איזה ג'יגה של דאטה באיזו מדינה אירופאית שאתה רוצה.

או לחלופין 2 סימים שונים עם איזה 250MB כל אחד בשתי מדינות שונות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
בעוד פחות משנה וחצי תעריפי הנדידה בתוך האיחוד האירופי הולכים להתבטל לחלוטין (כולל גלישה!) - רגולציה של האיחוד.

זה אומר שיהיה כדאי להחזיק סים אירופאי פריפייד פעיל קבוע - סדר גודל עלויות של 20 אירו לשנה בקושי וזה יהיה טוב לכל האיחוד.

זה בהחלט הולך להיות אורגזמי. ו 20 יורו יכולים כבר להקנות לך 5 ג'יגה ואף יותר.

• תוכן חדש...