Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פריפייד לשיחות/סמס בלבד נושקים ל 5 יורו. בלחץ. משולבי דאטא מעט יותר יקרים. מה גם שישנם כאלו שנתנים להטענה נוספת אם וכאשר צריך. הנוחות שמקנים לי האקסטרה יורו/פאונד/דרכמה שווים את החסכון שבהתעסקות עם הקומבינות שמוצעות בארץ. הדבר האחרון שאתה רוצה להיות כשאתה שוהה בחו"ל זה מופתע.

Verizon בהית'רו מתחילים מ-19.9 פאונד, טעונים אמנם ב-19.9 פאונד לשיחות / SMS / גלישה, אבל אני לא אשתמש ב-20 פאונד של שיחות / SMS.

ב'צכיה Vodafone / O2 בחנויות שלהם מכרו ב-15 יורו, שוב טעון ב-12-15 יורו, אבל זה מחייב.

בבולגריה בדוכנים של סאני ביץ' מוכרים החל מ-15 יורו, בשדה התעופה של בורגס אין מה לחפש, לא מכונות ולא חנויות שמוכרות SIM.

אגב אני כן אציין שלעולם לא הייתי מופתע עם הסים הזה של World8, ותמיד עבד לי.

ו-95 שקל לזרזיף של דאטה זה מופרך.

ב95 שקל (20 אירו) אתה יכול לקנות איזה ג'יגה של דאטה באיזו מדינה אירופאית שאתה רוצה.

או לחלופין 2 סימים שונים עם איזה 250MB כל אחד בשתי מדינות שונות.

לא משתלם (וכתבתי שזה לא משתלם) זה שונה מאשר לא קיים אתה מסכים?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאור מחירי החבילות שנמכרות בארץ גם 15 אירו ואפילו 15 ליש"ט תמורת כרטיס סים עם טעינה בסכום דומה בהחלט כדאית.

בחנוכה בליסבון קניתי סים מ-5 אירו, שיש אותי למעט DATA, לקבלת שיחות מהארץ ולכמה שיחות מקומיות דחופות (בגלל טיסה שבוטלה) שאילו הייתי מבצע מהמכשיר הישראלי היו עולות מאות ש"ח.

בפינלנד קניתי סים ב-5 אירו והוספתי עוד 10 אירו טעינה, מתוכם שילמתי אירו לחבילת גלישה מוגבלת מהירות (4 מס"ש) לשבוע ששימשה אותי הן לניווט והן כנקודת גישה לכל הגאג'טים של המשפחה בחלק מהמלונות, שבהם ה-WiFi היה חלש, וכן לכמה שיחות מקומיות, שיחות נכנסות מהמשפחה בישראל ובמיוחד לשיחות בין-לאומיות (20 סנט לדקה, נזקקתי להן כדי לפתור בעיה מול מוקד השירות של booking.com). שימוש דומה בסים הישראלי - אפילו בלי הגלישה - היו עולות לי מאות ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

m3x7r3m3 אתה מחפש במקום הלא נכון.

הדילים הזולים נמצאים אצל המפעילות הוירטואליות - MVNO-ים. בבריטניה למשל אפשר להשיג סימים בין חינם ל-1 פאונד.

לפעמים צריך להזמין מראש באתר. לפעמים לקנות בסופרמרקט או בחנות בעיר. בד"כ לא בשדה התעופה.

ביוון קיבלתי ג'יגה גלישה ב-6 אירו כולל הסים. ב-WIND. קניתי בחנות שלהם.

בצרפת הזמנתי זוג סימים חינם בדואר מ-Lebara, טענתי 10 אירו באחד מהם (קניתי את הטעינה במזומן בסופרמרקט), העברתי חצי מהתקציב לסים השני (!!!) והפעלתי בשניהם חבילות גלישה.

בגרמניה בזמנו ב-9.90 אירו במזומן (בחנות סאטורן) קניתי סים של BLAU.DE שהגיע טעון ב-10 אירו. השתמשתי בהם לטעינת חבילת גלישה של ג'יגה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
m3x7r3m3 אתה מחפש במקום הלא נכון.

הדילים הזולים נמצאים אצל המפעילות הוירטואליות - MVNO-ים. בבריטניה למשל אפשר להשיג סימים בין חינם ל-1 פאונד.

לפעמים צריך להזמין מראש באתר. לפעמים לקנות בסופרמרקט או בחנות בעיר. בד"כ לא בשדה התעופה.

אז זהו, שגם לי נתנו את העצה הזאת:

גם לא רוכשים בארץ Prepaid, רק בשדה התעופה/סופר/חנויות סלולר במדינה בה אתה נוחת.

ונחתתי בהית'רו וראיתי את מחירי ה-SIMים ופשוט וויתרתי ונשארתי עם כרטיס ה-World8 שלקחתי כגיבוי.

לא המשכתי לחפש בסופרים, וחנויות סלולר של MVNO's לא ראיתי בכלל, רק של Vodafon, Virgin וכו', ואצלהם בחנות המחירים קצת גבוהים יותר, בין 1 ל-3 ליש"ט גבוה יותר מהמכונות.

ובכל מקרה כתבת שה-World8 לא רלוונטי למי שצריך Data, תיקנתי אותך, זה אמנם לא משתלם אבל בהחלט קיים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נחתתי בהית'רו וראיתי את מחירי ה-SIMים

זו הטעות שלך.

היית צריך לעשות שיעורי בית לפני:

http://prepaidwithdata.wikia.com/wiki/United_Kingdom

וכמובן באתרי המפעילות (הוירטואליות בעיקר)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא שהייתי צריך את זה, כי מראש טסתי עם כרטיס World8 שנשאר לי מהטיסה שלפני, אלא חשבתי לקנות כרטיס בשביל Data ליתר בטחון.

בדיעבד זה פשוט מיותר, כי WiFi היה לי במלון וכמעט בכל מקום מסביב למעט במטרו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

10 ג'יגע... :drools:

שמישהי תחזיק אותי!

אגב, 012 ציינו שגם ללקוחות קיימים יוכפלו נפחי הגלישה, מה שאומר שאני אמור לקבל 12 ג'יגע. בקצב הזה עוד אריץ שרתי NAS OTG.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אין כמו חבילת BB של אורנג' - לחלוטין לא מוגבלת!!

לצערי אין אצלי במשפחה אף מכשיר תומך 4G.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קנ מכשיר בלאקברי וקח באורנג' חבילה מתאימה.

את שלי קיבלתי כאשר קניתי מכשיר לפני למעלה מ-3 שנים, בינתיים החלפתי מכשירים (ברכישה מחו"ל) ועברתי לאנדרואיד, וגם החלפתי תוכנית, איכשהו חבילת בלהקברי נשארה לרשותי.

פורסם

700.png

למי יש ניסיון אתם?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יותר קריטי יציבות רשת וניתוקים, יש?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...